Teraz jest 20 lip 2025, 10:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 16:29 

A widzieliście akcje z samolotem w ostatnich sekundach filmu po napisach.Tez niezla :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 16:33 

No coz mam troche mieszane uczucia po obejzeniu "dwojki" 8) Jak dla mnie jedynka mimo wszystko lepsza, a w dwojce ty(L)ko pare scenek, ktore mnie rozbawily. W jedynce na 12 minut smialem sie chyba przez caly filmik :D w "dwojce" niestety na 20 minut polowa czasu to bylo czekanie, az w koncu jedna scena sie skonczy i zacznie nastepna...
Pierwsze 6 minut to meczarnia i stwierdzenie, ze chyba autorom skonczyly sie pomysly albo ja mam juz spaczony humor bo gagi, ktore widzialem smieszyc moga chyba ty(L)ko anglikow... :wink: Potem "Baywatch" i w koncu widze, ze jednak autorzy pomysly mieli :) i gdy juz zaczynam sie rozgrzewac i smiac to... koniec :shock: :roll: Fajny pomysl, ale mogli jeszcze jakas scenke dodac 8) Jednak "Siostrzyczki Olsen" z Baywatcha wymiataja 8)
Nastepnie kolejne 5 minut nudy i przysypiania oraz przegladania przy okazji stron internetowych bo nic ciekawego sie nie dzieje... W tle fajna muzyczka (Kent - Den Doda Vinkeln), ale nic poza tym :roll:
Potem slysze znana mi melodyjke kreskowki :wink: i juz czuje, ze w koncu moze trafie na cos fajnego 8) i tu przyznam, ze mi osobiscie "Strus Pedziwiatr" przypadl do gustu :) no a potem cos co zrekompensowalo mi te poprzednie kiepskie gagi czyli "MEC Gyver" :lol: Jak dla mnie bomba i cos co najbardziej mi sie spodobalo i zaluje, ze nie pociagneli tego dluzej i nie zrobili mini odcinka :wink: Potem "Mahnahmahna", ktora to bardzo lubie, wiec rowniez u mnie na "plus" i koniec "Mine2" 8)
Ogolnie stwierdzam, ze na 20 minut ledwie kilka to scenki, ktore naprawde smiesza 8) Porownujac 12 minutowa "jedynke" i tamte gagi oraz 20 minutowa "dwojke" i te gagi oraz czas trwania mojego smiechu :wink: stwierdzam ze "Mine2" nie jest wyjatkiem, a potwierdza regule, ze druga czesc filmu jest zwykle gorsza od czesci pierwszej 8)

Tyle ze strony krytyka filmowego JUHY :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 16:42 
Moderator forum

Mine 2 jest bardzo fajne ale mimo wszystko jedynka lepsiejsza,a w 2 najbardziej podobal mi sie Mec Gyver i The Chang Trio :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 16:51 

mi się idol podobał gdy rozstrzelali śpiewaka 8) co do kreskówki to tylko motyw z dymem na dachu gdy kojot spadł :) co do baywatch to lipa ale ogólnie filmik sympatyczny :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 17:27 

2 nie jest gorsza od 1. Tylko, ze jak juz widzialo sie 1 to po 2 spodziewa sie cudow. W ten sposob to zaden "sequel" sie podobac nie bedzie...

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 17:59 

Mam problem z rozpakowaniem :? a mianowicie przy rozpakowywaniu pokazuje mi sie blad o tresci " Blad zapisu Mine 2.avi. Prawdopodobnie dysk jest pelny. Nie mozna wykonac zadania z powodu bledu urzadzenia We/Wy" - zaznaczam ze ten blad nie ukazuje sie w jakims konkretnym momencie rozpakowywania lecz raz przy 1% a raz przy 40% (bardzo roznie).
Probowalem rozpakowac to na kilku partycjach, sciagnalem z dwoch roznych zrodel, probowalem rozpakowac WinRarem( oczywiscie instalowalem go ponownie, mimo to wyskakuje powyzszy blad), WinAce (tu wogole sie nie rozpakowuje), restarty, skanowanie antywirusowe, naprawianie bledow nortonem, nic nie dalo.
Ma ktos jakis pomysl :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 18:03 

truu Lilonn, mine 2 jest równie dobre jak jedynka,

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 18:12 

Cytuj:
Lilonn
:shock:

Javo moze poszukaj linka gdzie jest od razu avi a nie zip. Swoja droga to dziwne bo innym dzialaja linki. Moze nowszego rara zassaj?

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 18:12 

Świetny, códowny, idealny, słoneczny, wielowątkowy posiadający wlasnego Idola skromnego MECa który poskakał troszku i niesmiało tylko powiedział: "Mine" a żury odrazu zobaczyło jego talent i potencjał a ch którzy go nie zobaczyli... ehh... i filmik bardzo fajny tylko trzeba znac angielski (ja nierozumiałem tylko jak gadali SaSini o tym Prince of Persia). poza tym fajne filmy w TV leciały: słoneczny patrol i MecGiver a Dalian Sucker 2000 juz kupiłem niedługo testuje

"I didn't pack the fuckin parachutes" xD

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 20:23 

Parodia "Czasu Apokalipsy" wyszła świetnie ,a
reklama Bf2 w stylu japońskiego producenta elektroniki też jest spoko.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:33 

słuchajcie, czy ktoś wie jaki kawałek leci na początku Mine 1 i w pewnym momencie mine 2 też?

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:44 

Kent - Den Döda Vinkeln, z albumu Du & Jag Döden.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 17:09 

dzięki wielkie!

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 17:53 

Hej Panowie, w bf2 juz nie gram ale na forum czasami zagladam i chcialbym sie cos dowiedziec :P

sorry za maly offtop...
Jest taki filmik, może to fragmovie klanu 20ID, cos takiego. Trwa ponad 19 minut. Od 8m40s zaczyna lecieć taka rockowa czy tam jak kto woli muzyczka. Chcialbym się dowiedzieć jak się ten utwór nazywa noi oczywiście jakiego zespołu jest. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 13 maja 2006, 19:45 

to jak takie offtopy to ja też mam prośbe, ma ktoś link do filmiku c7, szukałem ale nie moge znależć :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2