Lailonn napisał(a):
Na wstepie zdziwienie. Latwo cie Uncle Blues zirytowac... ;] Ale po kolei:
Nikomu nie wytykam, ze nie umie grac. Prosze pokaz mi gdzie to robie.
Cytuj:
Nie znasz klanu ktory nie wykorzystywal exploitow (bo to kladzenie sie w powietrzu i walenie z granatnika metr przed siebie - tak postrzegam, jako ze tworcy tego nie przewidzieli).
Jesli dla ciebie exploit to cos czego tworcy nie przewidzieli to znaczy, ze exploitem jest CALE lotnictwo. CALE infantry oraz POJAZDY. Cholera ta gra to jeden wielki exploit ;D
Cytuj:
Nie znasz? To cie informuje ze ETCS tak nie robilo. I to nie dlatego, ze jestesmy n00bami (ja *********! co to wogole znaczy?! n00b?! to my nie mamy swojego jezyka?!) a dlatego, ze uwazalismy to za idiotyzm psujacy rozgrywke. Wolelismy miec lepsza zabawe niz robic z siebie idiotow.
Mowic brzydko i brutalnie? ETCS nie jest klanem liczacym sie na tej scenie. A skoro mowisz takie rzeczy to oznacza, ze z was nie klan tylko ekipa "For Fun" i piszac takie teksty wlsnie robisz z siebie idiote ;/
Cytuj:
Dlaczego to niby klanowcy maja miec pierwszenstwo w wyrazaniu opinii na temat BF2? Przeciez 3/4 (jesli nie wiecej) kupcow tej gry nie jest w klanach! Nie pamietam co tam jeszcze glupiego powiedziales... Laughing wiec na tym poprzestane.
Ja pisze glupoty? Sry ale NAUCZ sie czytac. Napisalem, ze klanowcy maja wieksze prawo PRZEWIDYWAC efekty takich zmian. Nawet to wytlumaczylem. Jesli ty tam widzisz
Cytuj:
pierwszenstwo w wyrazaniu opinii na temat BF2?
To przykro mi bardzo ale nie porozmawiamy...
raz - exploit czy nie exploit, dla mnie to jest idiotyzm czystej wody i niszczenie całej przyjemności z grania
dwa - nie powiedziałeś nic brzydkiego i brutalnego

ETCS się nie liczy, bo nie chce się liczyć - gramy sobie w CB, bo to fajna zabawa, gramy razem bo nam to sprawia przyjemność, jesteśmy klanem kolesi, którzy mają swoje lata i nie są nastolatkami podjaranymi swoim skillem, ćwiczonym 5h dziennie - szkoda czasu na takie głupoty, ale jak nie ma nic innego do roboty (czytaj - jest się w liceum i nie ma się życia poza szkołą), to można, jeżeli jednak się pracuje, ma się rodzinę i tym podobne to inaczej się na to patrzy
trzy - patch powstał dla tych, którzy grają w BF2 - a to w większości własnie te tzw n00by, którzy grają dwie godziny na tydzień i chcą się dobrze bawić. Teraz jest im łatwiej - i bardzo dobrze. Doświadczeni gracze dalej będą lepsi, ale zmniejszenie przepaści to IMO coś wspaniałego.
cztery - klanowcy mają prawo przewidywać? baaa, jasne. w DICE i w EA nie pracują idioci wbrew pozorom i do tego mają do wszystkiego podejście naukowe/profesjonalne. A że klanowcy wynaleźli delfinki i króliczki? Znasz taką anegdotę o milionie małp, milionie fortepianów i IX symfonii Beethovena? zresztą, nie wiem jak z tym przewidywaniem, ale coś mi się wydaje, że i stwierdzenie zwykłych faktów przerasta możliwości niektórych klanowców, którzy uważają, że gra straciła na dynamice (bo nie można skakać i snajper zabija) i uważają, że to złe - i jedno i drugie to bzdura
reasumując - patch jest bardzo dobry i jedyna rzecz, do której można się czepić, to fakt, że nadal nie poprawili błędu ze zmieniającymi kolor nickami.