Ubi napisał(a):
HaNz napisał(a):
Moze dopiero 24 bedzie szlo sciagnac? W dniu premiery?

wlasnie to napisalem na 1 stronie tego tematu

:D SPAM

:D
Panowie,
Nikt kto wypowiadał się na temat poruszonego przeze mnie problemu nie podał właściwego rozwiązania. Rozwiązanie to jest wbrew pozorom bardzo proste. Wystarczyło zadzwonić do EA Polska.
Swojego posta pisałem niestety wczorajszej nocy i nie było o tej porze do kogo zadzwonić. Miałem nadzieję, że ktoś z Was podsunie mi jakiś pomysł. Nie udało się, ale nie szkodzi. Poradziłem sobie i teraz oświecę wszystkich zainteresowanych.
Uwaga !
Każdy kto zakupił Euro Force jeszcze tej nocy może sobie w niego pograć i wcale nie trzeba czekać do 24 III. Dzisiaj przed południem zadzwonilem do EA Polska i dowiedziałem się, że EA dała ciała z adresem podanym w instrukcji do Boostera EF. Przyznali się. Otrzymałem nowy, poprawny adres i po powrocie z pracy odpaliłem.
Teraz jestem już posiadaczem EF, zagrałem sobie i widzę, że wszystko jest OK. Oto poprawny adres, który należy wpisać zamiast tego błędnego załączonego do zakupionych w sklepie Boosterów EF :
http://www.downloader.ea.com/codes/pl/bf2euro
Dalej postępuje się zgodnie z wyświetlonymi wskazówkami.
Sorry, że dopiero teraz o tym piszę, ale chciałem się upewnić, że wszystko działa i nie chciałem podawać niesprawdzonych informacji. Jak wcześniej wspomniałem byłem dzisiaj w pracy i wróciłem do domu dopiero wieczorem.
Dziękuję wszystkim, którzy zadali sobie trud i próbowali pomóc w roziązaniu tego problemu.
Do zobaczenia na wojnie.