No to i ja coś napisze...
Po pierwsze - Lailonn stasznie mnie irytujesz. Wszystkim mowisz, ze nic nie wiedza o BF i nie powinni sie wypowiadac, a sam gadasz wciaz glupoty.
Nie znasz klanu ktory nie wykorzystywal exploitow (bo to kladzenie sie w powietrzu i walenie z granatnika metr przed siebie - tak postrzegam, jako ze tworcy tego nie przewidzieli). Nie znasz? To cie informuje ze ETCS tak nie robilo. I to nie dlatego, ze jestesmy n00bami (ja *********! co to wogole znaczy?! n00b?! to my nie mamy swojego jezyka?!) a dlatego, ze uwazalismy to za idiotyzm psujacy rozgrywke. Wolelismy miec lepsza zabawe niz robic z siebie idiotow.
Dlaczego to niby klanowcy maja miec pierwszenstwo w wyrazaniu opinii na temat BF2? Przeciez 3/4 (jesli nie wiecej) kupcow tej gry nie jest w klanach! Nie pamietam co tam jeszcze glupiego powiedziales...

wiec na tym poprzestane.
IMO patch poprawił rzogrywke w BeeFie, ale i tak to nie jest to czego oczekuje od tej gry.
O wlasnie przypomnialem sobie co jeszcze glupiego powiedziales!

W demie nie bylo delfinow i innych skaczacych wariatow. Nie dlatego, ze nie bylo to mozliwe, ale dlatego, ze glupi klanowcy, chcacy wygrac za wszelka cene jeszcze togo nie wymyslili. Wszyscy byli zachwyceni gra i mozliwosciami jakie ona nam dawala. Grano zespolowo. Vanilla to nie to czgo sie spodziewalem po tej grze. Dziekuje. prosze ze mna nie polemizowac bo nie chce mi sie slucic. swoje zdanie juz wyrazilem.
Zapraszam wszystkich do PROJECT REALITY (click na moja sygnature) tym bardziej ze jutro/pojutrze bedzie juz wersja 0.25 dzialajaca dobrze z patchem 1.2
EDIT: zapomnialem dodac ze sam jestem w klanie.