Teraz jest 9 cze 2025, 23:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 12:33 

Ja tyz pamietam swoje poczatki..... Ja to mialem problem, 200 MMX 32 ramu i 4 gigowy dysk (poprostu GOWNOOOOOOOO). Gdy jednak zobaczylem demko to sie zakochalem :D. Potem zobaczylem BOTB u kumpla i powiedzialem sobie ze musze miec lepszy komp. Wiercenie przez tydz starej dziury w brzuchu zeby do kompa dolozyla. Potem to juz tylko multiplayer i jazda. Pamietam ze na poczatku zlozylem swoje CV :) w ONZ ale na serwie dorwal mnie jeden pan zwany skwarkiem i zaprosil do DAK.... (ahhh kochane DAK) potem zabawa rozpoczela sie na calego. Pamietam ze na pocztku zawsze chcialem walczyc przeciw clonowi i colarowi (z roznym skutkiem :D ) .......
BF IS THE BEST GAME IN THE WORLD !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 12:45 

Pamiętam jak miałem demko singla z Click-a i mape tobruk. Grało się i grało aż tu nagle możliwość zdobycia pirata :oops: na piracie też grałem z botami bo jak inaczej, ale opowieśći o miodowym graniu w necie i problemy z paczami zmusiły mnie do kupienia oryginała. I mimo że gram przez słabe łącze modemowe sądze że warto było wydać te 129zł

P.S. Scae możesz już grać? Ręka nie utrudnia?

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 13:10 

Kaser napisał(a):
P.S. Scae możesz już grać? Ręka nie utrudnia?

jakoś daję radę, chociaż łapa rwie jak deszczyk pada :cry:
no i stałem się prawie praworęczny przez to :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 18:45 

jest ok, ale:

od wydania dema SW pojawia sie coraz wiecej nowych boardowiców...niektórzy sa mili, czytaja FAQ (albo chociaz dobrze udaja ze czytali :)) kulturalni i sczegółowo mowia w swoich topicach,postach..

natomiast draznia mnie osoby które sie pojawiaja z bylekąd i zaczynaja masowo zakładac bezsensowne topicki,zadawac wrecz głupie i nie przemyslane pytania,i kłócic sie jezeli ktos chce zrobic z tym pożądek

poprostu nie chce aby jakieś dzieci które sciągneły SW zamieniły ta scene jaka jest scena CS

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 20:13 

yyy hyhy:)
ja sie pojwilem przed SW:PP

ale moze to nie o mnie:P
poza tym tpo jestem jednym z tych, ktorych oczarowalo demko SW i przez to zamowilem juz Bfa...
czemu dopiero teraz?
bo rok temu gralem non stop w Diablo 2 w klanie AZM na battlenecie zanim sie dupowanie i cziterstwo zaczelo na closed...czy moze juz to bylo na Angrenoscie?...
troche nie na temaT:P...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 20:29 

Scae napisał(a):
skoro już wspominamy, to....
...bla...bla...bla...
tak więc to już rok... :)
oj, wiele wspomnień... pierwszy, niemiłosiernie lagujący serwer u DULI'ego..., gonitwy do samolotów na Wake, bla...bla...

ehhh... to były czasy...bla...bla

ach jaka to rzeczywista prawda :wink:...
tylko ciebie jakos nie pamietam :o

ale jednej rzeczy brakowalo mi zawsze w BF'ie :arrow: i jest to "objective based" :wink:, ktory teraz sie pojawia :D
SW jakos to nie to samo :(, chyba zbyt "sekretne":P jak dla mnie (chociaz motorki wypas :))
mam nadzieje ze Vietnam okarze sie tym co mi "potrzeba" :wink:

sorry Scae za te bla...bla, ale...sam wiesz :P za duzo tego bylo

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2003, 23:30 

ziperr napisał(a):
tylko ciebie jakos nie pamietam :o

nie łam się - mi też czasem pamięć wysiada ;)
mam nadzieję, że to nie od promieniowania komputerowego (jak to kiedyś w KŚ napisali ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2003, 10:39 

Scae, odczep się od KŚ :). A od KŚ Gry już w ogóle :).

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2003, 11:13 
Moderator forum

kazda gazeta z serii KŚ to jest niezly rotfl, nawet w KŚ Ekspercie potrafia czasem wrzucic niezle kwiatki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2003, 12:51 

A wlasnie dzisiaj [PRGK-42] obchodzi rok istnienia :D (Caly nasz klan ma ponad 3 lata :D )

Tytuł:
PostNapisane: 15 sie 2003, 15:35 

Holman --> chętnie posłucham co jest rotflowatego w KŚ GRACH. Jestem redaktorem prowadzącym tej gazety, więc będę wdzięczny za konstruktywne uwagi a nie takie typu "co za rotfl, ale kwiatki". Konkretnie plz.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, 13:24 

mój poczatek... nie mieliśmy w co grać z bratem po lanie (nie miałem netu w domu). szukalismy gry w jego Archiwum X. wygrzebałem zakurzoną Battle Field 1942. pytam go - co to jest? on mówi że taka sobie strzelanka. ja mówie spróbujmy - i sie zakochałem. jemu sie znudziło to zaczołem mordować boty. trenowałem z myślą że kiedyś chciałbym zagrać w tą gre w sieci z ludźmi (bardzo długo grałem z botami). byłem na tym forum i w klanie [69] zanim zaczołem grac na serverach. marzenia sie spełniły. teraz jestem beefocholikiem po przejściach :lol: .

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, 13:27 

Moje poczatki byly bardzo dawno z BFem, jak bylem jeszcze zakochany w CSie (dalej jestem, ale cuz wieksza milosc do BFa i chec osiagniecia czegos wielkiego, zmienilo sie z CS na BF) pamietam jak mowilem (jak gralem z botami), ze taka sobie jest ta gierka, nie podobala mi sie szczerze mowiac, nie podobala mi sie sniperka i to, ze jak celowalem idealnie z karabinu w baniak botowi to go nie trafialem ;o.
W te wakacje, tak na poczatku lipca, nudzilo mi sie w domu,a nie chcialo mi sie grac FFa w CSa, wiec wlaczylem se BFa (byl zainstalowany bo Michal gral) zdobylem pare razy medalki, jak sie wstrzelilem z assaulcika. Pare dni pozniej,jak se gralem codziennie, Pepsee mnie zwerbowal do PRGK, a ze chcialem zobaczyc jak to wygalda na meczu to sie zgodzilem. Zagralem z nimi jeden wewnetrzny sparing 8v8 i bylo zaje****. zagralem jeden mecz w CB zakochalem sie i podziekowalem teamom z CSa i na powaznie wziolem sie za BFa. Jak widac dobrze zrobilem :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2