Ethan napisał(a):
I tak poznajemy oblicze kolejnej osoby z naszej sceny, szkoda ze wczoraj nie byles taki bystry w swoich wypowiedziach na TS.
bah... Ciebie tam nawet nie widziałem, a na pewno nie słyszałem. Co do moich wypowiedzi - spotkanie i prezentowanie stanowiska klanów należy do ich ceelów, swoje zdanie mogę wyrazić tu - jest to wyraz zniesmaczenia na widok tego, co Ty kolego szanowny wyprawiasz
Ethan napisał(a):
Twoje wypowiedzi mnie nie ruszaja, jesli chesz zaimponowac innym to moze zrob cos konstruktywnego dla sceny, ktora wedlug Ciebie swietnie sobie radzila bez wsparcia EA.
Ty właśnie zrobiłeś coś konstruktywnego - olałeś
całą scene i w ten sposób jej zaimponowałeś - gratuluję. Ja nie muszę nikomu na siłę nic udowadnić czy komuś imponować. W innej grze gdy kapitan Team Poland się wycofał przejąłem dowodzenie drużyną i doprowadziłem NC do końca - różnica była taka, że wtedy kapitan Team'u spotkał się ze wszystkimi, skonsultował, podjeliśmy jakieś decyzje - w Twoim przypadku zdezerterowałeś pociągając wszystkich za sobą - jak nie widzisz różnicy, to poważnie się zastanów nad sobą
Ethan napisał(a):
Szkoda ze rzucasz luzne sformulowania i nie popierasz ich zadnym faktami. Zapominasz kto zorganizowal piersze LAN'a na scenie Battlefield'a, zapominasz kto organizowal kolejne duze imprezy, jesli dobrze pamietam bylo to EA.
Przestań już tak wchodzić bez wazeliny EA w dÓpe bo robisz się powoli żałosny - śmiem twierdzić, że 95% użyszkodników forum mają w głębokim poważaniu LANy i nie kupili gry tylko dlatego, że gdzieś w Polsce EA robi LANParty. Poprzyj faktami, że LANParty miało jakikolwiek wpływ na cokolwiek (poza dobrą zabawą).
Ethan napisał(a):
Piszesz ze scena sobie swietnie radzila, poprzyj to argumentami bo raz kolejny ruzcasz stwierdzenia ktore w ogole nie sa odzwierciedlem tego jak wygladala sytuacja na tej scenie.
o ile ja dobrze pamiętam, to zanim był pierwszy LAN, to strona już istniała, forum miało się dobrze i tak naprawdę to nie widzę tu żadnego wpływu EA i ich LANow na to, co się działo tutaj (a ten portal odzwierciedla dla mnie nastroje sceny) - jeżeli się mylę, to liczę na to, że wypunktujesz mi zasługi EA.
i na koniec: bo Twoich wypowiedziach potweirdza się moja teoria, że woda sodowa uderzyła Ci do głowy - zjebałeś NC i jak ktoś raczy Ci to wypomnieć to masz pianę na ustach - to nie TP dało dupy, tylko Ty. Trochę
skruchy (trudne słowo) chłopaku - masz kłopoty z przyznaniem się do błędu? (i nie chodzi o opuszczenie TP, tylko o styl w jakim to zrobiłeś skutecznie pogrążając cały zespół)
Wojtas napisał(a):
Ethan nie mowie ze podoba mi sie postawa i slownictwo capri. Wiem ze nie powinien tak sie wypowiadac na publicznym forum.
sorry za słownictwo, ale piszę poprostu to co myślę - jak ktoś daje dupy, to napiszę że dał dupy, a nie "źle zrobiłeś chłopczyku". Dyskutuje z dorosłymi ludźmi i nazywam rzeczy po imieniu - inaczej będę rozmawiał z dzieciakami z gimnazjum, ale to są dorośli ludzie i tak będę z nimi dyskutował.
P.S. nie reprezentuje klanu, tylko swoje stanowisko.