Teraz jest 17 sty 2025, 17:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:18 

No i wszystko jasne… nie pozostaje nic innego jak tylko czekac, chociaz mogli napisac jakies info na stronie :|

Ostatnio edytowano 22 mar 2006, 21:19 przez HaNz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:19 

[/quote]..poniewaz udostepnienie sciagania poprzez wpisanie KODu bedzie
mozliwe 24 marca czyli w ten piatek Pozdr[/quote]

To dlaczego ja mam sciagniety w poniedzialek??

Jakis lepiejszy jestem?

Dlatego moze nie dzialac, ze bedzie mozliwosc downloadu dopiero po 24??

Ostatnio edytowano 22 mar 2006, 21:38 przez Marcinbankowy, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:19 

HaNz napisał(a):
Moze dopiero 24 bedzie szlo sciagnac? W dniu premiery? :|
wlasnie to napisalem na 1 stronie tego tematu :D:D SPAM :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:20 

Nie spam tylko pisalem posta jak ty wyslales wiadomosc. No szkoda ze tak zrobili bylem pelen nadziei ze dzis pogram :(

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:24 

HaNz napisał(a):
Nie spam tylko pisalem posta jak ty wyslales wiadomosc. No szkoda ze tak zrobili bylem pelen nadziei ze dzis pogram :(
mozesz masz jeszcze Podstawke :D

PS.Hanz zmien swoj Avatar przypomina mi to to cos co spiewa w Tokio Hotel eee bleeee

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:53 

A moze Panowie to kwestia tego ze - dodatek dzial dopiero jak ma sie konto na GameSpz Arcade o cyzm jest mowa na helpie na stronie.
Druga sprawa to mozna tylko 3 razy na chyba tydzien zmienic jego nazwe i mysle ze powinna ona byc taka sama na jakiej grasz.

JA mialem inny problem z EU - gra sie wieszala ale jak zobaczycie na temacie PROBLEM Z DODATKIEM EURO FORCE !!!!!! http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=14371
poradzilem sobie :idea: :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2006, 21:58 

No mi ręce opadły. Koleżka bez problemu ściąga EF i mu sie normalnie pojawia w tym g... Downloaderze a u mnie nie ma :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 01:00 

Ubi napisał(a):
HaNz napisał(a):
Moze dopiero 24 bedzie szlo sciagnac? W dniu premiery? :|
wlasnie to napisalem na 1 stronie tego tematu :D:D SPAM :D:D

Panowie,

Nikt kto wypowiadał się na temat poruszonego przeze mnie problemu nie podał właściwego rozwiązania. Rozwiązanie to jest wbrew pozorom bardzo proste. Wystarczyło zadzwonić do EA Polska.
Swojego posta pisałem niestety wczorajszej nocy i nie było o tej porze do kogo zadzwonić. Miałem nadzieję, że ktoś z Was podsunie mi jakiś pomysł. Nie udało się, ale nie szkodzi. Poradziłem sobie i teraz oświecę wszystkich zainteresowanych.

Uwaga !

Każdy kto zakupił Euro Force jeszcze tej nocy może sobie w niego pograć i wcale nie trzeba czekać do 24 III. Dzisiaj przed południem zadzwonilem do EA Polska i dowiedziałem się, że EA dała ciała z adresem podanym w instrukcji do Boostera EF. Przyznali się. Otrzymałem nowy, poprawny adres i po powrocie z pracy odpaliłem.

Teraz jestem już posiadaczem EF, zagrałem sobie i widzę, że wszystko jest OK. Oto poprawny adres, który należy wpisać zamiast tego błędnego załączonego do zakupionych w sklepie Boosterów EF :

http://www.downloader.ea.com/codes/pl/bf2euro

Dalej postępuje się zgodnie z wyświetlonymi wskazówkami.

Sorry, że dopiero teraz o tym piszę, ale chciałem się upewnić, że wszystko działa i nie chciałem podawać niesprawdzonych informacji. Jak wcześniej wspomniałem byłem dzisiaj w pracy i wróciłem do domu dopiero wieczorem.
Dziękuję wszystkim, którzy zadali sobie trud i próbowali pomóc w roziązaniu tego problemu.

Do zobaczenia na wojnie.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 08:20 

no o, wszystko ładnie pięknie, ale do tego to ja doszedłem. Ja się pytam czemu nie mam w tym Downloaderze mozliwości ściągnięcia EF?? Wczoraj kolega ściągnął EF bez problemów i wcale nie miał konta w EA takiego jak w BF więc o co chodzi? Zaraz mnie coś trafi! :/

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 08:30 

No niby wszystko fajnie wpisuje kod, nazwe konta z Gamespy i... taka informacja "Wprowadź poprawny kod promocyjny." czyli co? bo ja juz nie mam sily do tego booster pack`a... :(

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 13:31 

W końcu jakimś cudem udało się! Nie wiem co prawda czy pomogło trzecie przeinstalowanie gry czy zainstalowanie na domyślnej ścieżce tzn Progrm Files..... czy może podanie kodu na stronie EA. Tak czy inaczej pojawiła się możliwść ściągania EF. Co prawda zacząłem ściągać, ale wbiłem po kilku minutach i wziąłem od koleżki bo on już wczoraj ściągnął. Więc po prostu czas zaoszczędziłem :) Zainstalowałem i poszło bez problemu. Kolega z kolei musiał jeszcze coś kombinować z kontem GameSpy ale też mu chodzi. Generalnie konto zakładane na EA może być różne od tego co w BF2.

PostNapisane: 23 mar 2006, 13:40 

Marcinbankowy napisał(a):

Najprawdopodobnije masz problem z kontami (inna nazwa konta na ea...pod inna grasz)[/quote]

A masz pomysl jak to sprawdzic? Wydaje mi sie ze robilem to z tego samego konta.

Wydaje mi sie ze tak.[/quote]

W EA downloaderze masz opcje do zmiany konta....na samej stronce jak sie logujesz tez mozesz zobaczyc....

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 13:56 

Tylko odróżnijcie GameSpy ID od konta w Downloaderze. Są to dwie różne sprawy GameSpyID to nazwa konta w grze. Przed ściągnięciem ustala sie dla jakiego konta w grze (GSID) się ściaga i można to potem zmieniać. A ściąga się na nicku podanym podczas rejestracji na stronie EA i wprowadzonym do downloadera. Może być zupenie inny od tego w grze. Mi się w każdym razie ściąga. Zostało 12%. zobaczymy czy da się zagrać :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 14:04 

Dokładnie tak jak pisze Pasqdnick. Znów trzeba będize się map uczyć :) Ale wyglądają spoko. Ciekawie się też gra siłami Europy bo oni gadają po angielsku z typowym akcentem a nie tak jak amerykanie :) Troche to śmiesznie brzmi :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 16:22 

Panowie,

Moja wyżej zamieszczona uwaga na temat błędnego adresu podanego w instrukcji do Boostera EF zakupionego w sklepie jest już nieaktualna.
Ea dzisiaj usuneła już swój błąd i teraz zgłasza się poprawna strona.

Ja w każdym bądź razie bawiłem się całą ubiegłą noc na mapkach z EF.

Co do ściągania i instalacji nie zauważyłem żadnych problemów. Sądzę, że trzeba wyraźnie czytać zapytania skierowane do użytkownika i odróżniać takie pojęcia jak :

Kod zamówienia (to kod z instrukcji EF)

Nazwa konta GameSpy (wejdźcie tam i sobie sprawdźcie lub załóżcie)

IDKonto EA (chyba mniej więcej tak jest ono określane i dotyczy konta klienta zakładanego podczas rejestracji gry. Z regóły ma się jedno takie konto i używa się go do wszytkich gier EA. Chociaż można pewnie założyć sobie więcej takich konrt, tylko po co ? Jak nie pamiętacie, to po podaniu maila system sam może wam podpowiedzieć nazwę, wyświetlając od razu zapytanie na ekranie, akurat ja się z tym kiedyś spotkałem)

Konto Battlefield 2 (używane jest wyłącznie w tej grze i nie koniecznie będzie ono takie samo jak konto klientowskie w EA).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2