Nie ukrywam Grzegorzu, ze nie jestem Twoim fanem, ale zaraz wyjasnie dlaczego. Osobiscie nie lubie osob nieslownych. Juz wiele razy slyszalem rozne zapowiedzi, ze ma byc lepiej, ze ma byc to, ze ma byc tamto i ostatecznie bylo jedno wielkie rozczarowanie i odpowiedz z Twojej strony, ze to nie Twoja wina bo to EA decyduje itp itd.. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie nauczono, ze nie powinno sie czegokolwiek obiecywac jak sie nie ma pewnosci, ze to wyjdzie bo potem mozna miec przez to klopoty.
Napisales tu o tym, ze niedlugo beda 3 LAN PARTY (wspaniale), ale... tak jest jedno ale...
Grzegorz [EA Polska] napisał(a):
(...)
Jednocześnie już dzisiaj zapowiadam Wam, że w tym roku odbędą się jeszcze 3 LAN PARTY.
1. Przed wakacjami -
może E24 w Poznaniu?
2. Po wakacjach z prezentacją BF2142 (już widziałem - będzie jatka

)
3. Przed Świętami -
może również E24 Poznań bądź Poznań-Kraków-Warszawa (jak się otworzą)
Generalnie - wszystko przed nami, wtedy możemy inaczej podzielić nagrody i inaczej skonstruować zasady. (...)
Wytlumacze Tobie znaczenie slowa moze bo MOZE nie wiesz co owo slowo oznacza:
Encyklopedia:
może - I mod.
‘tym zwrotem mówiący sygnalizuje, że treść zdania jest tylko przypuszczeniem, że nie ma pewności, iż tak jest istotnie; możliwe, że...; prawdopodobnie; może’: Być może znajdę dla ciebie jakąś...
Jeszcze nie wiesz, gdzie zrobicie LAN PARTY i czy zrobicie, a juz obiecujesz... a potem znowu powiesz, ze to nie Twoja wina... sorry, ale za przeproszeniem "nie wciskaj ludziom kitu"

Wiem, ze zarabiasz pieniadze na "wciskaniu ludziom kitu", ale masz doczynienia z ludzmi, ktorzy juz mimo wszystko jakies lata maja (moze nie bardzo duzo, ale swoje juz przezyli i w zyciu widzieli), wiec nie mysl, ze kazdy bedzie slepo wierzyl w to co piszesz bo juz pare razy wyszlo, ze Twoje obietnice w wielu wypadkach sa niewiele warte...
Pozdrawiam,
[FSPQR]JUHA