eeeee...wiesz co?
jak tak czytam tu na forum to co czasem kolesie pisza to mi sie żygac chce....jak pogram na jakiejs mapie zwlaszcza ostatnio na ASTER to widze tylko jedną wielka kiłe...
Ja jestem lamerem. Ale gdyby nie bylo lamerow to tacy niektórzy co to ostatnio graja np. na ASTER nie mieliby takich statów...
Jestem lamerem i takich jak ja jest wieeeeeeeeeelu ale nie kombinuję, nie interesuje mnie: jak tu cwano przeciwnika stuknąć..nie robie naleśnikow, delfinkow, BH itp. tylko po prostu strzelam i już. Jak bym miał chora ambicjęto pewnie nauczyłbym sie tych wszystkich cudów ale mam to gdzies-lubie czystą gre - jak w reau a nie cudowanie made in QUAKE.
Unloki.
Jak dają cos nowego -biore. Tym bardziej ze pare gunów w bfie zaczyna przypominac dzialaniem i skutecznoscią prawdziwe giwery z reala.
Ale jak (sry za okreslenie) czasem jakies szczawie sie wymadrzaja to dzięks za takie forum i za taki timplej.
Czasem sa rzeczy o ktorych nie wiem bo nie zawsze mam czas sledzic fora....Teraz tez nie wszystko wiem wiec pytam i korzystam z googla.
A tu co? kolo mi lub komu innemu pisze:ALE SPAAAM, LAMER, albo jeszzce cos podobnego.
To tylko u nas tak jest....
Trudno.
Sami kuŗwa tFaArDzIeLe i oMnIbUsY
wybaczcie.