Teraz jest 4 mar 2025, 17:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:12 
Moderator forum

Luki byłes wczoraj na TS i Ty jak i Ethan nie potrafiliscie podac argumentów zeby obalic tezy i przypuszczenia oparte na faktach jakie przytoczył Tomek.Dziwne ale mam swego rodzaju deja vu ze kiedys juz to przerabiałem i słyszałem te same teksty od was...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:19 

Wojtas - jak nie przekonałem? Przedstawiłem wszystkie prawdziwe fakty, to co działo się przez te wszystkie poprzednie dni. Jak to do Was nie przemawia to oznacza, że nie potraficie odbierać faktów przedstawianych w sposób jasny i czytelny.

Na dowód przedstawiam to co było napisane na drugim portalu:

Ethan napisał(a):
Wczoraj przekazałem informację do supervisora Nations Cupa informując go, że rezygnue z funkcji kapitana Team Poland, oraz zgłaszam walkower w meczu z Team UK. Nie zgłosiłem informacji o rozwiązaniu Team Poland... Dzisiaj pisałem do Quaggi w celu wyjaśnienia tej sytuacji niestety narazie nie uzyskałem odpowiedzi z jego strony. W najbliższych dniach będę starał się wyjaśnić ta kwestię.

TOMEK napisał(a):
Decyzja o wycofaniu REPREZENTACJI POLSKI podjęta przez Ciebie kolego zupełnie indywidualnie, jest natomiast zwykłą bezczelnością… Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że REPREZENTACJA POLSKI to nie jakiś tam wiejski folwark ETHANA (syn ostatnio oglądał bajkę o podobnym tytule), ale sprawa, która leży na sercu troszkę większej grupie osób. W związku z tym, zupełnie niepoważnym i nieodpowiedzialnym jest oddawanie walkowerów, czy tez wycofywanie NASZEJ (to naprawdę nie była Twoja prywatna) drużyny z areny międzynarodowej. Jeżeli po jednej porażce drogi kolego nie miałeś ochoty na zabawę z TP to wystarczyło powiedzieć o tym publicznie. Naprawdę znalazłyby się osoby, które mogły to dalej pociągnąć, i wynik i tak byłby lepszy. Cóż może być gorsze od …nawet mam problem aby nazwać to co zrobiłeś…
Nie ma bowiem nic bardziej podłego od zwykłego tchórzostwa, zadufania, ignorancji i zwykłego kretynizmu, który przykro mi stwierdzić, ale w całej okazałości nam wszystkim zaprezentowałeś…
Pozdrawiam ozięble…

to udowadnia temu, że nie potraficie wiązać przekazywanej Wam informacji. Kreujecie swoje niedorzeczne wizje.

To tyle z mojej strony - widzę że oskarżenia idą nadal w naszą stronę, więc nie widzę możliwości dalszego odpisywania.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:19 

Ethan napisał(a):
I tak poznajemy oblicze kolejnej osoby z naszej sceny, szkoda ze wczoraj nie byles taki bystry w swoich wypowiedziach na TS.

bah... Ciebie tam nawet nie widziałem, a na pewno nie słyszałem. Co do moich wypowiedzi - spotkanie i prezentowanie stanowiska klanów należy do ich ceelów, swoje zdanie mogę wyrazić tu - jest to wyraz zniesmaczenia na widok tego, co Ty kolego szanowny wyprawiasz

Ethan napisał(a):
Twoje wypowiedzi mnie nie ruszaja, jesli chesz zaimponowac innym to moze zrob cos konstruktywnego dla sceny, ktora wedlug Ciebie swietnie sobie radzila bez wsparcia EA.

Ty właśnie zrobiłeś coś konstruktywnego - olałeś całą scene i w ten sposób jej zaimponowałeś - gratuluję. Ja nie muszę nikomu na siłę nic udowadnić czy komuś imponować. W innej grze gdy kapitan Team Poland się wycofał przejąłem dowodzenie drużyną i doprowadziłem NC do końca - różnica była taka, że wtedy kapitan Team'u spotkał się ze wszystkimi, skonsultował, podjeliśmy jakieś decyzje - w Twoim przypadku zdezerterowałeś pociągając wszystkich za sobą - jak nie widzisz różnicy, to poważnie się zastanów nad sobą

Ethan napisał(a):
Szkoda ze rzucasz luzne sformulowania i nie popierasz ich zadnym faktami. Zapominasz kto zorganizowal piersze LAN'a na scenie Battlefield'a, zapominasz kto organizowal kolejne duze imprezy, jesli dobrze pamietam bylo to EA.

Przestań już tak wchodzić bez wazeliny EA w dÓpe bo robisz się powoli żałosny - śmiem twierdzić, że 95% użyszkodników forum mają w głębokim poważaniu LANy i nie kupili gry tylko dlatego, że gdzieś w Polsce EA robi LANParty. Poprzyj faktami, że LANParty miało jakikolwiek wpływ na cokolwiek (poza dobrą zabawą).

Ethan napisał(a):
Piszesz ze scena sobie swietnie radzila, poprzyj to argumentami bo raz kolejny ruzcasz stwierdzenia ktore w ogole nie sa odzwierciedlem tego jak wygladala sytuacja na tej scenie.

o ile ja dobrze pamiętam, to zanim był pierwszy LAN, to strona już istniała, forum miało się dobrze i tak naprawdę to nie widzę tu żadnego wpływu EA i ich LANow na to, co się działo tutaj (a ten portal odzwierciedla dla mnie nastroje sceny) - jeżeli się mylę, to liczę na to, że wypunktujesz mi zasługi EA.

i na koniec: bo Twoich wypowiedziach potweirdza się moja teoria, że woda sodowa uderzyła Ci do głowy - zjebałeś NC i jak ktoś raczy Ci to wypomnieć to masz pianę na ustach - to nie TP dało dupy, tylko Ty. Trochę skruchy (trudne słowo) chłopaku - masz kłopoty z przyznaniem się do błędu? (i nie chodzi o opuszczenie TP, tylko o styl w jakim to zrobiłeś skutecznie pogrążając cały zespół)

Wojtas napisał(a):
Ethan nie mowie ze podoba mi sie postawa i slownictwo capri. Wiem ze nie powinien tak sie wypowiadac na publicznym forum.

sorry za słownictwo, ale piszę poprostu to co myślę - jak ktoś daje dupy, to napiszę że dał dupy, a nie "źle zrobiłeś chłopczyku". Dyskutuje z dorosłymi ludźmi i nazywam rzeczy po imieniu - inaczej będę rozmawiał z dzieciakami z gimnazjum, ale to są dorośli ludzie i tak będę z nimi dyskutował.

P.S. nie reprezentuje klanu, tylko swoje stanowisko.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:30 

carpi - Ethan przyznał się już do błędu wczoraj na TSie.

I powiedział tak samo jak Ty teraz: "dałem dupy, wiem o tym"

Podobnie się przyznał do tego na BFC o ile się nie mylę.

Co Wy od niego chcecie? Może ma popełnić sepuku na oczach wszystkich? PO MOIM TRUPIE!
Ethan zrezygnował tylko z funkcji kapitana - nie kazał wycofać repry - Quagga (admin CB) widocznie albo źle zrozumiał albo doszedł do wniosku (niedorzecznego jak dla mnie), że TP już nie będzie miała kapitana więc wycofał naszą reprę.

Aha - w wypominaniu każdy jest dobry - szkoda tylko, że nikt nie pamiętał jak TP doszła do półfinału w Vietnamie pod dowództwem Ethana - brąz był murowany.

To udowadnia po raz kolejny, że piszecie to tylko po to by obsmarować nas błotem.

Po raz wtóry powtarzam

żałosne...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:32 

Ethan napisał(a):
Nie sadzilem ze zespol spam znizyl sie do takiego poziomu i teraz jest reprezentowany przez taki plebs jak Ty...

ty niobrażaj zespołu spam,,bo ja sie niewypowiadałem w ich imieniu tylko w swoim imieniu,,niemusisz zaraz mieszac calego klanu do tego,,wes chlopie wyluzuj bo widze ze lubisz kłotnie!!własnie widac jaki ty reprezentujesz poziom ,,obrażając rowniez i mnie,,najlepiej jakbys wogole sie nieudzielał na forum,,grzecznie wysłuchaj co maja do powiedzenia inni i siedz cicho!

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:34 
Moderator forum

Widze Luki ze była za pózna godzina i nie zauważyłes małej istotnej różnicy. Tak sie składa że nikogo ani Ty ani Ethan nie przekonaliscie do swojej wizji. To tyle ode mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:43 

Wojtas, z całym szacunkiem, bo osobiście nic do Ciebie nie mam - zaczyna brakować Ci już argumentów :) O ile pamiętam Ciebie i Tomka (który na wstępie w zasadzie powiedział ze "i tak mnie nie przekonacie") nigdy nie dało się przekonać :)

Skoro nikogo nie przekonaliśmy to po co była ta rozmowa? Poza tym nie mieliśmy zamiaru nikogo przekonywać, bo sytuacja się robi tak zawiła, że zaczyna być śmieszna i cokolwiek bym nie powiedział i tak by była wciąż niezrozumiana. Przedstawiliśmy prawdziwe fakty od kuchni, jeśli nie chcecie się do nich przekonać to nadal będziecie żyć w głebokiej nieświadomości z własnymi przekonaniami. OK.

Ja z mojej strony i Ethan pewnie też - wiemy że przedstawiliśmy wszystko tak jak było - przynajmniej my już mamy spokój wewnętrzny, że coś nie zostało dopowedziane itd. Zrobiliśmy wszystko co było w naszej mocy - dalej nie mamy już zamiaru.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:43 

Luki napisał(a):
carpi - Ethan przyznał się już do błędu wczoraj na TSie.

I powiedział tak samo jak Ty teraz: "dałem dupy, wiem o tym"

OK, sorry Ethan - gdzieś w okolicach przyjścia Luki'ego do końca mojego pobytu na TS byłem AFK (z drugiej strony jeszcze nie znalazłem wypowiedzi byłego kapitana "bijącego się w piersi" na tym forum - ale jeszcze poszukam).

ale reszty raczej nie odszczekam - następne wypowiedzi Ethan'a (np. do jednego ze 'spamowiczy') mnie przekonują, że nosi dupę wyżej glowy.

a do 'wildziaków' nic nie mam, nic mi nie zrobili, nie znam, ponoc dobrze grają ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:47 

Draga napisał(a):
Ethan napisał(a):
Nie sadzilem ze zespol spam znizyl sie do takiego poziomu i teraz jest reprezentowany przez taki plebs jak Ty...

ty niobrażaj zespołu spam,,bo ja sie niewypowiadałem w ich imieniu tylko w swoim imieniu,,niemusisz zaraz mieszac calego klanu do tego,,wes chlopie wyluzuj bo widze ze lubisz kłotnie!!własnie widac jaki ty reprezentujesz poziom ,,obrażając rowniez i mnie,,najlepiej jakbys wogole sie nieudzielał na forum,,grzecznie wysłuchaj co maja do powiedzenia inni i siedz cicho!

Draga - właśnie na swoim przykładzie dowiedziałeś się jak to jest gdy jedna osoba coś robi źle to od razu winny jest cały klan :)

A poza tym zmień ton swoich wypowiedzi, bo on jest nieadekwatny do poziomu w jakim przebiega rozmowa. Pamiętaj, że zwracasz się do osoby dorosłej.

Ethan lubi kłótnie? A to ciekawe, zawsze myślałem ze zaczynali je ludzi spoza Team Wilda :)

to na tyle ode mnie w tym temacie - ostatecznie

pozdrawiam wszystkich, jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:50 

Proponuje skupic sie na wypowiedzi pana fronki
jest bardzo przekonywujaca i siega setna calej sprawy.
nikt sie jednak nie fatyguje by Jego zacytowac i skomentowac to co napisal.tylko chytacie sie wszystkich powyzje i ponizej postow nie na temat.

Wilda jest klanem i jak kazdy klan lub pojedyncza osoba ma swoich wrogow i przyjaciol.
ale tez bronienie sie ze kazdy jest antyWilda i wszycy wam zle zycza jest odwracanie kota ogonem i czensto stosowana technika.

Nigdy do was nic nie mialem co bylo by wytworem moich uprzedzen.

jednak sprawa tyczy sie tej nagrody ktora jest niesprawiedliwa.
tak niesprawiedliwa bo jak inaczej nazwac ta przepasc ktora dzieli miejsce jeden od dwa.
dlaczego nie jest tez taka sama przepasc pomiedzy drugim a trzecim miejscem.
hmm pewnie dlatego ze za trzecie miejsce musialo by byc pudelko zapalek.

wiem ze kazdy bedzie swego bronil i nie dziwie sie Wildzie,jedna reka macie te pieniadze.
ale apeluje do was byscie tez popatrzyli obiektywnie na ta niesprawiedliwosc.
nie widzicie tego??

raczej nie chcecie widziec.

To ma byc nagroda za zajecie pierwszego miejsca
a nie za zorganizwanie turnieju nie za dokonania albo wklad na rzecz przyszlych osiagniec.

Niech nagroda bedzie mniejsza ale sprawiedliwie rozdana
bo nie walczycie z dziecmi tylko z najlepszymi polskimi klanami
a dawac im ochlap ze sytego stolu to upokorzenie.
nie chcialbym byc drugi w tej zabawie bo naprawde to musi bolec patrzac
gdy zwyciezca dostaje czek a ja mam w reklamowce czensc komputerowa ktora dystrybutor kupije za 100zl w fabryce na tajwanie lub w chinach.

dogadajcie sie bo to bedzie wielka strata.
wielu ludzi wielki wklad zrobilo by to zorganizowac
jednak niech klany nie odpuszczaja swojego stanowiska
maja racje,to organizatorzy powinni odstapic.
i zastanowic sie nad tym podzialem

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:51 

Na pewno należą się słowa uznania dla Ethana i Lukiego , że wogóle pojawili się na tym spotkaniu i starali się coś wyjaśnić , jednak musicie (zwracam się do Ethana i Lukiego) przyznać , że tak narawdę turniej już chwile temu ruszył , a wy jako współorganizatorzy nie potraficie nam odpowiedzieć na podstawowe pytania odnośnie nagród itp ... , pomijam kwestie TP bo to inna bajka.

Twierdzicie , że wkładacie bardzo dużo pracy w ten turniej , oczywiście jest to prawdą i nikt wam tego nie odbierze , ale popatrzcie na to wszystko z punktu widzenia neutralnego widza , póki co PC 2006 jest jednym wielkim chaosem , i tak na dobrą sprawę nie wiadomo o co chodzi ...

Inne pytanie do Ciebie Ethan twierdze , że każdy kolejny mecz łamie regulamin turnieju w którym jest jasno napisane:

4.3 Po meczu
Po rozegranym meczu wraz z wynikami poszczególnych rund należy zamieścić screeny z wynikami oraz guidami graczy (komenda w konsoli pb_plist). Link do nagranego dema meczu (demo zamieszcza tylko drużyna która administrowała serwerem na którym rozegrano mecz) adminom cupa. Wyniki należy odpowiednio wprowadzić na forum Bfcentral.pl lub wysłać mailem do jednego z adminów Polish Championships 2006

Dobrze wiesz , że po nowym patchujest problem z demkami i na dobrą sprawę nie da się ich odtworzyć , więc praktycznie każdy protest odnośnie jakiegokolwiek złamania regulaminu czy oszustwa jest z góry skazany na porażkę no bo jak to udowodnić skoro niema możliwości odtworzenia demka.

Wiesz nie myśl , że obarczam Cię winą za to , że EA wypuściła takiego gniota , bo to na pewno nie Twoja wina , ale pytam się Ciebie co z tym zrobić ?? Bo niestety doszły mniejuż słuchy o łamaniu regulaminu przez pewien klan odnośnie blokowania spawnów na Mashtuurze które bez demka oczywiście nie zostanie udowodnione.[/b][/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:54 

Ok, zaczynamy:
1. Wojtas, skoro szperamy w historii. Jak swego czasu ejw odniosło się do VPKI podczas oficjalnego meczu w CB?
2. A może inne kłótnie z tego forum (a było ich sporo) na różne tematy, w których (o dziwo) wilda nie brała udziału. (Pamięć fajna rzecz, gorzej jak jest wybiórcza)
3. draga, piszesz w swoim imieniu? Serio? To czemu jak ktoś od nas coś napisze (PrezesOi np.) to jego zdanie = wilda?
4. capri, piszesz od siebie, super, ja również, ale nie musisz w taki sposób. Nie jesteśmy (a przynajmniej mam taką nadzieję) chamami i prostakami. Więc trochę kultury nie zaszkodzi.
5. Niektóre osoby są wyjątkowo zapatrzone w siebie (zresztą ja również), ale mogą czasami wysłuchać drugiej strony i przeanalizować podane fakty, przedstawione argumenty. Bo teraz to widzę dwie strony obrzucające się błotem na wzajem, i tylko garstkę osób która stara się zrozumieć o co w tym chodzi i kto ma racje. Wielu idzie z tłumem "aby zakatować żyda".

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 16:00 

Luki, jezeli wyjasnieniem nazywasz ciagle Twoje jakanie sie na TS-ie i ciagly dzwiek "yyyyyyyy", ktory wydawales przed kazdym trudniejszym pyatniem Tomka, to ja chyba musze skorzystac ze slownika jezyka polskiego bo do tej pory slowo "wyjasnienie" rozumialem troche inaczej. Prawda jest taka, ze Twoje odpowiedzi byly wymijajace na wiekszosc pytan...

Narazie nic nie bede ocenial, ale licze, ze Ethan wysle nasze pytania do Grzegorza (z tego co napisal to juz wyslal) i jestem ciekaw co nam powie nasza gwiazda EA. Mam nadzieje ty(L)ko, ze nie swoja standardowa formulke, ze wie, ze popelnili blad i na kolejnym turnieju postaraja sie go nie popelnic bo to juz sie wtedy zacznie nudne robic...

P.S. Wiem, ze wyznaczono mnie do napisania petycji. Zwykly post jednak do graczy, a petycja do EA to 2 rozne rzeczy dlatego skorzystam z miejsca tutaj i chcialbym dodac, ze z checia przyjalbym pomoc innych w tym "dziele". Wiem, ze pomoc deklarowal juz Tomek i Vesp3r, ale czym wiecej osob z roznych klanow bedzie przy tym, tym lepiej.

Ostatnio edytowano 22 lut 2006, 16:03 przez JUHA, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 16:02 
Moderator forum

Powiem tak: jestem juz tym wszystkim zmęczony i nie będę juz sie wypowiadał do momentu jakiejs konkretnej odpowiedzi ze strony Grzegorza.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 16:09 

90s napisał(a):
bo nie walczycie z dziecmi tylko z najlepszymi polskimi klanami
a dawac im ochlap ze sytego stolu to upokorzenie.

Jaki ochlap :?: bierzemy glowne danie do domu, co najwyzej stol zostawimy.

ps. mimo ze dalej uwazamy podzial nagrod za delikatnie mowiac niesprawiedliwy, to trzeba sobie zdac sprawe z tego ze nic sie juz nie zmieni (conajwyzej EA cos jeszcze dorzuci dla 2 i 3 miejsca)
Wiec Luki/Ethan negocjujcie te nagrody za 2/3 miejsce zebyscie z kolejnymi kartami muzycznymi nie zostali :cry: :wink:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2