Teraz jest 6 mar 2025, 15:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:03 

Misiek ale czy przeszlo ci przez mysl, ze klanowiec, ktory doskonale wie co to GRA ZESPOLOWA. Zna umiejetnosci kazdej broni i sprzetu w grze. Zna setki zakamarkow na kazdej mapie i taktyki. Zna rozne tricki etc etc bo gra 2-3-5 razy wiecej niz zwykle "szaraczek" ma mozliwosc przewidzenia skutkow owych zmian nawet jesli potencjalnie sie one nikomu nie snia?

EA nie potrafi tak myslec. Skad ta pewnosc? Przeciez to ICH gra!! Ano stad, ze oficjalnie informowali, ze:
-nie planowali TAKIEGO wykorzystywania c4
-nie planowali TAKIEGO wykorzystywania granatnikow
-nie planowali TAKIEGO przytloczenia gry latadlami
-nie przewidzieli TAKIEGO BunnyHoppingu
-nie przewidzieli Doplhine Divingu
-nie przewidzieli problemow z unlockami(spadek wydajnosci)
itd itd

to co do jasnej cholery za przeproszeniem przewidzieli i zaplanowali? NO CO ?!!?!

Graczom tez sie nie snily skutki tamtego gameplaya. Dopoki klanowcy nie zaczeli bawic sie granatnikami a potem c4. Skoro wiec to klanowcy wynalezli wiekszosc/wszystkie tricki i wylapali bledy gry to chyba maja troche wieksze prawo przewidywac skutki patcha.

ale powtarzam. patch jest ok, tylko nie do konca przemyslany. Wymaga balansu i dlatego licze na 1.3 ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:04 

Boshe, na "spadek dynamiki" zaczna plakac tylko ci, ktorych skakanie i strzelanie bylo podstawowa technika.

WKONCU to wyglada jak wojna, a nie parodia wojny.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:14 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Powiedz mi czemu nie liczy sie zaden skill? No bo MOWIE PORAZ KOLEJNY ze nie widze konkretnych zmian, ktore by wplynely na dynamicznosc. I pisze poraz kolejny, zebus napisalm co tak na te dynamicznosc wplynelo. No mi sie wydaje ze placzesz, bo nie mozesz sobie poskakac i sstrzelac jednoczesnie, bo wkoncu usuneli te glupia taktyke gry. I myslisz sie - teraz skill sie liczy, bo noob wkoncu nie zabije cie przez przypadek, skaczac jak pojeb i wymachujac myszka po calym biurku, tylko bedzie trzeba przycelowac i oddac strzal, chowac sie. To bedzie mialo sens, a nie wybiega koles na srodek walki i skacze sobie i 40 rozwala ;s

Jak widzisz wielu osobom sie podoba nowy patch (np. Ognacemu), wiec chyba niej est taki zly jak myslisz.

Jak mozna nie zauwazyc to że nie zmieniła sie dynamika gry?!? Sorry ale chyba musiałeś kampić cały czas po dachach zeby tego nie odczuć co niejednokrotnie widziałem zresztą :/
Teraz podchodzac do flagi musisz sie rozgladać doslownie po kazdym wzniesieniu bo oczywiscie wkolo od cholery lamerów snajperów wiec przejac flage graniczy z cudem. Swietnie to wygląda zreszta..ja przejmuje flage z kumplem z kalanu a obok nas padaja strzały snajpów z kazdej strony :?
O jakim skillu mówisz? O takim ze teraz wystarczy sie połozyc i walic we wszystko co sie rusza? jasne..faktycznie niesamowity skill
Piszesz "trzeba przycelowac i oddac strzal, chowac sie. To bedzie mialo sens" ...jaki sens?! Dlaczego wiekszosc mysli ze w tej grze licza sie fragi i kampowanie a mało kto mysli o flagach i ticketach?
Dla mnie patch jest kolejnym, który nie do konca został przemyślany ale co zrobić..albo sie dostosowac i znalesc sposób by grac znów taktycznie albo odstawić ją,, ale nie po to kazdy wydawał kase.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:17 

Jak na serwie sa nubki same co nie wiedza co to teamplay to zawsze mozna sobie radzic. Ja z natury grywalem wtedy snajperem.. i trzymalem sie jak najdalej od swoich, bo tylko zdradzaliby moja pozycje :wink:

Na polskich serverach mozna znalezc ludzi ktorzy wiedza jak grac zespolowo.. Ja osobiscie grywam ze znajomymi.. kazdy jakichs ma i mozna sie umawiac na godziny..
A gdy mam wybor sposrod przypadkowych graczy to wchodze do skladu tych z najwieksza iloscia punktow albo takich z graczami jednego klanu (o ile nie wykopia).. Wciaz mam jednak nawyki lazenia samopas. I takie granie przed paczem 1.2 jeszcze bylo calkiem calkiem.. Teraz tylko w grupie :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:17 

AMEN :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:23 

Mi się patch ogólnie podoba ,bo jak np. ea by wydawało takiego patcha co miesiąc to gra byłaby fajna,bo ciągle ,by ssię zmieniały możliwości klas i pojazdów.Mogliby ,by tak zrobić np. tydzień antitanka ,którego rakieta byłaby mocniejsza od towa :)
No i jescze co do tych królików to mi tam nie sprawia różnicy czy są czy nie są ,bo tylko noob nie potrafi takiego zabić.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:42 

Cytuj:
Boshe, na "spadek dynamiki" zaczna plakac tylko ci, ktorych skakanie i strzelanie bylo podstawowa technika.

Skakanie bylo technika infantry wszystkich graczy klanowych swiata. Nie znam klanu, ktory by gral inaczej. Oznacza, ze to wszyscy jestesmy placzkami :P Moze to nie jedyna technika ale nvm. Zreszta nie o skakanie tu sie rozchodzi tylko o balans i gameplay !!

Wyglada jak wojna a nie parodia? TO NIE SYMULATOR to arcade shooter. Kolejny raz udowadniasz mi, ze pomyliles gry. http://www.americasarmy.com To zoabczysz co to "natmiastka" wojny

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:56 

Adasi napisał(a):
Zacytuje też jednego z członków topowych polskich klanów "patch jest zjebany", tyle z mojej strony w tym temacie.

Po co przytaczasz tak opiniotwórczy i wprost kipiący od szczegółów uzasadniajacych wypowiedź, cytat?

Jeśli kotś całą swoją opinię zawiera w słowach o "zjebanym patchu", to może powinieneś poszukać innych autorytetów...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 18:03 

Metz napisał(a):
Jak mozna nie zauwazyc to że nie zmieniła sie dynamika gry?!? Sorry ale chyba musiałeś kampić cały czas po dachach zeby tego nie odczuć co niejednokrotnie widziałem zresztą :/
Teraz podchodzac do flagi musisz sie rozgladać doslownie po kazdym wzniesieniu bo oczywiscie wkolo od cholery lamerów snajperów wiec przejac flage graniczy z cudem. Swietnie to wygląda zreszta..ja przejmuje flage z kumplem z kalanu a obok nas padaja strzały snajpów z kazdej strony
O jakim skillu mówisz? O takim ze teraz wystarczy sie połozyc i walic we wszystko co sie rusza? jasne..faktycznie niesamowity skill
Piszesz "trzeba przycelowac i oddac strzal, chowac sie. To bedzie mialo sens" ...jaki sens?!
Dlaczego wiekszosc mysli ze w tej grze licza sie fragi i kampowanie a mało kto mysli o flagach i ticketach?
Dla mnie patch jest kolejnym, który nie do konca został przemyślany ale co zrobić..albo sie dostosowac i znalesc sposób by grac znów taktycznie albo odstawić ją,, ale nie po to kazdy wydawał kase.

skomentuje to tak: O JA PIE.............! :lol:

Ps. obecnie snajperów jest więcej nie dlatego że klasa zrobiła się silniejsza (no dobra - mozna się bawić do woli claymore'ami, ale na to jeszcze tu nikt nie narzekał) tylko z powodu chwilowej fascynacji nowym unlockiem
Ps2. skończcie już z tymi "snajperami" - chcecie bym stanowisko pracy ze śmiechu zasikał ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 18:22 

moim zdaniem mało się zmieniło :P ale albo mi się wydaje (ostatnio dużo grałem w project reality) albo coś zrobili z hitboxami tzn. wywalam w gościa 4 strzły z tej broni medyka odblokowanej :P na pewno trafione (korpus) a przeciwnik wyciąga pistolecik i mnie zdejmuje 2 strzałami.... :roll: to jest dziwne :? a tak to bardzo dobrze ,że nie ma już panów bawiących się w delfinki, króliczki i inne zwierzątka.... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 18:22 

snajper jest BE, dochodzimy do takiego wniosku :) sam jestem snajperem i wiem ze dobry snajper wytropi cie nawet z kilometra, ale do %$^% jasnej wszyscy sie czepiają snajperów.

Dobła no dobła, troche przesadzili z snajperemi.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 18:29 

Zuaw_Smierci napisał(a):

Po jakiemu to bo nie bardzo łapie? Nie wiem czemu, ale ciągle mam dziwne wrazenie ze mowisz o czym innym niz wszyscy :lol:

drapichrust7 napisał(a):
Adasi napisał(a):
Zacytuje też jednego z członków topowych polskich klanów "patch jest zjebany", tyle z mojej strony w tym temacie.

Po co przytaczasz tak opiniotwórczy i wprost kipiący od szczegółów uzasadniajacych wypowiedź, cytat?

Jeśli kotś całą swoją opinię zawiera w słowach o "zjebanym patchu", to może powinieneś poszukać innych autorytetów...

Po prostu przytoczyłem opinie (chyba widze ze mi nie wolno) jednego z graczy z lepszych polskich klanów, uzasadniać chyba nie musze bo juz to robiłem kilka razy. Acha i znowu próbujecie przytoczyć to czego nie powiedziałem, gdzie ja napisalem ze ktokolwiek jest moim autorytetem ? :lol: :?

Kolec napisał(a):

A możesz sobie pie... nie ma to jak konsktruktywna odpowiedź :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 18:44 

Kolec napisał(a):

Ps. obecnie snajperów jest więcej nie dlatego że klasa zrobiła się silniejsza (no dobra - mozna się bawić do woli claymore'ami, ale na to jeszcze tu nikt nie narzekał) tylko z powodu chwilowej fascynacji nowym unlockiem
Ps2. skończcie już z tymi "snajperami" - chcecie bym stanowisko pracy ze śmiechu zasikał ? :lol:

Nie widze powodów do śmiechu..dziwne masz poczucie humoru człowieku :? Jak lubisz sikać na stanowisko swoje to sikaj..mało mnie to..:lol:
Gdzie ja napisalem ze snajperzy stały sie "silniejsza klasą" ?! NIGDZIE ! Wiec moze zanim mnie zacytujesz to przeczytaj dokładnie ze zrozumieniem!

A pierd..to sobie mozesz skoro lubisz :/

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 18:56 

No to i ja coś napisze... :twisted:

Po pierwsze - Lailonn stasznie mnie irytujesz. Wszystkim mowisz, ze nic nie wiedza o BF i nie powinni sie wypowiadac, a sam gadasz wciaz glupoty. :shock: :lol:

Nie znasz klanu ktory nie wykorzystywal exploitow (bo to kladzenie sie w powietrzu i walenie z granatnika metr przed siebie - tak postrzegam, jako ze tworcy tego nie przewidzieli). Nie znasz? To cie informuje ze ETCS tak nie robilo. I to nie dlatego, ze jestesmy n00bami (ja *********! co to wogole znaczy?! n00b?! to my nie mamy swojego jezyka?!) a dlatego, ze uwazalismy to za idiotyzm psujacy rozgrywke. Wolelismy miec lepsza zabawe niz robic z siebie idiotow.

Dlaczego to niby klanowcy maja miec pierwszenstwo w wyrazaniu opinii na temat BF2? Przeciez 3/4 (jesli nie wiecej) kupcow tej gry nie jest w klanach! Nie pamietam co tam jeszcze glupiego powiedziales... :lol: wiec na tym poprzestane.

IMO patch poprawił rzogrywke w BeeFie, ale i tak to nie jest to czego oczekuje od tej gry.

O wlasnie przypomnialem sobie co jeszcze glupiego powiedziales! :D W demie nie bylo delfinow i innych skaczacych wariatow. Nie dlatego, ze nie bylo to mozliwe, ale dlatego, ze glupi klanowcy, chcacy wygrac za wszelka cene jeszcze togo nie wymyslili. Wszyscy byli zachwyceni gra i mozliwosciami jakie ona nam dawala. Grano zespolowo. Vanilla to nie to czgo sie spodziewalem po tej grze. Dziekuje. prosze ze mna nie polemizowac bo nie chce mi sie slucic. swoje zdanie juz wyrazilem.

Zapraszam wszystkich do PROJECT REALITY (click na moja sygnature) tym bardziej ze jutro/pojutrze bedzie juz wersja 0.25 dzialajaca dobrze z patchem 1.2

EDIT: zapomnialem dodac ze sam jestem w klanie. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:02 

No coz Adasi, nie wiesz jak normlanie odpisac to czepiasz sie slowek.

Lailon - nie chodzi mi o to, gralem troche w AA... teraz gra przypomina wojne, wczesniej to byla parodia przez te skakanie :lol: nie mowie nic o tym czy jest realistyczna czy nie (choc bez tego skakania... ;d)

No a jezeli macie problem z tymi sniperami to swiadczy o was. Moze myslec nie umiecie i jezeli nie udaje wam sie zdobyc flagi po biegu "na pale" to lecicie na forum sie zalic... cryyy... I widac ciezko wam zrozumiec, ze to minie. Kazdy musi sie podjarac nowa sniperka ale do ch...ja to minie.

Metz@
"Sorry ale chyba musiałeś kampić cały czas po dachach zeby tego nie odczuć co niejednokrotnie widziałem zresztą :/"

Wiesz, chyba nicki pomyliles, sniperka gralem moze pare razy, a na dach to wchodze sporadycznie. Moze masz jakis kompleks i lubisz sobie ludzi oskarzac o kampienie? Ale wiesz, glupio troche wchodzic na ambicje innym, jak zaczyna argumentow brakowac :? , narazie nic sensownego nie pisziesz, tylko placzesz jaki ten patch beznadziejny nie jest.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2