Teraz jest 6 mar 2025, 12:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 22:11 

co to jest kur..a swierzab ? :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 22:44 

Cytuj:
w DICE i w EA nie pracują idioci wbrew pozorom i do tego mają do wszystkiego podejście naukowe/profesjonalne.

Jezeli oficjalnie mowia, ze Bf2 wyglada nie tak jak mial to znczy, ze sa idiotami. Jezeli pol roku robili patcha po to by teraz eryxy przelatywaly przez pojazdy to sa idiotami. Jezeli mam od nich gre PL po angielsku z czeska instrukcja to sa idiotami. Jezeli drukuja mi zly cd-key na instrukcji po czym mowia, ze dobrych nie maja to sa idiotami...

Piotr3k nie rozumiem...

90% meczy gram wiec nie wiem skad pomysl, ze mnie nie widac. ostatnio fakt w kratke gralem ale to nie problem sprzetowy a sesja na uczelni :wink:

Dziwi mnie, ze ktos uwaza, ze sie "wywyzszam" czy cos. Ja nigdzie nie pisze. "Ja jestem lepszy i wiem lepiej" Jak tak to pokazcie gdzie. Natomiast gram w te gre od wyjscia dema. Pelna wersje kupilem dzien przed premeira i gram dzien w dzien. Nie zaleznie od skilla(a chyba grac umiem jako tako) wiem o tej grze duzo. uwazam, ze wysatrczajaco duzo by sie wypowiadac. Skoro zreszta moga ludzie grajacy miech to ja chyba tym bardziej? :}

Nie nazwalem zadnej grupy lamami. Nie zaleznie od tego czym kto walczy. Wielu jednak nazywa lamerami np unlockowcow czy tez granatnikowcow (lol) Tylko, ze o dziwo gdy te slowa padaja od np Wildy to cisza i przyklaskiwanie. Gdy ja natomiast pisze cos zupelnie bez osobowego i nie wymierzonego w konkretne osoby to sie wywyzszam i zapewne cwaniakuje. rotfl ;]

Cytuj:
Ps. Dlaczego grasz z tagiem g0 na freeplay'u Question Żal Ci punktów czy co Question

Gram bo to moje pierwsze konto. Bo czasem faktycznie zagladam w statystyki aby sprawdzic, ktora bronia za slabo mi idzie i musze ja potrenowac. w AA gdzie wiele osob wrecz sie podnieca statami bylem jednym z nielicznych, ktory nie mial "trAAckera" pomimo grania w klanach. A chyba umiem grac w te gre. Po pol roku przerwy w ciagu 2 dni grania dostalem 4 propozycje gry wklanie zagranicznym. Tu owszem jest element chwalenia ale tylko p oto by pokazac, ze nie przywiazuje uwagi do statystyk. Zreszta wiele osob grajacych ze mna w Bf2 na FFA potwierdzi, ze moj styl gry nie jest statsiarski.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 23:42 

Lailonn skutecznie rozwiales moje watpliwosci itp... :mrgreen:

jeszcze jedno pytanko, w 3C jestes pilotem/gunnerem :?:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 23:49 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
w DICE i w EA nie pracują idioci wbrew pozorom i do tego mają do wszystkiego podejście naukowe/profesjonalne.

Jezeli oficjalnie mowia, ze Bf2 wyglada nie tak jak mial to znczy, ze sa idiotami. Jezeli pol roku robili patcha po to by teraz eryxy przelatywaly przez pojazdy to sa idiotami. Jezeli mam od nich gre PL po angielsku z czeska instrukcja to sa idiotami. Jezeli drukuja mi zly cd-key na instrukcji po czym mowia, ze dobrych nie maja to sa idiotami...

i teraz proszę odpowiedz na proste pytanie - czy jest idiotą ten, kto zrobił niesamowicie skomplikowaną i wielowymiarową grę w którą gra milion ludzi, czy też ten, kto nigdy żadnej gry nie zrobił, ale uważa, że ci co zrobili jedną z najlepszych na świecie to idioci?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 23:52 

Wciaz nie rozumiem. Ta emota sprawia, ze doszukuje sie ironi czy jakiegos "osmieszenia" Prosze cie napisz wprost jaki jestem fe czy co tam. Ja sie nie obraze - bez obaw. A moze nawet przyznam ci racje i sie zmienie?

w 3C jestem piechociarzem. Pilotem bylem w g0. Jesli wiec chciales stwierdzic "skoro latasz to co wiesz o infantry" to zle szukales argumentu :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 23:56 

Piotr3k napisał(a):
Lailonn mam do Ciebie pytanie troszke z innej beczki, mozesz mi powiedziec jaka role odgrywasz w 3C :?: Po Twoich wypowiedziach (najczesciej nieskromnych) w roznych topikach, da sie wyczuc, ze uwazasz sie za jakiegos mastacha, ktory ma prawo wszystkich nazywac n00b'ami...

Z tego co zaobserwowałem, bardzo rzadko grywasz w podstawowym skladzie 3C, jakies problemy ze sprzetem :?:

Ps. Dlaczego grasz z tagiem g0 na freeplay'u :?: Żal Ci punktów czy co :?:

Ps2. Nie traktuj mojej wypowiedzi jako jakiegos ataku na Ciebie...

Powiedz, po co piszesz ten post na forum masz od tego pm, jeśli chcesz podyskutować z Lailonnem a jeśli nie to milcz, bo twoje głupie pytania nie tyczą się tematu ani nie wszystkich interesują.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 00:05 

proponuje zamknąć już ten temat

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 00:08 

Keyser takimi kategoriami nie mozna myslec...Bo gdyby tak to wyjdzie, ze nawet najwiekszy gniot filmowy to dzielo artysty. Najwiekszy bubel to arcydzielo. No bez jaj. Dla mnie zrobienie sapera byloby powodem do dumy. Chwalilbym sie nim i ekscytowal. Jednak jesli oceniamy produkty wytworzony przez sztab programistow zajmujacych sie tym na skale swiatowa to nie mozna ich chwalic "oo zrobili cos".

Dziwne porownanie: krytykuje sie politykow za to czy tamto. Rzuca w nich epitetami. Ale czy mozna ich wyzywac skoro samemu sie nic dla kraju nie zrobilo? Mozna bo skoro ktos juz czegos sie podejmuje to ma to zrobic DOBRZE.

CS_JUBY Piotr3k chyba chce mnie osmieszyc i skompromitowac. Jesli dobrze rozumiem. A dla wielu osob to co ma osmieszyc Lailonna glupie nie jest :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 00:12 
Moderator forum

Ad rem. Następne posty o tym kto jest kim w czym dlaczego i jak, usuwam od razu.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 01:11 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):

że ci co zrobili jedną z najlepszych na świecie to idioci?[/quote]

grubo przesadzone :) Powodzenie gry wynika z faktu iz na rynku brakuje takich pozycji a jesli juz sa to sa gniotami oraz zapewne fakt znudzenia u wielu graczy takimi grami jak CS, Medal etc :/
:roll:

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 01:17 

dare.k napisał(a):
proponuje zamknąć już ten temat

Czemu zamknąć niech ci którzy się jeszcze nie wypowiedzieli mają taką możliwość w końcu do długo oczekiwane wydarzenie w świecie BFa.

A wracając do patcha stał się on już rzeczywistością i trzeba się z tym pogodzić czy sie to komuś podoba czy nie.
Dziś pograłem dłużej i rzeczywiście snajperów sporo ale trzeba pamiętać że snajper kampiący gzieś na dachu, dźwigu itp to łatwy cel dla snajpera z przeciwnej drużyny więc troche się ta klasa sama eliminuje :wink:
W sumie grając dziś głównie medem snajper położył mnie ze 3-4 razy w ciągu 3h więc luzik.
Na helipadach wciąż tłok więc chyba nie jest aż tak źle.
A i jeszcze jedno dużo tu zostało napisane o tym że patch zabił skilla - ukrócił raczej bezkarność pewnych zachowań i tyle.
Ogólnie duży plus dla EA i Dice. :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 01:23 

Mi nowa łatka bardzo się podoba, przynajmniej żadne trolle nie wiszą nad mapą (a jeśli nawet, to krórtko) w heli i nie kampują cały czas spawnów sprzętu. Z granatnikiem nie widzę problemu, bo pod nogi i tak sobie nie strzelałem, a na wieksze odległości nie widzę różnicy. Tylko szkoda że splash zmniejszyli. Granaty są super, przypominają mi się czasy tzw. Spamingradu z BF1942. :D
CS_JUBY napisał(a):
Powiedz, po co piszesz ten post na forum masz od tego pm, jeśli chcesz podyskutować z Lailonnem a jeśli nie to milcz, bo twoje głupie pytania nie tyczą się tematu ani nie wszystkich interesują.

Powiedz po co piszesz tą głupią odpowiedź, nie masz nic do powiedzenia w temacie to siedź cicho, chcesz coś od Piotrka to na PM :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 01:38 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
reasumując - patch jest bardzo dobry i jedyna rzecz, do której można się czepić, to fakt, że nadal nie poprawili błędu ze zmieniającymi kolor nickami.

Tutaj to już zdrowo przesadziłeś. Ja też uważam większość zmian w patchu za krok w dobrym kierunku, ale czy naprawdę muszę wymieniać wszystkie błędy których nie poprawili i te dodatkowe które nam zaserwowali :?:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 02:04 

Lailonn napisał(a):
w 3C jestem piechociarzem. Pilotem bylem w g0. Jesli wiec chciales stwierdzic "skoro latasz to co wiesz o infantry" to zle szukales argumentu

To co chcialem wiedziec, wiem. Nie chcialem Cie osmieszyc... :wink: (taki emot moze byc ?)

Juby stfu...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 02:07 

dodatkowe błędy? żadnych nowych błędów nie ma, chyba że liczysz wzmocnienie broni supporta, ale to było celowe :)

Lailonn---> widzisz, denerwuje mnie, gdy nazywa się idiotami ludzi naprawdę utalentowanych, którzy zrobili świetną (i nadal uważam, że w swojej klasie najlepszą na świecie) grę, która ma tyle błędów tylko i wyłącznie dlatego, że jest taka obszerna. Popatrzcie jaki CS jest przy niej prostacki, jeżeli chodzi o samą mechanikę - i ile razy był poprawiany. Gdyby twórcy mieli rok czasu na testy i dziesięć tysięcy testerów na etacie, to by gra wyszła bezbłędna i dokładnie taka jak chcieli. A podejrzewam, że beta trwała jakieś 3 miesiące i testy odbywały się in-house, czyli max 100 osób - i po prostu nie mieli możliwości wykluczyć wszystkiego. Zmieniają grę teraz tak by odpowiadała ich poprzednim zamierzeniom - a trwa to tak długo, bo nie pracuje nad tym cały team, lecz pewnie dwie osoby, może cztery - reszta robi już następną grę.

Duża gra - dużo błędów. Ale twórcy na pewno nie są idiotami.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2