Cytuj:
ztcw klanowcy stanowia mniejszosc w spolecznosci bf2, wiec kto tu kogo nie szanuje? jezeli tak wam zalezy na grze klanowej, stworzcie moda i mozecie tam sobie ustawiac regulki jakie tylko bedziecie chcieli
Zarzucasz brak szacunku a sam piszesz takie cos? Ja tez zapalcilem za te gre tyle co i ty. Wiec dlaczego to JA mam podkulic ogon i dostosowac sie do ciebie? Zauwaz, ze niewielki % freeplay'owcow ciagle o cos placze. Inni graja normalnie...
Brak tarczy nie szkdozi grze. Graja w nia juz dziesiatki tysiecy osob na FFA od miesiecy i jakos nie marudza. Natomiast klanowki by taka tarcza udupila.
Cytuj:
dziwne, jakos nie mam problemow z zauwazeniem tego i wcale nie w wykonaniu klanowcow, a moze graja pod fakem?
Moze masz fart? A pod fake'iem gra wielu klanowcow z tego co mi wiadomo ;]
Cytuj:
a swistak siedzi...
Wiesz lepiej odemnie jak wygdladaly moje rozgrywki? Respect

A to co napisalem opisywalo wiele osob na forum. I to nei koniecznie klanowcy. No ale TY wiesz lepiej ;]
Cytuj:
specjalnie dla twojej wiadomosci: gralem w klanie (pozdrownia Smile), ba udalo mi sie chyba nawet trafic do tp (co prawde w bf42 Razz), wiec nie wyjezdzaj mi tu z takim tekstem.
Domyslam sie ze grajac od 2002 roku musiales byc w jakims klanie. Jednak fakt pozostaje faktem. W BF2 jestes zwyklym freeplayowcem. A chocbys byl mistrzem swiata w Bf1942 to w BF2 nadal bedzieszn ikim. To zupelnie inna gra tylko podpieta pod serie...ten apsekt omawiano tutaj juz wiele razy i zawsze dochodzono do wniosku, ze BF1942 a BF2 to sa 2 rozne gry z podobna nazwa...