Wpierw pragne podkreslic, ze grywalem z obydwoma klanami i nie pamietam by kiedykolwiek pojawialy sie jakies problemy. Jednak nie mozna stac po obu stronach wiec obiektywnie sie wypowiem.
Cytuj:
Grom.bf2 wygrał OCS. Nie przeraziło nas to jednak, gdyż każdy kto z nami grał dobrze wie, iż mapy otwarte są naszą piętą achillesową, za to na urbanach ( takich jak gulf) stać nas na wiele.
Mieli ogromna przewage punktowa. Mapa jak oman potrafi slimaczyc sie i walka toczy sie o kazdy punkt wiec ja bym sie martwil

Cytuj:
Nie zmienia to faktu, ze Grom.bf2 zagrał wyśmienicie tą mapę, co wzbudziło nasze podejrzenia, gdyż nie oczekiwaliśmy tak trudnego meczu.
To, ze przeciwnik sobie radzi to podejrzane? Nie ladnie oj nie ladnie...
Cytuj:
Sprawdziliśmy guidy…. i szok… Większość guidów podanych na forum nie zgadzała się z tymi w grze. Nasza rekacja była oczywista, uznaliśmy to za próbę oszustwa. Poinformowaliśmy administratorów o całym zajściu.
Ciekawe, ze dopiero gdy zaczeliscie dostawac to zaczeliscie szukac haka na nich...Dla mnie pierwsze 8 czy osttanie 8 nie ma znaczenia. Jesli jednak regulamin to precyzuje to sprawa jasna. Skoro jednak admini uznali guidy za ok to nie widze sprawy...
Cytuj:
Należy zrozumieć nasze oburzenie i frustracje wywołane zaistniałą sytuacją. Wyjaśnianie całej sprawy trwało doprawdy długo. Okazało się, że klan lider przeciwników źle zanotował guidy i stąd nieporozumienie.
Z jakiego powodu oburzenie i frustracje? Co guid zmienia w grze? Czy gdyby mieli osatnie 8 znakow to byscie ich pokonali z palcem w dupie? Nie sadze...
Cytuj:
Nie zmieniało to jednak faktu, że Grom złamał regulamin. Mogliśmy stwierdzić, że dalej nie gramy, jednakże nie score stawiamy na pierwszym miejscu.
Lol. Skoro admin uznal ich guidy to mogles owszem odejsc ale oddajac walkowera. Wiec nie wiem po co ten "honor" w sprawie punktow.
Z demka wynika, ze chlopaki z GROMu ladnie sie dawali we znaki. Akcja z kradzieza czolgu byla dobrze wykonana. Przewaga 5 punktow(czyli zostalo 250 do odrobienia) w sytuacji gdy wrog bierze baze i nie ma sie czolgu nie jest zbyt wesola. Ja tam zadnego locka nie widze w wykonaniu SPAMu
Pomysl gry po polnocy uwazam za bardzo glupi. Nie kazdy siedzi przy kompie non stop o czym admini chyba tu zapomnieli...
Tak czy siak GROMowcy macie nauczke. Dopilnowac wszystkiego przed meczem bo takie sytuacje sie zdarzaja. Czasem przeciwnik szuka kruczka bo przegrywa a czasem bo przestrzega zasad. Tu niestety SPAM szukal kruczka bo zasad to sie dopilnowuje PRZED meczem a nie w trakcie!!
SPAMowi zycze dystansu do gry. Gramy w polskim gronie ze znajomymi klanami. Nie widze powodu by szukac na siebie nawzajem haka zaslaniajac sie honorem czy duma.
Adminom zycze madrzejszych postanowien...W takiej sytuacji powinni sprobowac zalagodzic sytuacje a nie rozwiazywac ja na szybkiego.
Na rozluznienie atmosfery ;]
Mecz byl tak zaciekly, ze dochodzilo do bijatyk

Dalej to juz ocenzurowano
http://img81.imageshack.us/my.php?image ... 0010ub.jpg