Teraz jest 4 gru 2024, 22:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2006, 00:54 

Dzisiaj miałem chyba najwieksza ilosc killsow w 10sekund. Na Gulfie, ja w Mi-28 latam sam bez gunnera...jestem na oceanem patrze - leci BH. Przesiadam sie na gunnera i wale rakiete - 6killsow...ide spowrotem na siedzisko pilota...jak ze jestem blisko statku i widze ze 'rozkreca sie' Cobra przechodze znowu na gunnera i puszczam rakietke - efekt: zestrzelona startujaca Cobra + 4 lub 5 osob stojacych obok niej. Łacznie 12 (lub 13) killsow w 10sekund.

Moze potwierdzic Groszek , ktoremu wyslalem wiadomosc "ihaaaaaa" na co odpowiedzial zebym sie nie chwalil :)

No moze wiecej niz 10sekund bo 9sekund trwa przeladowanie rakiety, ale mysle ze w 15sekundach sie zmiescilem :)

:(

Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2006, 12:34 

robal napisał(a):
Dzisiaj miałem chyba najwieksza ilosc killsow w 10sekund. Na Gulfie, ja w Mi-28 latam sam bez gunnera...jestem na oceanem patrze - leci BH. Przesiadam sie na gunnera i wale rakiete - 6killsow...ide spowrotem na siedzisko pilota...jak ze jestem blisko statku i widze ze 'rozkreca sie' Cobra przechodze znowu na gunnera i puszczam rakietke - efekt: zestrzelona startujaca Cobra + 4 lub 5 osob stojacych obok niej. Łacznie 12 (lub 13) killsow w 10sekund.

Moze potwierdzic Groszek , ktoremu wyslalem wiadomosc "ihaaaaaa" na co odpowiedzial zebym sie nie chwalil :)

No moze wiecej niz 10sekund bo 9sekund trwa przeladowanie rakiety, ale mysle ze w 15sekundach sie zmiescilem :)

Noo szacuneczek - mi więcej niż 5 to tylko swoich się udało...

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 14:53 

Akcja wczoraj na karkandzie. Siedze sobie jako MEC na molo pod dzwigiem, snajpuje z m95 drugi brzeg, obok inzynierowie minuja wjazdy do wody, a jakis APC miota sie wokol. W oddali odglosy CKM-ow i artylerii. Calkowita idylla na pelnym 64-osobowym servie, pelen klimat :D

Nagle ktos zaczyna "wystawiac" z tak okolo 7 zolnierzy wroga plynacych wplaw wlasnie do tego mola. Biedacy, wszyscy obecni wylegli na brzeg, a APC na slip i otworzyli ogien. Zdazylem ustrzelic tylko jednego, co i tak uwazam za dobry wynik, bo nigdy nie wiesz dokladnie gdzie on ma te glowe w wodzie. Trzem udalo sie schowac pod molem za filarami (sprawdzcie jesli nie widzieliscie). Wszyscy chlopacy, a juz z 10 sie uzbieralo, otworzylo ogien i nic.. APC wali i nic, dalej tam siedza. Pierwszy wpadlem na pomysl i rzucilem granat :P, jeden padl. Za chwile poleciala ulewa granatow... i juz nikt nie przezyl, potem jeszcze jakis gosc 5 szt. C4 zrzucil i odpali. Rozeszlismy sie do swoich zajec calkiem zadowoleni...
Brechtalem z 5 minut przed kompem, szczegolnie jak mi sie przypomnial South Park 102 - Volcano, i klusownictwo, mehehe.
Pozdrowienia

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 16:50 

a ja mam najlepsze akcje codziennie :D

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 17:27 

Może
jakąs nam zaprezetnujesz :> :] Tylko nie Rade opowiadać o jakiś ownerskich bo i tak nie uwiezą :P (moj przypadek... ale to historia i do tego sie nie wraca) ;] Wiec Pochwal się :P ?? Ja dzisiaj mialem fajną ... 2x samolot kamikaze we mnie lecial ;] Ja sobie lecialem w cobrze on sie odbil ode mnie i sie spalil(wybuchł) A za drugim razem dostal 2 rakiety i tez o mnie udezyl i wybuchl ;] ;-) Pozdrawiam Forumowicze

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 17:44 

=pi3rog= napisał(a):
Może
jakąs nam zaprezetnujesz :> :] Tylko nie Rade opowiadać o jakiś ownerskich bo i tak nie uwiezą :P (moj przypadek... ale to historia i do tego sie nie wraca) ;] Wiec Pochwal się :P ?? Ja dzisiaj mialem fajną ... 2x samolot kamikaze we mnie lecial ;] Ja sobie lecialem w cobrze on sie odbil ode mnie i sie spalil(wybuchł) A za drugim razem dostal 2 rakiety i tez o mnie udezyl i wybuchl ;] ;-) Pozdrawiam Forumowicze

POCZYTAJ SOBIE!

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2006, 16:58 

Ja też miałem kilka fajnych historyjek ;D

1) Karkand 64 (taki serwer jest że cały czas Karkand leci). Gram jako Spec-Ops, MEC. Amerykanie przejęli nam już hotel, więc spawnuję się przy następnym z kolei punkcie. Pojawiam się i patrzę - 2 wrogie APC jadąc prawą ulicą zatrzymują się na pochyłości (zjazd w dół do następnego punktu), ja biegnę do HJ-6 (satcjonarna wyrzutnia rakiet) i walę do pierwszego z APC. Bum, i satysfakcja, już się pali... ale nagle przestał się palić, za to zaczął się dymić z początku mocno, potem słabiej, a później przestał. Domyśliłem się więc, że ten drugi APC to jest mechanik.Chciałem oddać drugi strzał (APC mnie nie zauważyły, były zajęte czołgiem stojącym na dole pochyłości), gdy ktoś zaczął do mnie strzelać. Wyskoczyłem więc z wyrzutni i się rozglądnąłem. Główną drogą od Hotelu zmierzał do mnie dymiący się Abrams ostrzeliwując się. Więc ja, wiedząc że zginę, wyciągam C4 i biegnę w jego stronę. Byłem już tuż obok, gdy pan kierowca zorientował się co chcę zrobić, i zaczął się cofać. Ja biegnę dalej. Pan kierowca wiedział, że wten sposób możemy się ganiać po całej mapie, więc zmienił plany i spróbował mnie rozjechać. Ja się położyłem. Przejechał nade mną, a ja mu podłożyłem jedno C4. Ponieważ, jak już wcześniej wspomniałem, Abrams dymił się, chcąc się naprawić podjechał pod APCtki-Mechaników (Chyba myślał, że mnie rozjechał) A ja zdetonowałem ładunek... Czołg i trafiona wcześniej przeze mnie APCtka wybuchły na miejscu, a druga APCtka paląc się pojechała kawałek, potem wyskoczyło z niej kilku ludzi, ale trochę za późno :) 6 killsów 8)

2) Ta sama runda, dalej jako Spec-Ops. Amerykanie przejeli wszystkie punkty po zachodniej stronie rzeki. Most został zniszczony. Jedyna droga dostania się na drugą stronę prowadziła przez płyciznę na południe od mostu. Tam właśnie zrobiłem sprytną pułapkę, którą polecam wszystkim graczom lubiącym grać Spec-Opsem :wink: Czyli: kładziemy jedno C4 na górze podjazdu (wyjazdu z rzeki), i cztery w wodzie, tuż przed podjazdem (tam są praktycznie niewidoczne). 2 APCtki i Abrams podjechali pod podjazd, ale widząc C4 na szczycie podjazdu bali się na ów podjazd wjechać, więc stali u jego stóp... na pozosdałych czterech C4... :lol: Detonacja i BOOOM! 7 killsów :D

3) Jakiś tydzień później, inny serwer, też na Karkand ale tym razem Amerykanin (oczywiście Spec-Ops). Przejąłem właśnie razem z Marycem punkt przy pociągu, aż tu nagle mostem wyjechał T-90 (jakoś dziwnie jechał, cały czas maksymalnie lewą stroną mostu). Zajęty był spawnującymi się co chwila Jankesami, więc nie zauważył mnie, jak się do niego podczołguję. Podłożyłem mu dwa C4 i odczołgałem się na drugą stronę mostu (z doświadczenia wiem, że taka odległość jest wystarczająca by mnie nie zabiło). To, co się działo później to ułamki sekund: Zdetonowałem, i nagle nie wiedziałem czemu, znalazłem się w wodzie. Spojrzałem w górę i zobaczyłem spadające mi na głowę kawałki mostu... MEDIC!

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2006, 16:33 

lkasprzak napisał(a):
=pi3rog= napisał(a):
Może

POCZYTAJ SOBIE!

lkasprzak... Nie wiem, czy Ty wiesz, ale właśnie na stronie którą nam tu zareklamowałeś jest napisane, że pisanie samymi wielkimi literami, co można uznawać za krzyk, jest błędem gramatycznym... Więc nie pouczaj innych dopóki sam się nie nauczysz... :/

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2006, 17:46 

Jedi[Bucympa.PL] napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
=pi3rog= napisał(a):
Może

POCZYTAJ SOBIE!

lkasprzak... Nie wiem, czy Ty wiesz, ale właśnie na stronie którą nam tu zareklamowałeś jest napisane, że pisanie samymi wielkimi literami, co można uznawać za krzyk, jest błędem gramatycznym... Więc nie pouczaj innych dopóki sam się nie nauczysz... :/

:shock: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2006, 17:49 

chyba nie te strone czytales Jedi.... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2006, 17:58 
Redaktor Battlefield.pl

Ja za czasów przed wydaniem patch'a v1.2 ustrzeliłem w ciągu 1 sekundy 8 ludzi :D 1x czołg (2 osoby) 1x APC (2 osoby) 1xCobra (1 osoba) i 2 zołnierzy którzy biegali obok nich.

Nie wierzycie ? Tu macie screen (ale nie widac wszystkich zabić) -> http://img529.imageshack.us/img529/8844 ... 0018yw.jpg

Dziękuje mojemu Su34 :]

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2006, 19:34 

Tą tą :) Gdzieś tak było napisane ale teraz nie chce mi się szukać bo ide grać :D
Death name :arrow: Ja tym Su34 umiem zabic naraz maksymalnie 3... No, chyba że liczyć sytuacje, gdzie zginąłem od własnych bomb :] Zdecydowanie wolę F-18 / F-35B 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2006, 19:43 

Tą tą
Tę, tę jeśli już tak bronisz naszego ojczystego języka. A poza tym nie tę... Przeczytaj sobie raz jeszcze, tylko powoli. To moż :wink:*

*ten emotikon zdecydowanie bardziej pasuje mi do "politowanie" "no niekoniecznie" albo czegos w tym stylu niz ";-)".... :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2006, 17:35 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Tą tą
Tę, tę jeśli już tak bronisz naszego ojczystego języka. A poza tym nie tę... Przeczytaj sobie raz jeszcze, tylko powoli. To moż :wink:*

*ten emotikon zdecydowanie bardziej pasuje mi do "politowanie" "no niekoniecznie" albo czegos w tym stylu niz ";-)".... :wink: :lol:

No dobra, poddaję się... :wink:

PS: Co to znaczy "To moż" ? :P

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2006, 20:25 

DEMO BF2 w wakacje. Lece sobie Cobrą nie musze mówić że na Gulfie ) widzę dwa czołgi obok siebie ale jeden o długość czołgu przed drugim. Nurkuje pod małym kontem i wale salwe. Lufy celują do mnie i jeden strzela prosto we mnie. Odchuł w lewo a pocisk poszedł po praawej stronie zanim zdążyłem się nacieszyć że mnie czołg nie walnął widze ocisk z drugiego czołgu i odchył w prawo a pocisk obok po lewej. Były to tak ciasne manewry że gdy wystrzeliłem salwe i rozwaliłem czołg wywaliłem w zaiemie

~~

patch 1.12
lece sobie na Wake Island Cobrą i widzę J-10 które we mnie leci. Wali z działka i rakietami, flarki i wszystko obok. Nawracam dziób w kierunku odlatującego J-10 i czekam aż nadleci. Gdy nadleciał wywaliłem 14 rakiet w jego stronę dostał 6ma rakietami i spłonął śmiercią pilota. Mój gunner przez 3 minuty wypisywał uśmieszki na globalu... Dla takich chwli gdy ofiara zjada napastnika opłaca się grać :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2