Dziedzic-PL1 napisał(a):
Mcmt nie wiem na czym latasz obecnie, ale przyznaj że jest słaby, chyba że trafiłem na taki model

Ps. Fakt kosztował ok 40zł
Ale teraz mam Logitecha Attack 3 jest Cool

A na czym mcmt latasz?
Przenioslem sie na Saiteka i musze przyznac, ze od 6 miesiecy wytrzymuje moje 8 niekiedy 12 godzin lotu dziennie (Mante wymienialem co 1-2 miesiace na gwarancje, doszlo w koncu do sytuacji kiedy mialem 2, na zapas, gdy zabraknie pierwszej helfa podczas meczu).
Fajne screeny.
Jesli chodzi o czolg w jednym nalocie to najciezej jest F18 czy J10, ktore maja bomby podwieszone szeroko, ale i na to jest sposob.
Sprobuj z pionu
Najlepsza szkola bombardowania i dogfightu to oczywiscie BF1942

...
Co do walki z J10, to faktycznie nie ma to sensu. W poprzednim patchu rakiety przynajmniej czasami go trafialy i warto bylo chocby dla satysfakcji czy czystego treningu sie nad nim pomeczyc. W rzeczywistosci J10 to wielki chinski shit o krotkim zasiegu, kiepskiej elektronice, beznadziejnych wlasciwosciach lotnych i dennym udzwigu. A w wielkim skrocie jego historia przedstawia sie tak:
- Chinczycy probowali zrobic J10 z egzemplarza F16 dostarczonego przez Pakistan a poniewaz ich inzynierowie sa denni, pomagal im Izrael, ktory uznal, ze to nie ma sensu i z projektu sie wycofal w 1987 i a pracowal nad awionika i radarem, silnik wziety od Ruskow (to jeden z tych w Su27), jednym slowem MEGA MIX, MEGA LOL

.
- Pozniejsza fascynacja Su27 sprawila, ze prawie zapomniano o J10.
- W koncu na poczatku lat '90 zaczeto przy nim grzebac; ulepszono wlasciwosci lotne, uzyto materialow kompozytowych na skrzydlach aby ograniczyc jego wykrywanie przez radar i bylo by jako tako (jak na Chiny) gdyby... prototyp nie rozpieprzyl sie w locie probnym w listopadzie '95 (TAK, to ten slynny filmik fighter_made_in_china.mpg

).
- Z calkowitego braku pomyslow i "konczenia sie" Su27, w '99 wznowiono prace aby w 2005 weszly do sluzby.
Ta uryna to najlepszy samolot w Battlefield 2...
Z ta uryna w Battlefield 2, F35 (szczyt techniki, awioniki, elektroniki, szczytow) dostaje do zera...