Teraz jest 6 mar 2025, 14:56

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:09 

Zuaw_Smierci napisał(a):
No coz Adasi, nie wiesz jak normlanie odpisac to czepiasz sie slowek.

Lailon - nie chodzi mi o to, gralem troche w AA... teraz gra przypomina wojne, wczesniej to byla parodia przez te skakanie :lol: nie mowie nic o tym czy jest realistyczna czy nie (choc bez tego skakania... ;d)

No a jezeli macie problem z tymi sniperami to swiadczy o was. Moze myslec nie umiecie i jezeli nie udaje wam sie zdobyc flagi po biegu "na pale" to lecicie na forum sie zalic... cryyy... I widac ciezko wam zrozumiec, ze to minie. Kazdy musi sie podjarac nowa sniperka ale do ch...ja to minie.

Przyznaje sie, nie umiem :oops: :cry: :lol: Takie pisanie po prostu o czyms swiadczy, ale szkoda gadac.

Sie czepiles tego skakania i bunny hopow w ogole nie wiadomo czemu, skoro akurat to sie wiekszosci podoba i jest zupelnie do przelkniecia.

Ostatniego akapitu po prostu nie skomentuje, bo szkoda czasu. Powiem Ci że od dziś jesteś jednym z liderów na mojej liście pupilków :lol:
Pozdro!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:21 

Niektórzy to jak tym czymś po mord.... twarzy nie dostaną to są ślepi. http://media.putfile.com/at_error Niech ktoś teraz mnie przekona że to jest "ten jedyny" poprawny patch. Toż to jakaś paranoja albo samoróbka ten patch

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:27 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Metz@
"Sorry ale chyba musiałeś kampić cały czas po dachach zeby tego nie odczuć co niejednokrotnie widziałem zresztą :/"

Wiesz, chyba nicki pomyliles, sniperka gralem moze pare razy, a na dach to wchodze sporadycznie. Moze masz jakis kompleks i lubisz sobie ludzi oskarzac o kampienie? Ale wiesz, glupio troche wchodzic na ambicje innym, jak zaczyna argumentow brakowac :? , narazie nic sensownego nie pisziesz, tylko placzesz jaki ten patch beznadziejny nie jest.

Nicków z reguły nie zapominam, skadś te argumenty wziąć musiałem nie sadzisz? Po co miałbym zmyslac i jaki mam w tym cel!? rqaczej zaden..
i co ty masz z tym płakaniem? leją cie w domu czy jak? od razu ktoś wyraza opinie inna niz ty to ktos płacze? :?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:35 

Na wstepie zdziwienie. Latwo cie Uncle Blues zirytowac... ;] Ale po kolei:

Nikomu nie wytykam, ze nie umie grac. Prosze pokaz mi gdzie to robie.

Cytuj:
Nie znasz klanu ktory nie wykorzystywal exploitow (bo to kladzenie sie w powietrzu i walenie z granatnika metr przed siebie - tak postrzegam, jako ze tworcy tego nie przewidzieli).

Jesli dla ciebie exploit to cos czego tworcy nie przewidzieli to znaczy, ze exploitem jest CALE lotnictwo. CALE infantry oraz POJAZDY. Cholera ta gra to jeden wielki exploit ;D

Cytuj:
Nie znasz? To cie informuje ze ETCS tak nie robilo. I to nie dlatego, ze jestesmy n00bami (ja *********! co to wogole znaczy?! n00b?! to my nie mamy swojego jezyka?!) a dlatego, ze uwazalismy to za idiotyzm psujacy rozgrywke. Wolelismy miec lepsza zabawe niz robic z siebie idiotow.

Mowic brzydko i brutalnie? ETCS nie jest klanem liczacym sie na tej scenie. A skoro mowisz takie rzeczy to oznacza, ze z was nie klan tylko ekipa "For Fun" i piszac takie teksty wlsnie robisz z siebie idiote ;/

Cytuj:
Dlaczego to niby klanowcy maja miec pierwszenstwo w wyrazaniu opinii na temat BF2? Przeciez 3/4 (jesli nie wiecej) kupcow tej gry nie jest w klanach! Nie pamietam co tam jeszcze glupiego powiedziales... Laughing wiec na tym poprzestane.

Ja pisze glupoty? Sry ale NAUCZ sie czytac. Napisalem, ze klanowcy maja wieksze prawo PRZEWIDYWAC efekty takich zmian. Nawet to wytlumaczylem. Jesli ty tam widzisz
Cytuj:
pierwszenstwo w wyrazaniu opinii na temat BF2?

To przykro mi bardzo ale nie porozmawiamy...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:52 

Lailonn napisał(a):

Yeah! o to mi chodzilo!

Sry za obrazanie wszystkich na okolo, ale jak wchodzisz miedzy wrony musisz krakac jak i one. :lol: kto ma dosc tego non-stop jezdzenia po sobie, teskni za teamplayem, nie lubi kangukow niech odwiedzi czasem dzial PROJECT REALITY i zagra z nami w ten swietny mod.

:arrow: click na sygnaturce

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:56 

Metz, nick z gry mam w podpisie... i jak juz napisalem zadko gram sniperem - a nawet jezeli gralem nim i kampilem na dachu - to co? Moze nie wiesz na czym polega gra sniperem, bo napewno nie polega na bezposredniej walce.

Uncle - mam dziwne wrazenie, ze waliszp osty tutaj zeby zareklamowac ten mod ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 20:08 

Zuaw_Smierci a mi sie wydaje ze w kazdym topicu znajduje sie twoj post ktory nic nie wnosi do tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 20:09 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Yeah! o to mi chodzilo!

Sry za obrazanie wszystkich na okolo, ale jak wchodzisz miedzy wrony musisz krakac jak i one. kto ma dosc tego non-stop jezdzenia po sobie, teskni za teamplayem, nie lubi kangukow niech odwiedzi czasem dzial PROJECT REALITY i zagra z nami w ten swietny mod.

click na sygnaturce

Tak jasne...i po zainstalowaniu PR dodatkowo jako bonus zostaniemy milionerami dostaniemy extra kochanki itp. a to dopiero początek nowej świetlanej drogi w NOWYM życiu...a to wszystko dzięki PR mod :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 20:18 

TomekDeF napisał(a):
Tak jasne...i po zainstalowaniu PR dodatkowo jako bonus zostaniemy milionerami dostaniemy extra kochanki itp. a to dopiero początek nowej świetlanej drogi w NOWYM życiu...a to wszystko dzięki PR mod :twisted:

I hear you Brother!!! Wreszie jeden zrozumiał o co chodzi! A każda kochanka ma na czole zdrapkę, a pod zdrapką samochody do wygrania! :!: :D

A tak na serio to wcale nie reklamuje najlepszego moda pod słońcem...

KLIKAC NA SYGNATURKE!!! CZYTAC ODPOWIADAC NA FORUM I PRZEDE WSZYSTKIM GRAC W PROJECT REALITY!!! :D 8)

EDIT: Ide wreszcie do domu... zmeczylem sie ta praca. macie godzine, zeby napisac cos w dziale dotyczacym PR, za godzine znowu przed komputwr i moge wam odpowiadac... :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 20:49 

Lailonn mam do Ciebie pytanie troszke z innej beczki, mozesz mi powiedziec jaka role odgrywasz w 3C :?: Po Twoich wypowiedziach (najczesciej nieskromnych) w roznych topikach, da sie wyczuc, ze uwazasz sie za jakiegos mastacha, ktory ma prawo wszystkich nazywac n00b'ami...

Z tego co zaobserwowałem, bardzo rzadko grywasz w podstawowym skladzie 3C, jakies problemy ze sprzetem :?:

Ps. Dlaczego grasz z tagiem g0 na freeplay'u :?: Żal Ci punktów czy co :?:

Ps2. Nie traktuj mojej wypowiedzi jako jakiegos ataku na Ciebie...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 21:01 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Lailonn napisał(a):

Yeah! o to mi chodzilo!

Sry za obrazanie wszystkich na okolo, ale jak wchodzisz miedzy wrony musisz krakac jak i one. :lol: kto ma dosc tego non-stop jezdzenia po sobie, teskni za teamplayem, nie lubi kangukow niech odwiedzi czasem dzial PROJECT REALITY i zagra z nami w ten swietny mod.

:arrow: click na sygnaturce

popieram tego pana 8) dobra koniec ot.....
tak jak mówiłem wcześniej dobrze nie ma juz tych króliczków, delfinków i innych zwierzątek :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 21:21 

Lailonn napisał(a):
Na wstepie zdziwienie. Latwo cie Uncle Blues zirytowac... ;] Ale po kolei:

Nikomu nie wytykam, ze nie umie grac. Prosze pokaz mi gdzie to robie.

Cytuj:
Nie znasz klanu ktory nie wykorzystywal exploitow (bo to kladzenie sie w powietrzu i walenie z granatnika metr przed siebie - tak postrzegam, jako ze tworcy tego nie przewidzieli).

Jesli dla ciebie exploit to cos czego tworcy nie przewidzieli to znaczy, ze exploitem jest CALE lotnictwo. CALE infantry oraz POJAZDY. Cholera ta gra to jeden wielki exploit ;D

Cytuj:
Nie znasz? To cie informuje ze ETCS tak nie robilo. I to nie dlatego, ze jestesmy n00bami (ja *********! co to wogole znaczy?! n00b?! to my nie mamy swojego jezyka?!) a dlatego, ze uwazalismy to za idiotyzm psujacy rozgrywke. Wolelismy miec lepsza zabawe niz robic z siebie idiotow.

Mowic brzydko i brutalnie? ETCS nie jest klanem liczacym sie na tej scenie. A skoro mowisz takie rzeczy to oznacza, ze z was nie klan tylko ekipa "For Fun" i piszac takie teksty wlsnie robisz z siebie idiote ;/

Cytuj:
Dlaczego to niby klanowcy maja miec pierwszenstwo w wyrazaniu opinii na temat BF2? Przeciez 3/4 (jesli nie wiecej) kupcow tej gry nie jest w klanach! Nie pamietam co tam jeszcze glupiego powiedziales... Laughing wiec na tym poprzestane.

Ja pisze glupoty? Sry ale NAUCZ sie czytac. Napisalem, ze klanowcy maja wieksze prawo PRZEWIDYWAC efekty takich zmian. Nawet to wytlumaczylem. Jesli ty tam widzisz
Cytuj:
pierwszenstwo w wyrazaniu opinii na temat BF2?

raz - exploit czy nie exploit, dla mnie to jest idiotyzm czystej wody i niszczenie całej przyjemności z grania

dwa - nie powiedziałeś nic brzydkiego i brutalnego :D ETCS się nie liczy, bo nie chce się liczyć - gramy sobie w CB, bo to fajna zabawa, gramy razem bo nam to sprawia przyjemność, jesteśmy klanem kolesi, którzy mają swoje lata i nie są nastolatkami podjaranymi swoim skillem, ćwiczonym 5h dziennie - szkoda czasu na takie głupoty, ale jak nie ma nic innego do roboty (czytaj - jest się w liceum i nie ma się życia poza szkołą), to można, jeżeli jednak się pracuje, ma się rodzinę i tym podobne to inaczej się na to patrzy

trzy - patch powstał dla tych, którzy grają w BF2 - a to w większości własnie te tzw n00by, którzy grają dwie godziny na tydzień i chcą się dobrze bawić. Teraz jest im łatwiej - i bardzo dobrze. Doświadczeni gracze dalej będą lepsi, ale zmniejszenie przepaści to IMO coś wspaniałego.

cztery - klanowcy mają prawo przewidywać? baaa, jasne. w DICE i w EA nie pracują idioci wbrew pozorom i do tego mają do wszystkiego podejście naukowe/profesjonalne. A że klanowcy wynaleźli delfinki i króliczki? Znasz taką anegdotę o milionie małp, milionie fortepianów i IX symfonii Beethovena? zresztą, nie wiem jak z tym przewidywaniem, ale coś mi się wydaje, że i stwierdzenie zwykłych faktów przerasta możliwości niektórych klanowców, którzy uważają, że gra straciła na dynamice (bo nie można skakać i snajper zabija) i uważają, że to złe - i jedno i drugie to bzdura

reasumując - patch jest bardzo dobry i jedyna rzecz, do której można się czepić, to fakt, że nadal nie poprawili błędu ze zmieniającymi kolor nickami.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 21:22 

Metz napisał(a):
Teraz podchodzac do flagi musisz sie rozgladać doslownie po kazdym wzniesieniu bo oczywiscie wkolo od cholery lamerów snajperów wiec przejac flage graniczy z cudem.
/bla, bla, bla, stek bzdur/

teraz jestes mi winny czyszczenie oplutego monitora - normalnie dramat, sami lamerzy-snajperzy wkolo (rofl) i do tego trzeba sie rozgladac! niemozliwe - koniec rambo :P

czytajac to wszystko: jeden pr0gejmer L. + trzech, czterech innych krzykaczy lamentuje i wyzywa od n00bow, reszta gra i sie dobrze bawi. jeszcze tydzien, i ludzie zrozumieja, ze to gra (uwaga: trudne slowo) zespolowa, a dobry team czteroosobwy robi spore zamieszanie (dwa takie wygrywaja mape).

brakuje dynamiki? quake czeka :P

no bo teraz trzeba troche pomyslec zanim sie cos zrobi - dla niektorych bolesne ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 21:42 

Skoro snajperzy was zabijają to może powinniście bardziej uważać?? Ja jestem snajperem od momentu zakupu przeze mnie gry i musze przyznać, że większość moich fragów to byli kolesie najzwyczjniej w świecie nie zwracający szczególnej uwagi na to, że są odsłonięci. I żyli tylko dlatego, że ze snajpy było trudno walnąć w głowe (ale nie było to nie możliwe :wink: ). Teraz po poprawieniu celności co drugi, najwyżej co trzeci pocisk trafia w głowe. Przedtem trafiałem co 9-10 raz(nigdy nie mówiłem, że wymiatam :wink:). Jedynie co musicie zrobić, by uniknąć zabicia przed przyczajonego i :!: schowanego :!: snajpera touważać, by za często się nie pokazywać w otwartym terenie. Jeżeli we mnie trafi snajper to nie rozglądam sie jak głupi jak co po niektórzu gracze, tylko szukam osłony. Dopiero po ukryciu się staram się zlokalizować wroga. I wtedy jest 50% szans, że go zabije i 50% na to, że to on mnie zabije(w końcu mam uszczuplone życie, nie?) I to naprawdę pomaga!!

PS: Dzięki Bogu, że nie ma frajerów z granatnikami( no offence) :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 21:47 

po niektórych wypowiedziach to spazm śmiechu odbiera siły na jakąkolwiek rzeczową odpowiedź :lol:

więc jako samozwańczy wódz rewolucji 1.2 na polskiej scenie zakrzyknę:
naprzód bracia snajperzy! od dzisiaj gramy tylko i wyłącznie tą jedyną słuszną, maksymalnie przegiętą klasą!
hajda z turń i przełęcz!
hajda ze szczytów górskich i dźwigów budowlanych!
żaden klanowiec nam teraz nie ucieknie!
i wywrzemy pomstę na plugawej braci klanowej wraz z ich przebrzydłym cziterskim liderem "dzikusem" !
a gdy święty gniew oczyści nasze dusze i wzmocni ciało, L96A1 w naszych rękach przeobrazi się w narzędzie boskiej kary...

LET THE HUNT BEGIN!

:lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2