Ja tylko coś napisze o Lemie
Na które tam wyżej Pan Grzegorz zwalił troche winy.
Sam na PGA miałem nie lada problem z Lemem :/
Najciekawsze było to, że ZARZĄD się zgodził, lecz ktoś z LEMu usilnie próbował nie doprowadzić do turnieju.
O dziwo dostałęm propozycje znalezienia byle gdzie, nawet u konkuręcji kilku gier Jedi Academy, za które zapłacił by Empik u którego już nie można było znaleźć tej gry.
Z tego widać jaki to Lem ma burdel i myślałem że coś się pod tym względem zmieniło ale niestety widze, ze nie.
Grzegorzu popraw mnie jeżeli się myle, ale z tego co wiem to KAŻDY oddział jakiejś firmy ma dostęp do "swoich" produktów i wystarczy poinformować kogoś, zę tyle i tyle gier z tąd i z tąd idzie tutaj, a rozliczenie w postaci pieniędzy/nowych gier będzie już sprawą Dystrybutor - Sklep/hurtownia.
Chcialbym powiedzieć, że troche straciliście Grzegorzu, bo wystarczyło tak jak mi kobra poweidział, przysłać pare głupich booster packów (samych cd-keyów) dla zwycęscó, wtedy taki gracz by sobie pograć musiał by kupić bf2, a napewno by ktoś na to poszedł i kupił.
Co do "innych scen" Wasz "GÓŁWNY" zarząd całego EA wykupuje konkurencje dla pracowniów i ich tytułów, a nie może nauczyc się jak prowadzić polityke z graczami?
W śp. Westwoodzie każda ze scen miałą swojego przedstawiciela, który to był pośrednikiem mędzy całym szefem od promowania i pomocy scenom.
Każdy był zadowolony wszystko zawsze było jasno załątwiane, dopuki nie wpieprzyło się EA i nei wykupiło drewienka :< (tak tutaj mam żal do EA)
Pozdrawiam i spadam na uczelnie.
ps. a wy tutaj przestańcie spamować bo tylko atmosfere już totalnie wypieprzacie :/