ojej113 napisał(a):
Piszecie i piszecie. Mądrych zdań coraz mniej, a i jakość rozmowy osiągnęła poziom z przed sklepu monopolowego.
Narzekacie na te nagrody, że niesprawiedliwe, że to istny gwałt na waszych portfelach. Przecież SĄ nagrody, przecież nigdzie nie jest napisane że powinny być jakieś. To są pieniądze EA, Intela, Creatiava, itd. Czy ktoś wam kiedyś kazał wydawać pieniądze wedle jego/jej uznania?? (...)
Ojej nie masz pojecia o co tak naprawde chodzi, a tu sie rozpisujesz na pol strony... Owszem masz swoje zdanie, ale wypada sie tez czegos dowiedziec o calej sprawie zanim zabierzesz w niej glos. Ja np. ostatnio dowiedzialem sie, ze nawet jezeli 1 miejsce zajmie inny klan niz Wilda to PRAWNIE nie bedzie on wstanie odebrac nagrody. O czym oczywiscie organizatorzy "zapomnieli" wspomniec. Takich "kwiatkow" jest wiecej. Ja nie mam pretensji do graczy Wildy, ale do organizatorow turnieju, ktorzy zapomnieli nas poinformowac o takich "kwiatkach", a wsrod, ktorych sa gracze Wildy.
Jednak ja na chwile obecna odejde od bfcentral i poczekam z niecierpliowscia, az laskawie nasz Grzegorz z EA, odpowie nam na pare pytan bo jestem ciekaw jak on sie wybroni z obecnej sytuacji skoro nie raczyl nas poinformowac o wielu waznych sprawach wczesniej.
INFORMACJA:
Chcialem jednak poinformowac wszystkich zainteresowanych, ze prawdopodobnie dzisiaj o 23 bedzie juz gotowe pismo, ktore zamierzamy wyslac do Creative i EA. Nastepnie przeslemy kopie pisma, CL-om wszystkich klanow, ktore biora udzial w PC06, zeby mogly sie zapoznac z jego trescia, a nastepnie pod nia sie podpisac badz nie.
P.S. Z racji tego, ze nie mam kontaktu z CL-ami wszystkich klanow, prosze, zeby CL-owie tych klanow dali mi do siebie namiary. Glownie chodzi o klany, ktore nie byly na zebraniu, z racji tego, ze nie moglem sie z nimi skontaktowac.