Teraz jest 4 mar 2025, 17:07

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 08:17 

ojej113 tu padaja konkretne pytania tylko rozmowcy odpowiadaja na wszystkie inne byle nie te.
a czasy panowania Grekow mamy za soba
i jesli dla ciebie idea sa igrzyska z tanych czasow to proponuje zrobmy koloseum i walke na smierc i zycie.gdzie nagroda jest zycie i slawa
a przegrani gina.
bedzie sprawiedliwie.

Stary zyjemy w czasach wspolczesnych,nimi zadza inne zasady.
Sponsor moze sobie CHCIEC.
nagrody tak i jak jego pieniadze sa rozdawne wedlug ustalen organizatorow.
nie moze miec osoba prywatna,instytucja lub kto kolwiek wplywu na to jak jego nagroda zostanie rozdana.
a noz powie ze dla drugich 25 tysiecy a dla pierwszych karty.
i co powiesz???
OK on tak chce to tak zrobimy??
a sam organizator rodzielil nagrody w jaki sposob??
wyglada na taki jakby sie kierowal typowo swoim interesem
albo mial problemy z tym jak sie rozdziela nagrody we wszystkich turniejach.
poczytaj wszystkie posty na trzech tematach o PC06
a zrozumiesz o co chodzi.

Sa zasady i powinny pasc mocne postanowienia.

jesli EA oraz organizator mowi "nic nie zmieniamy jest dobrze"
to niech teraz wszystkie klany powiedza swoje.
i zakonczy sie rozmowa,bo jesli nie ma porozumienia to nie ma o czym gadac .
a ze Polska jest krajem demokratycznym,to wszystko mozna przeglosowac.i nawet jak jest paru ktorzy chca grac to jak ogol zaglosuje ze NIE to turniej jest niewazny.

dla mnie jako czlowieka ktory nic z tego nie ma,moge powiedziec ze turniej powinnien sie odbyc bo wiele pracy kosztowalo jego przygotowanie
i sa to mistrzostwa Polski w BFa
ale jak nie usunie sie z niego ukladow ,manipulacji i robienia interesu kosztem calej sceny.
to nie chcialbym z nim miec nic wspolnego.

Zreszta dziwi mnie fakt ze pominieto scene battlefield.pl
ktora zrzesza wszystkie klany i wszystkich graczy BFa
pewnie dla tego ze wiedziano ze taki walek nie przedzie
i teraz probuje sie wywrzec presje ze to przez nich cala imprea padnie.
jak sie postawilo przed faktem dokonanym to mozna miec pretensje tylko do siebie.

Zycze wam byscie sie dogadali i by wam kasa oczu nie przyslonila.
bo wiadomo kazdy swego broni ale jak ma byc to turniej to niech tak wyglada
bo narazie to przykrywka dla sponsoringu ze strony EA
a nie turniej z nagrodami

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 09:38 

ojej113 napisał(a):
Piszecie i piszecie. Mądrych zdań coraz mniej, a i jakość rozmowy osiągnęła poziom z przed sklepu monopolowego.
Narzekacie na te nagrody, że niesprawiedliwe, że to istny gwałt na waszych portfelach. Przecież SĄ nagrody, przecież nigdzie nie jest napisane że powinny być jakieś. To są pieniądze EA, Intela, Creatiava, itd. Czy ktoś wam kiedyś kazał wydawać pieniądze wedle jego/jej uznania?? (...)

Ojej nie masz pojecia o co tak naprawde chodzi, a tu sie rozpisujesz na pol strony... Owszem masz swoje zdanie, ale wypada sie tez czegos dowiedziec o calej sprawie zanim zabierzesz w niej glos. Ja np. ostatnio dowiedzialem sie, ze nawet jezeli 1 miejsce zajmie inny klan niz Wilda to PRAWNIE nie bedzie on wstanie odebrac nagrody. O czym oczywiscie organizatorzy "zapomnieli" wspomniec. Takich "kwiatkow" jest wiecej. Ja nie mam pretensji do graczy Wildy, ale do organizatorow turnieju, ktorzy zapomnieli nas poinformowac o takich "kwiatkach", a wsrod, ktorych sa gracze Wildy.

Jednak ja na chwile obecna odejde od bfcentral i poczekam z niecierpliowscia, az laskawie nasz Grzegorz z EA, odpowie nam na pare pytan bo jestem ciekaw jak on sie wybroni z obecnej sytuacji skoro nie raczyl nas poinformowac o wielu waznych sprawach wczesniej.

INFORMACJA:

Chcialem jednak poinformowac wszystkich zainteresowanych, ze prawdopodobnie dzisiaj o 23 bedzie juz gotowe pismo, ktore zamierzamy wyslac do Creative i EA. Nastepnie przeslemy kopie pisma, CL-om wszystkich klanow, ktore biora udzial w PC06, zeby mogly sie zapoznac z jego trescia, a nastepnie pod nia sie podpisac badz nie.

P.S. Z racji tego, ze nie mam kontaktu z CL-ami wszystkich klanow, prosze, zeby CL-owie tych klanow dali mi do siebie namiary. Glownie chodzi o klany, ktore nie byly na zebraniu, z racji tego, ze nie moglem sie z nimi skontaktowac.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:04 

marteen – czytałem posta Fronkiego i nie wiem co to ma do rzeczy, a z tego co wiem TW czynie pomagał w organizacji, w końcu bfcentral.pl to częściowo TW.
JUHA – może i nie mam pojęcia skoro tak twierdzisz. Poroszę jeszcze do tego jakiś certyfikat o Wszechwiedzący.
90s – Tobie to aż nie wiem co odpisać. Na pewno mogę się zgodzić z Tobą że panowanie Greków mamy za sobą. Co do reszty to hmmmm.
To w Imperium Rzymskim byli gladiatorzy, Koloseum, walka na śmierć i życie, nie w antycznej Grecji. Twoje zdanie „Sponsor moze sobie CHCIEC.” Podsumowuje twoją wypowiedź. Piszesz że wygląda na to że organizator kieruje się swoim interesem. Otóż nie do końca masz rację, kieruje się też interesem sponsora. Piszesz też że polska jest krajem demokratycznym….. no i co z tego. Jeżeli przegłosujemy że masz nam oddać kieszonkowe to oddasz? Piszesz że jak przegłosujemy to turniej będzie nieważny. No tu mnie rozwaliłeś, normalnie nie wiem co napisać.
Piszesz dlaczego pominięto battlefield.pl. A niby czemu miał być nie pominięty. To forum jest już tak zepsute że nie widzę powodu. Każdy kto chce o czymś mądrym napisać to od razu tzw „wyjadacze forumowi” się na niego rzucają. Przypomnij sobie dyskusję o czołgach ostatnimi czasy.

Ludzie i inne stwory, skończmy tą dyskusję. Jest turniej, są nagrody to niech grają. Niech wygra najlepszy, a nie gryziemy się po kostkach

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:09 

Oj szlachta...
Wszyscy się powinniście wstydzić - jedni za zawiść inni za kurczowe trzymanie się przywilejów do tego stopnia że konwenanse poszły się kochać.

Spróbujcie zrobić krok do tyłu i popatrzcie co sami wypisujecie.

Wiem że kasa pieprzy w głowie ale panowie za parę groszy gotowi jesteście sie pozabijać.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:14 

Panowie - zanim zaczniecie pisać kolejne rzeczy na tutejszym Forum....
Za 10 minut ukaże się post na BFCentral - tak gdzie zostały zadane mi konretne pytania. To powinno zażegnać wszystkie spory.

Grzegorz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:28 

Przebiłem sie przez te 8 stron bredni, bluzgów i zawiści i naprawde brak mi słow.

Grzegorzu - sporu to nie zażegna ponieważ cała ta sprawa to niezła pożywka dla niektórych osób. Niestety :?

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:29 

Ojej113 przyznasz ze turniej to nie organizatorzy i sponsorzy ale uczestnicy,a ich ktos podzielil.

zreszta najwiecej sie udzielaja ci co najmniej maja do gadania w tej sprawie.
wiec juz siedze cicho.

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:31 

wypowiedz [EA] Grzegorz'a z bfcentral.pl

Cytuj:
Witajcie,

Odpowiadam na zadane pytania - wiem już więcej, więc i Was obdarzę wiedzą No to zaczynamy:

Ad1) Chcemy przekazać pieniądze przez nasza agencję eventową. Zakładam, że agencja podpisze umowę z klanem, która będzie podstawą prawną do wypłacenia nagrody np. kapitanowi. Potem kapitan musi podzielić się z drużyną. Jaka to będzie umowa? - nie wiem jeszcze.

Jednocześnie, wiem że chcecie przygotować postulat o zmianie przydzielenia nagród. Powiem tak - nasłuchałem się, naczytałem się wszystkich Waszych opinii i...podjąłem decyzję JUŻ DZISIAJ - przed weekendem.

Zgadzam się na taki podział nagród - jaki Wy wszyscy wspólnie zaproponujecie. Istnieje jednak jeden warunek! Na nowy podział musi zgodzić się Ethan jako kapitan WILD_A.

I nie piszę tego dlatego, że niektórzy podejrzewają o "układ WILDY z EA" ale dlatego, że padło zbyt wiele obraźliwych słów pod adresem WILDY oraz pod adresem Ethana. Mówię wyraźnie - nie podoba mi się to, nie pochwalam takiego zachowania. Niektórych z Was poniosły emocje, a pieniądze były tego powodem. Przykre to ale prawdziwe. Wielu z Was zapomniało, że taka WILD_A - tak samo jak każdy inny klan zaczynał "od zera". Niech to będzie nauczką na przyszłość, że warto się starać!

Moja propozycja jest następująca:

I miejsce - 10 000 PLN (4 raty po 2500 PLN) + 10 kart X-Fi+ słuchawki
II miejsce - 5 000 PLN (płatność w ratach po 2 500 PLN/2 kwartały) + 10 kart X-Fi
III miejsce - 2500 PLN (płatność po zakończeniu meczu) + słuchawki

Ad2) BFCON06 28-30.04.2006, Niemcy

a) Zakwaterowanie - wojskowe łóżka na terenie hangaru - mogą być typowe lekko "spartańskie" warunki
b) Prawdopodobnie będą posiłki na miejscu - do potwierdzenia
c) Dojazd - EA Polska zapewni 1 bądź 2 autokary - pojadą też polskie media. Wyjazd będzie zapewne z Warszawy. Szczegóły w drodze.
d) Trzeba zabrać swój komputer. Ja postaram się załatwić aby monitory LCD zapewniła nam jakaś firma - do potwierdzenia

Ad 3) Niestety, gracze poniżej 18 lat nie będą mieli prawa wstępu...Sorry chłopaki ale tam rządzi restrykcyjne niemieckie prawo - tego nie przeskoczymy.

Ad 4) AGENDA BFCON06
On the agenda:
- BF2 tournaments and prizes
In Detail:
- BF2 8on8
- BF1942 8on8
- BFVietnam Race
- Operation Peace Keeper Mod 4on4 / 8on8
- C&C Generals / Battle 4 ME 2
- NFSMW 1on1
- Laser Tanks Duell
- Lego Ice-Hockey Duell
- Carrera Racing Tournament.
- 2 official MOD-releases (BF1918 and Operation Peacekeeper) and the presentation of those
- VIP guests from DICE and Q&A
- TOP-SECRET Area
- BF on Xbox360 – Area
- Partying and chill-out zone

We’ll have a video afterwards which we can spread over the whole BF community

I NA KONIEC - Niespodzianka

NA BFCON06 jadą wszystkie 3 klany - 30 osób, ale pamiętajcie, że wszyscy muszą mieć ukonczone 18 lat(!). Każdy z kapitanów zwycięskiego klanu jest zobowiązany do dopilnowania tego "szczegółu". Pamiętajcie o dowodach tożsamości.

Mam nadzieję, że humory znacznie się poprawiły.

Pozdrawiam,

Grzegorz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:41 

To wklejta go też tutaj i zamknijta ten burdel.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:43 

90s napisał(a):
Ojej113 przyznasz ze turniej to nie organizatorzy i sponsorzy ale uczestnicy,a ich ktos podzielil.

wiec juz siedze cicho.

pozdrawiam

A Ty to wogóle grasz w tym turnieju?
Jak nie, to co burzysz?
Trollus pospolitus? Nie masz gdzie kaszanić? Idź do Hyde Park.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:44 
Moderator forum

Podejrzewam, ze taki podział nagród wszystkich satysfakcjonuje...Nie podoba mi sie troche tekst o tym ze to niby Wilda i Ethan maja sie zgodzic (miało nie byc zaogniania sytuacji ale ten tekst to typowe dołożenie oliwy do ognia-nie wiem czy to swiadomie wypowiedziane jest czy przypadkowo ale jest to zdanie wyjatkowo nietrafione. Tekst ten wskazuje jednoznacznie na ogromne powiązania Wildy i Ethana z EA).
Kolejny raz widac, ze gdyby nie głosy sprzeciwu ze strony sceny mielibysmy turniej z jednym zwycięzcą- z tego powodu nie wiem sam czy mam sie cieszyc czy nie bo to jednoznacznie wskazuje na to, że cos dzieje sie nie tak...

Ogólnie jestem zadowlony tak jak i chyba cała scena z takiego obrotu spraw.

Ostatnio edytowano 23 lut 2006, 12:50 przez Wojtas, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 12:48 

Podział nagród fajny....... o ile Ethan się zgodzi :lol:
3klany pojadą do Niemiec. No to coś....... o ile Ethan się zgodzi?? :lol: :lol: :lol:

:shock:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 13:02 

Gratuluje kompromisu :)

Vatzeque napisał(a):
90s napisał(a):

wiec juz siedze cicho.

pozdrawiam

A Ty to wogóle grasz w tym turnieju?
Jak nie, to co burzysz?
Trollus pospolitus? Nie masz gdzie kaszanić? Idź do Hyde Park.

odezwal sie masta spama co na temat nic do powiedzenia nie ma.
chodzi o zasady,dzis nie gram jutro moge.
Cytuj:
Trollus pospolitus?

smapus lamus?teraz sie udzielasz?

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 13:08 

90s przyklaskuje każdemu Twojemu postowi.
PEACE 8)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 13:31 
Moderator forum

Temat zamykam, chyba juz wszystko wyjasnione.Gdyby ktos miał jakies wątpliwości to na górze jest przyklejony temat odnosnie PC2006.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 2