Cytuj:
w DICE i w EA nie pracują idioci wbrew pozorom i do tego mają do wszystkiego podejście naukowe/profesjonalne.
Jezeli oficjalnie mowia, ze Bf2 wyglada nie tak jak mial to znczy, ze sa idiotami. Jezeli pol roku robili patcha po to by teraz eryxy przelatywaly przez pojazdy to sa idiotami. Jezeli mam od nich gre PL po angielsku z czeska instrukcja to sa idiotami. Jezeli drukuja mi zly cd-key na instrukcji po czym mowia, ze dobrych nie maja to sa idiotami...
Piotr3k nie rozumiem...
90% meczy gram wiec nie wiem skad pomysl, ze mnie nie widac. ostatnio fakt w kratke gralem ale to nie problem sprzetowy a sesja na uczelni
Dziwi mnie, ze ktos uwaza, ze sie "wywyzszam" czy cos. Ja nigdzie nie pisze. "Ja jestem lepszy i wiem lepiej" Jak tak to pokazcie gdzie. Natomiast gram w te gre od wyjscia dema. Pelna wersje kupilem dzien przed premeira i gram dzien w dzien. Nie zaleznie od skilla(a chyba grac umiem jako tako) wiem o tej grze duzo. uwazam, ze wysatrczajaco duzo by sie wypowiadac. Skoro zreszta moga ludzie grajacy miech to ja chyba tym bardziej? :}
Nie nazwalem zadnej grupy lamami. Nie zaleznie od tego czym kto walczy. Wielu jednak nazywa lamerami np unlockowcow czy tez granatnikowcow (lol) Tylko, ze o dziwo gdy te slowa padaja od np Wildy to cisza i przyklaskiwanie. Gdy ja natomiast pisze cos zupelnie bez osobowego i nie wymierzonego w konkretne osoby to sie wywyzszam i zapewne cwaniakuje. rotfl ;]
Cytuj:
Ps. Dlaczego grasz z tagiem g0 na freeplay'u Question Żal Ci punktów czy co Question
Gram bo to moje pierwsze konto. Bo czasem faktycznie zagladam w statystyki aby sprawdzic, ktora bronia za slabo mi idzie i musze ja potrenowac. w AA gdzie wiele osob wrecz sie podnieca statami bylem jednym z nielicznych, ktory nie mial "trAAckera" pomimo grania w klanach. A chyba umiem grac w te gre. Po pol roku przerwy w ciagu 2 dni grania dostalem 4 propozycje gry wklanie zagranicznym. Tu owszem jest element chwalenia ale tylko p oto by pokazac, ze nie przywiazuje uwagi do statystyk. Zreszta wiele osob grajacych ze mna w Bf2 na FFA potwierdzi, ze moj styl gry nie jest statsiarski.