Witam,
Wiele się działo na naszej scenie wciągu ostatniego tygodnia. Scena, która wydawała się dość zaspała pokazała swój charakter i potrafiła się skoncentrować na wywalczeniu lepszych warunków dla zespołów, które zajmą pierwsze trzy miejsca w Polish Championships 2006.
Żałuje tylko, że wielu z was na forach dopuściło się do chamstwa, oszczerstw wobec mojej osoby oraz mojego zespołu. Wielu z Was było gotów zrównać kolegów z innego zespołu z błotem, a podobno gramy i reprezentujemy tą samą scenę.
Dziękuje tym, którzy podjęli wyzwanie i postanowili walczyć o sprawiedliwy podział nagród. Ze swojej strony dodam tyle, że od momentu ukazania się „press releasa” starałem się, aby ten podział był taki jaki teraz zaprezentował Grzegorz. Wielokrotnie rozmawiałem z Grzegorzem i starałem mu się w sposób obiektywny przedstawić naszą scenę i realia jakie tutaj panują.
Chciałbym podziękować EA Polska oraz Grzegorzowi, że dostrzegli nasze postulaty i postanowili zmienić podział nagród, który zwiększy rywalizację w turnieju Polish Championships 2006.
Jako admin PC 2006 jestem zadowolony, że udało się ustalić kwestię nagród oraz wyjaśnić część pytań związanych z wyjazdem do Niemiec oraz sposobu wręczenia nagród pieniężnych.
Jako główny administrator turnieju mogę teraz koncentrować się na prowadzeniu PC 2006 i stworzenia z niego imprezy, którą długo będziecie pamiętać.
Z pewnością przy organizacji kolejnych imprez on-line na polskiej scenie battlefield'a będziemy wiedzieć jakich błędów się wystrzegać.
Cytuj:
Zgadzam się na taki podział nagród - jaki Wy wszyscy wspólnie zaproponujecie. Istnieje jednak jeden warunek! Na nowy podział musi zgodzić się Ethan jako kapitan WILD_A.
Zgadzam się na taki podział nagród jaki zaprezentował Grzegorz.
Życzę wszystkim zespołom udanej zabawy w turnieju PC 2006 i niech ten turniej wyłoni najlepszych na polskiej scenie battlefield'a. Nie zapominajcie, że nadal jesteście kolegami i liczy się głównie dobra zabawa i rywalizacja, niech nagrody nie przysłonią wam tych wartości.
Pozdrawiam
Tomasz "Ethan" Lukas
Administrator Polish Championships 2006