Teraz jest 1 lut 2025, 09:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 13:45 

Dumch napisał(a):
roball napisał(a):
niestety od EA nie dostaniesz nic za darmo

Dostaniesz :) Nawet kilka: problemy z instalacją patcha, mase bugów z nim związanych, nieprzemyślane projekty i takie tam inne :lol:

Taaa, jasne. Jakoś ja nigdy nie miałem problemów z instalacją jakiegokolwiek patcha czy dodatku do BF2, a z tą masą błędów to też chyba jakaś przesada. Nieprzemyślane projekty???, a kto Ci karze z tych nieprzemyślanych projektów korzystać? Tak sobie podejrzewam, że większość problemów to ludzie mają z powodu rozpieprzonego OS'u. Po instalują kupę śmieci, coś pogrzebią w rejestrach bo im kolega powiedziała, że lepiej wtedy będzie, a jak co do czego to się gry i wysypują. Weźcie się w garść!!!

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 13:50 

szczera prawda :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 14:16 
Moderator forum

Pafun napisał(a):
Nieprzemyślane projekty???, a kto Ci karze z tych nieprzemyślanych projektów korzystać?

Głównie o unlocki chodzi i inne pierdoły tóre tylko grę zamulają.
Z instalacją patcha też nie miałem problemów, każdy szedł idealnie.

Pafun napisał(a):
a z tą masą błędów to też chyba jakaś przesada

Obudziłeś sie dopiero czy co? :roll: Nie czytałeś ile nowych bugów dostaliśmy od EA a ile poprawili?

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 14:38 

Mam małe pytanko.Gdy robie sobie konto ea to muszę wpisać typ karty i numer,a co jak jej nie mam.Wogóle nie wiem jak to ściągnąć i w media i emkiu nie widze klucza z tym.
Pewnie się założę ,że mi gdy będę miał boostera będzie chodziło idealnie.
Nie wiem na co ludzie narzekają mam 512 ramu i mi chodzi bez żadnych ścinek.Jedynae bugi jakie zauważyłem w całym bfie to rzadko kolorek i od patcha 1.2 ze sprawem i towem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 15:00 

:shock:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 15:13 

Oczekiwałem odpowiedzi do mojego pytania :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 17:31 
Moderator forum

pitermaster przecież ty wszystko wiesz :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 17:45 

pitermaster napisał(a):
Mam małe pytanko.Gdy robie sobie konto ea to muszę wpisać typ karty i numer,a co jak jej nie mam.Wogóle nie wiem jak to ściągnąć i w media i emkiu nie widze klucza z tym.

Jak nie masz karty to nie kupisz - ile ty masz lat człowieku że takie pytania zadajesz? IQ=70??
pitermaster napisał(a):
Nie wiem na co ludzie narzekają mam 512 ramu i mi chodzi bez żadnych ścinek.Jedynae bugi jakie zauważyłem w całym bfie to rzadko kolorek i od patcha 1.2 ze sprawem i towem.

O co Ci w ogóle chodzi? Nie ten topic. Weź ty sie lepiej nie wypowiadaj bo tylko sobie wsi robisz.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 17:50 

Cały pitermasterek :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 19:51 

Cytuj:
edynae bugi jakie zauważyłem w całym bfie to rzadko kolorek

:?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 19:58 

Tak jasne na 512 chodzi dobrze ale jedynie na low bo inaczej masz pokaz slajdow - wiem bo sam mmialem 512 mb.

A z tym rzadkim kolorem to nie wiem o co ci chodzi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 21:08 

Chodzi mu o to że rzadko mu się zdarzało miec buga z blednymi kolorami nicków.Właśnie pitermaster skoro ktoś musi rozszyfrowywać twoje wypowiedzi to sie lepiej nie odzywaj zaoszczedzisz wysilku nam i sobie.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 23:47 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Tak jasne na 512 chodzi dobrze ale jedynie na low bo inaczej masz pokaz slajdow - wiem bo sam mmialem 512 mb

Ja grałem pół roku z 512 na medium i było dobrze(znaczy się nieprzycinało) a co do EF to zastanawiam się. Może za trzy dychy kupię ale wątpię by dali taką cenę.

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2006, 02:52 

Spędziłem nad EF kilka godzin i dodatek oceniam pozytywnie. Chociaż grałem na mapach 32, nie zauważyłem spadku wydajności nawet przy większych potyczkach z udziałem ciężkiego sprzętu - u mnie jest podobnie jak przy mapkach podstawowych (to żadna zaleta, tak powinno być i już).

Wiadomo, że mapy są tylko trzy, ale za to konkretne. Great Wall klimatem przypomniał mi kapitalne Hue z BFV. Przynajmniej do momentu, kiedy nie zorientowałem się, że co najmniej połowa graczy na serwerze to snajperzy... W trakcie czterech rund zginąłem od Claymorów więcej razy niż od czasu premiery BF2; trzeba obadać jak to jest na wersji 16-osobowej :wink:
Świetna jest Operation Smoke Screen: naprawdę duże starcia z udziałem kilku czołgów po obydwu stronach - nierzadko 3x3 plus śmigłowce. Piechociarze praktycznie nie występują (a jeżeli już to jedynie przez krótką chwilę), przeważają mechanicy w pojazdach. Podoba się :)

Minusy: głosy żołnierzy UE - angielski z francuskim akcentem jakoś mi nie leży. Druga sprawa to Eurofighter, którym lata się dość kobylasto - nie ma porównania z J-10.

IMHO - oceniając pod kątem grywalności, a nie oczywistej różnicy w cenie - zakup EF opłaca się znacznie bardziej niż SF. Inna sprawa, że wolałbym zobaczyć te trzy mapki za friko w kolejnym patchu - UE oraz nowy sprzęt spokojnie mógłby zostać zastąpiony przez USMC i ich zabawki.

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2006, 09:21 

Bardzo dobra jest mapa Taraba Quarry w wersji 16-osobowej, gdzie na każdego gracza przypada więcej niż jeden czołg. Powoduje, to że początek tury to szarża kilkunast czołgów i bardzo widowiskowe pojedynki na odległość. Sprawdza się to wyjątkowo dobrze, gdy mapa ta zostanie zapodana na serwerze np. 24, lub 32 slotowym.
Niestety serverów z tą mapą jest jak na lekarstwo, ale może to się zmieni.

PS. Jest też 64 slotowy server "Smoke Screen ONLY"
213.208.119.122:16563

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2