Teraz jest 4 mar 2025, 17:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 13:37 

no sam juz nie wiem, moze to byloby lamerstwo gdyby na klanowkach mozna bylo uzywac unklockow i osoby uzywajace ich moglyby byc nazywane lamerami (poniewaz, jak wiem jest niepisana zasada ze klanowcy uzywaja tylko broni standardowych), ale na pozostalych serwerach (niewazne czy rankingowych) jak jest mozliwosc wyboru broni to co to jest lamienie, bo dla mnie to 30 smierci w przeciagu 3 minut i 0 zabitych .... a i jeszcze takie pytanie - gdyby tych broni nie trzeba bylo odblokowywac (zeby byly normalnie), to osoby uzywajace ich tez bylyby nazywane lamami (w koncu te bronie maja wiekszy dmg i celnosc), bo jesli nie, to znaczyloby ze problemem sa rangi i punkty (co za tym idzie, odblokowywane bronie)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:01 

No dajcie spokuj unlocki som po to zeby sie nimi czieszyc :lol: ile osub uzywa unlockuw durzo i ja sadze ze uzywanie odblokowanych broni to niejest lamerstwo ja w zasadzie czasami uzywam unlockuw :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:12 

Proponuje zając się nauką a nie graniem. Jak tacy ludzie zdają z polskiego?
Jak pisałem, jest to moja opinia. A opinia jest jak dupa, każdy ma swoją.

Ostatnio edytowano 16 lut 2006, 19:22 przez JabbaH, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 19:20 

Używanie unlocków lamerstwem ? :roll: :roll: :roll: Unlocki są po to żeby je używać...jak ktoś ich nie używa "bo to takie lamerskie" to jego problem...każdy wybiera broń którą najlepiej się gra i tyle :|

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 21:39 

A ja myśle, że człowiek sobie poprostu nie radzi z graczami posiadającymi unlocki :wink: Ja dziś sobie grałem (po raz pierwszy :) ) i musze powiedzieć, że wole standardową broń :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 22:57 

Problemem nie są słabi gracze z unlockami, bo są słabi :]
Gorzej, jeśli z unlockiem biega dobry gracz. To, że nie ma on taga przed nickiem nie znaczy, że jest lamą, która nadrabia celnością i mocą unlocka.
Face 2 face z wieloma grenadierami z odblokowanym DAO młucę ich AK medyka.
Więc z takim rozrzutem i mocą goście przegrywają i im unlock nie pomoże, skoro jest słabiutkim graczem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 23:20 

JabbaH napisał(a):
Jak pisałem, jest to moja opinia. A opinia jest jak dupa, każdy ma swoją.

zgoda JabbaH ,ale chodzi o to, ze nazywanie graczy uzywajacych unlockow lamami (chociaz moga miec przegrane 500 godzin) jest nie w
porzadku (nie mowie , ze ty ich tak nazywasz, ale np inni z klanu w ktorym grasz + wielu innych ) ..... a gracz slaby lamic bedzie bez wzgledu na to czy ma odblokowana bron czy nie ....

eot z mojej strony, bo jeszcze jakas klotnie rozpoczne, a tego nie chce...ale nie chce tez byc nazwany lama, bo zabijajac kogos uzylem odblokowanej broni ....

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 23:56 

Raczej nie po to daja unlocki aby pozniej ktos byl nazywany lamerem :/
Klanowcy nie maja wyjscia i musza dobrze opanowac podstawowa bron lecz nie mozna obrazac osob, ktore uzywaja unlockow.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 00:11 

Shadowek taka sytuacja jest "normalna" W CSie snajperki sa "Lamerskie" w kazdej grze sieciowej cos jest "lamerskie". Zazwyczaj tlumaczy sie to tym, ze dana bron/taktyka nie wymaga "skilla" A czy osoby tak mowiace maja racje - ocencie sami :]

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 09:15 

W jakims stopniu maja racje. Jedyna lamerska bron w CSie to tarcza i jest zablokowana w eslu. Dalej sadze, ze osoby poslugiwajace sie unlockami nie sa lamerami.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 19:02 

Shadowek napisał(a):
Dalej sadze, ze osoby poslugiwajace sie unlockami nie sa lamerami.

ja rowniez mam to w D. kto czym gra.
....nie kumam o co kaman...
Panowie: czyli EA ulockami spowodowała,ze swiat graczy podzielił sie
na lamerow i "kozaków"?
:D :D :D
Grajmy tym co nam pasuje-wg. preferencji... mało jest giwer ktorych dzialanie mnie "satysfrakcjonuje"(może nie umiem strzelać)
Jedyne co "działa" to MP5,PKM i MG36 i to nawet na wieksze odległości.
A M95..??
porażka.
Jezeli L96A1 tez bedzie sianem to sprzedam BF2 i SF :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:24 

jestem lamereem.... od dziś mam kompleksy..... :roll: :wink: :oops: :twisted:

Od dzisiaj nie gram na rank serwach... :!:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:33 

Ev0 napisał(a):
jestem lamereem.... od dziś mam kompleksy..... :roll: :wink: :oops: :twisted:

Od dzisiaj nie gram na rank serwach... :!:
Jesus cos sie stało ?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:54 

eeeee...wiesz co?
jak tak czytam tu na forum to co czasem kolesie pisza to mi sie żygac chce....jak pogram na jakiejs mapie zwlaszcza ostatnio na ASTER to widze tylko jedną wielka kiłe... :cry: :cry: :cry:

Ja jestem lamerem. Ale gdyby nie bylo lamerow to tacy niektórzy co to ostatnio graja np. na ASTER nie mieliby takich statów...
Jestem lamerem i takich jak ja jest wieeeeeeeeeelu ale nie kombinuję, nie interesuje mnie: jak tu cwano przeciwnika stuknąć..nie robie naleśnikow, delfinkow, BH itp. tylko po prostu strzelam i już. Jak bym miał chora ambicjęto pewnie nauczyłbym sie tych wszystkich cudów ale mam to gdzies-lubie czystą gre - jak w reau a nie cudowanie made in QUAKE.

Unloki.
Jak dają cos nowego -biore. Tym bardziej ze pare gunów w bfie zaczyna przypominac dzialaniem i skutecznoscią prawdziwe giwery z reala.

Ale jak (sry za okreslenie) czasem jakies szczawie sie wymadrzaja to dzięks za takie forum i za taki timplej.

Czasem sa rzeczy o ktorych nie wiem bo nie zawsze mam czas sledzic fora....Teraz tez nie wszystko wiem wiec pytam i korzystam z googla.
A tu co? kolo mi lub komu innemu pisze:ALE SPAAAM, LAMER, albo jeszzce cos podobnego.

To tylko u nas tak jest....

Trudno. :cry:

Sami kuŗwa tFaArDzIeLe i oMnIbUsY

wybaczcie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 09:37 

Ehh ja rozumiem, że klanowcy nie używają unlocków. Ale ludzie którzy grają wyłącznie 4fun lub tylko zaczynają przygodę z BFem to unlocki to coś ciekawego i wartego chocby samego przetestowania. Lamerami są ci którzy uważają, że oni są najwieksze kozaki(nieważne czy są w klanie czy nie) i że mają skill który pozwoli im grać tylko z nożem na publicznym.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2