Cytuj:
Ronin nie obraź się, to nie jest dogryzanie, ale twoje narzekanie i wyżalanie się tutaj g**** da! Jak Ci nie pasi grać na serwerze gdzie ktoś ma to 50/2, jest lepszy od Ciebie to znajdź sobie inny lamerski serwer, gdzie zamiast rozwijać skilla będziesz go jeszcze bardziej zaprzepaszczał. Jak Ci nie zależy na statystykach (w co szczerze i bardzo wątpie po Twoich postach), to weź sobie pograj na nie rankingowych serwerach. Tam napewno nie będzie osób wyżej opisywanych przez Ciebie.
Mnie nie chodzi o infantry...
ScorpiuS napisał(a):
Niestety to nie kogoś wina, że Cię zabija więcej razy od Ciebie. Sorry, ale patrząc po Twoich statach to Twój skill jest poniżej przeciętnej. K/D ratio, SPM i nawet ilość zdobytych medali w 160 godzin gry! Zdobyte beretki nie świadczą o Twoim skilu, czasami wręcz przeciwnie, gdy masz ja na poziomie powyżej przeciętnej, a Twoj skill jest ponizej to coś tu jest chyba nie tak.
Co ma piernik do wiatraka? Jak mi się coś trafi to jest, i tyle!
ScorpiuS napisał(a):
Widzę też, że unlocki to jednak teraz motyw główny dla tych co mają >20000 pkt. bo SF to Ci kumpel odblokował, a Ty tego dodatku nie masz. Ale to już jest Twoja prywatna sprawa.
Gratuluje wzroku! Człowieku, nie mam ani jedej broni z SF a wygrane mam bagatela - 33s. Też nie wiem jak
ScorpiuS napisał(a):
Widzę, że skill Ci rośnie i to jest skutek grania na Polskich serwerach, gdzie poziom jest raczej powyżej przeciętnej. I imo rób tak dalej! Bo zacząć z ratio 0.25 a dojść 0.81 to naprawdę dobry wyczyn. A jak chcesz mieź lepsze statystyki to graj sobie na tych słabszych, ratio Ci w statach wzrośnie, ale w rzeczywistości skill minimalnie. Możesz tu powiedzieć, ze zaprzeczę sam sobie, że ratio nie pokazuje skilla. Ale od stycznia to chyba nie zacząłeś grać nagle na najelpszych serwerach i zaczynałeś wchodzić na niższe, w cuda nie wierzę :]
Gram na tym, co akurat wolne. Ostatnio właśnie dużo na polskich serwach. Bo co innego jak masz realną sznase na zabicie, niż na dostawanie ciągłych bęcków od pajaca który lata myśliwcem a próba wzięcia samalotu/helikoptera kończy się jego oszczelaniem przed samym startem. Tak gra ktoś kto chce się odreagować? Ludzie! Takiemu tylko chodzi o punkty i killsy a nie o zabawe w ganianie. I co na ten temat powiedzą inni?
ScorpiuS napisał(a):
Ja tez zapewne za tą wypowiedź zostane zjechany Very Happy
Właściwie to nie wiem jak rozumieć twoją wypowiedz. Powiecmy że jest neutralna...