Teraz jest 4 mar 2025, 20:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 15:25 

Luki napisał(a):
1. Nagrody o wartości X
2. Nagrody o wartości 1/2X
3. Nagrody o wartości 1/2(1/2X)

Jestem prawie pewien, ze wszyscy to zaakceptuja, wiec przestancie juz mowic w tonie "co nie zrobimy bedzie zle", bo to nie prawda. Jest tu cala rzesza rzeczowych ludzi. Przestancie mydlic oczy, bo to zalosne.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 15:27 

Zmienic nie zmienimy ale liderzy moga uznac, ze zbojkotuja turniej i tyle ;]

Deklaracje "rozsadnego" pdozialu tak jak to jest na calym sweicie padaly juz po WSG i znowu sa odkladane...jak w polityce ;]

Cytuj:
2. Po wakacjach z prezentacją BF2142 (już widziałem - będzie jatka Smile)

Juz widziales znaczy ,ze juz tak zaawansowane sa prace? Extra. Nie udalo sie im/wam jeszcze zrobic BF2 a juz leci kolejny. Cudowny support nam sie szykuje. Ale o tym moze w innym topicu

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 15:46 

Widziałem tylko przykładowe animacje - ale to jeszcze kawał czasu i drogi przed twórcami. Nacieszmy się BF2 najpierw.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 15:46 

Grzegorz [EA Polska] napisał(a):
ALE(!) W przypadku pieniędzy - płatności będą rozbite na kwartały (jeszcze do indywidualnego ustalenia ze zwycięskim klanem) i BĘDĄ zależały od wyników jakie odnosi klan na arenie krajowej i międzynarodowej.

Panowie i Panie, przypominam, bo chyba niektórzy zapomnieli.

Wilda jest na chwilę obecną poza konkurencją, i wszyscy to wiemy. Fakt że niektórzy krzyczą głośniej i jest ich więcej na forum, nie znaczy że staną się lepsi.

Szanuj wroga swego, możesz mieć gorszego :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 16:42 

Ja tylko wypowiem się w paru kwestiach.
Nagrody ?? poco komu nagrody, oddajmy je na dobroczynny cel.
Jak myslicie komu się bardziej przyda 25 tys (nawet rozbite na kwartały), Polskeimu klanowi który bądź co bądź jest jak narazie bezkonkręcyjny na scenie, czy jakiemuś domu dziecka?

Święte są słowa że gdy niewiadomo oco chodzi to chodzi o kase.

Co do Lanów na terenie Poznania.
Informuje że che w tym pomagać jako łącznik ze sceną.
Mam doświadczenie w tym i wiem, że sobie z tym poradze.

Ojej113 fakt ze Wilda jest najlepsza i tak naprawde nie ma porządnej konkuręcji na scenie (jest jej pozycja niezachwiana), wiec jeżeli wyniki na scenie Polskiej mają być obiektywne to tutaj się jedno z drugim wyklucza.

Osobisćie chiałym wiedziec jak się wpierw do tego wszystkiego WSZYSTKIE POLSKIE KLANY biorące udział w PC'06 ustosunkują i wtedy mozna się dalej wypowiadać.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 16:56 
Moderator forum

Wildzie chyba niepotrzebne drugie x-fi :) Niech trzecie miejsce je dostanie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 20:11 

Nie ukrywam Grzegorzu, ze nie jestem Twoim fanem, ale zaraz wyjasnie dlaczego. Osobiscie nie lubie osob nieslownych. Juz wiele razy slyszalem rozne zapowiedzi, ze ma byc lepiej, ze ma byc to, ze ma byc tamto i ostatecznie bylo jedno wielkie rozczarowanie i odpowiedz z Twojej strony, ze to nie Twoja wina bo to EA decyduje itp itd.. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie nauczono, ze nie powinno sie czegokolwiek obiecywac jak sie nie ma pewnosci, ze to wyjdzie bo potem mozna miec przez to klopoty.

Napisales tu o tym, ze niedlugo beda 3 LAN PARTY (wspaniale), ale... tak jest jedno ale...
(...)
Jednocześnie już dzisiaj zapowiadam Wam, że w tym roku odbędą się jeszcze 3 LAN PARTY.

1. Przed wakacjami - może E24 w Poznaniu?
2. Po wakacjach z prezentacją BF2142 (już widziałem - będzie jatka :))
3. Przed Świętami - może również E24 Poznań bądź Poznań-Kraków-Warszawa (jak się otworzą)

Generalnie - wszystko przed nami, wtedy możemy inaczej podzielić nagrody i inaczej skonstruować zasady. (...)

Wytlumacze Tobie znaczenie slowa moze bo MOZE nie wiesz co owo slowo oznacza:

Encyklopedia:
może - I mod. ‘tym zwrotem mówiący sygnalizuje, że treść zdania jest tylko przypuszczeniem, że nie ma pewności, iż tak jest istotnie; możliwe, że...; prawdopodobnie; może’: Być może znajdę dla ciebie jakąś...

Jeszcze nie wiesz, gdzie zrobicie LAN PARTY i czy zrobicie, a juz obiecujesz... a potem znowu powiesz, ze to nie Twoja wina... sorry, ale za przeproszeniem "nie wciskaj ludziom kitu" :!: Wiem, ze zarabiasz pieniadze na "wciskaniu ludziom kitu", ale masz doczynienia z ludzmi, ktorzy juz mimo wszystko jakies lata maja (moze nie bardzo duzo, ale swoje juz przezyli i w zyciu widzieli), wiec nie mysl, ze kazdy bedzie slepo wierzyl w to co piszesz bo juz pare razy wyszlo, ze Twoje obietnice w wielu wypadkach sa niewiele warte...

Pozdrawiam,
[FSPQR]JUHA

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 11:43 

Luki napisał(a):
Co do podziału to powiem tak: (prosze tego nie traktowac jako wypowiedz gracza TW lub redaktora BFC)

Pula powinna być rozdzielony na trzy miejsca.. i tylko 3 miejsca. Gdzieś słyszałem o 5, gdzieś o 7,8 a nawet o 12! To jest jakaś paranoja! Czy Małysz co zajął 7 czy tam 8 miejsce w skokach dostał coś? Zielony medal? A może różowy? NIE! Nic nie dostał bo nie był w trójce. Czy drużyny grające na mistrzostwach światach, zajmujące 3 miejsce dostają puchar? NIE! Nie dostają bo dostaje go 1 pierwszy zespół. Dlatego też uważam, że podział powinien być taki (proporcjonalny) - tak jak mamy na olimpiadach - lub tak jak na mistrzostwach (co sie niby teraz nikomu nie podoba) ze tylko jeden

Jesli nagradzamy proporcjonalnie (a wszyscy tego chcą):
1. Nagrody o wartości X
2. Nagrody o wartości 1/2X
3. Nagrody o wartości 1/2(1/2X)

Ktoś napisał, że jak dalej tak będzie to w 2011 będą 3 klany. Tak? A to nowość! To na olimpiadę w chwili obecnej powinni jeździć tylko Niemcy, Rosjanie i USA.
Patrzy Wam z oczu zawiść, a to jest najbardziej przykre. Bo nawet jesli zrobi sie taki podzial, to dalej beda glosy takie same jak sa teraz.
Ja tylko apropos tego malysza donosze ci ze i owszwm dostal za 7 i za 8 i za 20 miejsce (adekwatne pieniade do osiagnietego wyniku)
p.s poprosimy o lepsze argumety :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 11:49 

Słuchajcie,

Po obrzucacie się nawzajem - po co wyciągacie jakieś wątki, które nie mają racji bytu. Nagrody są ustalone i nie zmieniamy już podziału. Jednocześnie już dzisiaj zapowiadam Wam, że w tym roku odbędą się jeszcze 3 LAN PARTY.

1. Przed wakacjami - może E24 w Poznaniu?
2. Po wakacjach z prezentacją BF2142 (już widziałem - będzie jatka :))
3. Przed Świętami - może również E24 Poznań bądź Poznań-Kraków-Warszawa (jak się otworzą)

Generalnie - wszystko przed nami, wtedy możemy inaczej podzielić nagrody i inaczej skonstruować zasady. Ale teraz nie walczmy już o to - ważne abyście zagrali, wzieli udział i powalczyli o te nagrody.

I zgodzę się, że jakbyśmy tego nie ustalili, to zawsze komuś będzie coś nie pasowało - tak to już jest.

Pozdrawiam,
Grzegorz
oho Grzesiu w perfekcyjny sposob (tak tylko on potrafi) zarzucil Marchewe dla odwrocenia uwagi od glownego problemu.pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 12:23 

Jednocześnie już dzisiaj zapowiadam Wam, że w tym roku odbędą się jeszcze 3 LAN PARTY.

nie zgadnę jaki bedzie podział nagród :twisted:

drogi Grzesiu - ośmieszyłeś się w oczach przeważającej wiekszości tej sceny, i dużo wysiłku Cię czeka, żeby ten wizerunek zmienić. Ta scena przez trzy lata świetnie sobie radziła bez *Pana Grzegorza* i EA, i jest cholernie pamiętliwa. I nie masz przed sobą bandy gówniarzy, tylko w miarę rozgarniętych, dorosłych ludzi.

a na koniec trochę offtopikowo - Ethan, 'mjentka faja ' z Ciebie i oczy ci cipą zarozsły. I pamiętaj - nikt więcej nie będzie mówił że "Ethan to pedał", tylko "Wilda to ****" - tak jak w powiedzeniu o pijanych żołnierzach.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 13:02 
Moderator forum

przsoi napisał(a):

...kiedy juz czlowiek mysli ze to forum siegnelo dna, to znajdzie sie odkrywca ktory bedzie dalej nurkowal.

Widać lubi grzebać w mule :lol: :wink:
Sry za off :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 13:04 
Moderator forum

Nie dziwie sie przsoi ze bronisz stanowiska Wildy ale nie obrażaj innych uzytkowników forum mówiąc że to forum sięgneło dna. Dla mnie zachowanie niektórych członków TP jest dnem, co tez ich bedziesz bronil?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 13:24 

Wojtas napisał(a):
Nie dziwie sie przsoi ze bronisz stanowiska Wildy ale nie obrażaj innych uzytkowników forum mówiąc że to forum sięgneło dna. Dla mnie zachowanie niektórych członków TP jest dnem, co tez ich bedziesz bronil?

wiesz byla taka postac (Katon) w starozytnym Rzymie ktora kazda mowe konczyla tak samo - Kartagina musi być zburzona.
tak sie zastanawiam, czy ty masz tak samo? na przyklad jak kupujesz gazete w kiosku, to na koncu dodajesz do pani kioskarki "Wilda to *****, dziekuje, do widzenia"?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 13:39 
Moderator forum

przsoi napisał(a):
Wojtas napisał(a):

wiesz byla taka postac (Katon) w starozytnym Rzymie ktora kazda mowe konczyla tak samo - Kartagina musi być zburzona.
tak sie zastanawiam, czy ty masz tak samo? na przyklad jak kupujesz gazete w kiosku, to na koncu dodajesz do pani kioskarki "Wilda to *****, dziekuje, do widzenia"?

Skoro wiesz kto to byl Kato to tez powinienes wiedziec dlaczego tak kończył swoją wypowiedz...Jestes młody na scenie nie wiesz co sie wczesniej działo ale chcę Ci cos uzmysłowic i pokazać: pokaż mi jakis inny klan po którym jadę...Jesli chcesz wiedzieć, wracając do wspomnianego juz Kato, nie czepiał sie on innych narodow poza grekami a mial ku temu powody tak samo jak i ja mam ku temu powody...Sam sobie tych powodów z powietrza nie wymysliłem tylko Wilda sama mi je podsuneła...Nie czepiam sie bezpodstawnie...Skoro jestes w klanie Wilda to zapytaj sie kolegów o wczesniejsze afery powiązane z nimi może wtedy zrozumiesz,ale wątpię.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 13:42 

[quote"Luki"]Nie chce zeby mnie zrozumiano ze tlumacze EA, ale:
Nie chce byc także chamski ani buńczuczny (pozdro Wojtas 8) ) ale sam turniej nazywa sie Championships - czyli mistrzostwa - a na mistrzostwach jest tylko jeden mistrz... Tak jak np. mistrzostwa w piłce nożnej - i sądzę że tym się pokierowało EA.[/quote]

Nie chcę być buńczuczny :D , ale mnie powaliło na podłogę. Jedyny championship z jednym laureatem jaki mi przychodzi do głowy to chyba w "ruską ruletkę" :D .
I jeszcze jedno czytając wypowiedzi organizatorów ciągle czytam , że pieniądze rzecz drugorzędna liczy się przede wszystkim dobra zabawa a także promocja polskiej sceny za granicą wybierając najlepszy "eksportowy" klan.Wydaje mi się , że nie gorszą promocją rodzimego Bf2 był (był dla nas :cry: ) NC . Dlaczego więc urządziliśmy pogrzeb naszego Team Poland? W tym turnieju też można było doskonale się zaprezentować , no i chyba dobrze bawić , tylko drobna różnica- kasy jakoś mizernie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2