Teraz jest 10 sty 2025, 18:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 193 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 16:12 

[RONIN] napisał(a):
(...)To jednak spowodowało że teraz na serwie pojawiają się ludzie którzy wykorzystując doświadczenie zdobyte na licznych treningach klanowych dajają grać innym, zwykłym graczom.

Jak to nie dają? Zabraniają ci grac czy jak ?

[RONIN] napisał(a):
Jaki sens ma postawienie serwera, na którym wycinają klanowcy 50 killsów do 2? Niepozwalają sobie polatać (czytaj na udciwą walke) tylko liczą na darmowe punkty które przecież łatwiej zdobyć na nOObkach niż na innych, "wytrenowach" graczach. Jest to serwer publiczny na którym KAŻDY ma prawo do udciwej gry i nie powinno się takich typowych "statsiarzy" wpuszczać.

Zaprzeczasz sam sobie..duzo klanowiczów wchodzi czasem na publiczne serwery nie po to zeby "kosić" "nOObów" (dzizaz co za durne słowo w ogole) tylko zeby sobie pograć PO PROSTU, zrelaksować sie, pobiegać z innymi i pograć normalnie, nie w stresie jak to czasem bywa w meczach klanowych.
Skoro KAZDY jak to napisałeś moze grać na publicznym to o co ci chodzi i co rozumiesz po przez to ze kazdy ma prawo do uczciwej gry? czyli co klanowicze nie graja wg ciebie uczciwie? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 16:33 

No i jak mówiłem, tych co to najbardziej boli zawsze wszystko odwrócą.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Jeżeli oderwaniem od stresu nazywasz chamskie kampienie i całkowite "zatruwanie gry" innym (i nie chodzi tu bynajmniej o zabijanie) to super poprostu! Polak to polak jednak.

Skoro ktoś gra w prO klanie bo tak chce, to niech ma to zaparcie i gra z równymi sobie. Jeszcze raz mówie, że to nie omnie chodzi bo ja jakoś sobie potrafie poradzić, tu chodzi o innych, mniej doświadczonych graczy. Ten serwer to największy serwer Polski i uważam, że nie powinno się pozwalać by jeden "klanowiec" nabijał sobie konto na innych. Ma od tego własne serwery więc niech tam grzeje sobie 4 litery!

Co do PL4FC-. Z czym do ludzi? My gram FOR FUN. Zresztą po co się męczyć i złużywac klawiature. Widze że dla niektórych ważniejsza jest własna du...

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 17:15 

Ronin nie obraź się, to nie jest dogryzanie, ale twoje narzekanie i wyżalanie się tutaj g**** da! Jak Ci nie pasi grać na serwerze gdzie ktoś ma to 50/2, jest lepszy od Ciebie to znajdź sobie inny lamerski serwer, gdzie zamiast rozwijać skilla będziesz go jeszcze bardziej zaprzepaszczał. Jak Ci nie zależy na statystykach (w co szczerze i bardzo wątpie po Twoich postach), to weź sobie pograj na nie rankingowych serwerach. Tam napewno nie będzie osób wyżej opisywanych przez Ciebie.

Niestety to nie kogoś wina, że Cię zabija więcej razy od Ciebie. Sorry, ale patrząc po Twoich statach to Twój skill jest poniżej przeciętnej. K/D ratio, SPM i nawet ilość zdobytych medali w 160 godzin gry! Zdobyte beretki nie świadczą o Twoim skilu, czasami wręcz przeciwnie, gdy masz ja na poziomie powyżej przeciętnej, a Twoj skill jest ponizej to coś tu jest chyba nie tak. Widzę też, że unlocki to jednak teraz motyw główny dla tych co mają >20000 pkt. bo SF to Ci kumpel odblokował, a Ty tego dodatku nie masz. Ale to już jest Twoja prywatna sprawa.

Widzę, że skill Ci rośnie i to jest skutek grania na Polskich serwerach, gdzie poziom jest raczej powyżej przeciętnej. I imo rób tak dalej! Bo zacząć z ratio 0.25 a dojść 0.81 to naprawdę dobry wyczyn. A jak chcesz mieź lepsze statystyki to graj sobie na tych słabszych, ratio Ci w statach wzrośnie, ale w rzeczywistości skill minimalnie. Możesz tu powiedzieć, ze zaprzeczę sam sobie, że ratio nie pokazuje skilla. Ale od stycznia to chyba nie zacząłeś grać nagle na najelpszych serwerach i zaczynałeś wchodzić na niższe, w cuda nie wierzę :]

Ja tez zapewne za tą wypowiedź zostane zjechany :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 17:20 

Cytuj:
No i jak mówiłem, tych co to najbardziej boli zawsze wszystko odwrócą.

Lol. Klanowcow to niby ma bolec? CHyba nie kumasz. 99% klanowcow nie gra z unlockami. Wiekszosc tez gra na FFA tak jak na meczach czyli druzynowo i w wyniku tego gina po xx razy byle tylko osiaganc cel. Szaraczek widzi czolg to hodu a klanowiec chcoby mial zginac 2-3 razy to bedzie ten czolg atakowal az do skutku. Taka jest roznica...

Cytuj:
Jeżeli oderwaniem od stresu nazywasz chamskie kampienie i całkowite "zatruwanie gry" innym (i nie chodzi tu bynajmniej o zabijanie) to super poprostu! Polak to polak jednak.

Chamskie kampienie? To w tej grze mozna chamsko kampic? A ja glupi myslalem ,ze jest tu UAV/scan i kapienie bardzo szybko konczy sie smiercia.

Cytuj:
Skoro ktoś gra w prO klanie bo tak chce, to niech ma to zaparcie i gra z równymi sobie.

Znaczy czolowe polskie klany gdzie i z kim maja grac? Klanowki klanowkami ale kazdy bywan a freeplay'u to co nie wolno?

Cytuj:
Jeszcze raz mówie, że to nie omnie chodzi bo ja jakoś sobie potrafie poradzić, tu chodzi o innych, mniej doświadczonych graczy.

Grajac z lepszymi wiecej sie nauczysz...

Cytuj:
Ten serwer to największy serwer Polski i uważam, że nie powinno się pozwalać by jeden "klanowiec" nabijał sobie konto na innych.

Nabijanie konta...juz co do punktow sie wyzej wypowiedzialem. Natomiast jak wedlug ciebie 1 klanowiec gnebi serwer to ROTFL. Owszem gdy z danego klanu jest 5-6 graczy to moga sporo zdzialac. Ale kto zabrania innym grac zespolowo? I nie gadac mi tu o tym ,ze na FFA sie nie da bo grywalem tak. Starczy tarfic na kumatych ludzi a to juz zalezy od nas.

Cytuj:
Ma od tego własne serwery więc niech tam grzeje sobie 4 litery!

A jak ktos chce sobie pograc da luzu, bez presji itd ze znajomymi mordami na freeplay'u to co nie moze? :D Mam moze zapraszac swoich znajomych nie grajacych w klanie na klanowki? :P

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 17:41 

Cytuj:
Ronin nie obraź się, to nie jest dogryzanie, ale twoje narzekanie i wyżalanie się tutaj g**** da! Jak Ci nie pasi grać na serwerze gdzie ktoś ma to 50/2, jest lepszy od Ciebie to znajdź sobie inny lamerski serwer, gdzie zamiast rozwijać skilla będziesz go jeszcze bardziej zaprzepaszczał. Jak Ci nie zależy na statystykach (w co szczerze i bardzo wątpie po Twoich postach), to weź sobie pograj na nie rankingowych serwerach. Tam napewno nie będzie osób wyżej opisywanych przez Ciebie.

Mnie nie chodzi o infantry... :x
ScorpiuS napisał(a):
Niestety to nie kogoś wina, że Cię zabija więcej razy od Ciebie. Sorry, ale patrząc po Twoich statach to Twój skill jest poniżej przeciętnej. K/D ratio, SPM i nawet ilość zdobytych medali w 160 godzin gry! Zdobyte beretki nie świadczą o Twoim skilu, czasami wręcz przeciwnie, gdy masz ja na poziomie powyżej przeciętnej, a Twoj skill jest ponizej to coś tu jest chyba nie tak.

Co ma piernik do wiatraka? Jak mi się coś trafi to jest, i tyle!
ScorpiuS napisał(a):
Widzę też, że unlocki to jednak teraz motyw główny dla tych co mają >20000 pkt. bo SF to Ci kumpel odblokował, a Ty tego dodatku nie masz. Ale to już jest Twoja prywatna sprawa.

Gratuluje wzroku! Człowieku, nie mam ani jedej broni z SF a wygrane mam bagatela - 33s. Też nie wiem jak :wink:

ScorpiuS napisał(a):
Widzę, że skill Ci rośnie i to jest skutek grania na Polskich serwerach, gdzie poziom jest raczej powyżej przeciętnej. I imo rób tak dalej! Bo zacząć z ratio 0.25 a dojść 0.81 to naprawdę dobry wyczyn. A jak chcesz mieź lepsze statystyki to graj sobie na tych słabszych, ratio Ci w statach wzrośnie, ale w rzeczywistości skill minimalnie. Możesz tu powiedzieć, ze zaprzeczę sam sobie, że ratio nie pokazuje skilla. Ale od stycznia to chyba nie zacząłeś grać nagle na najelpszych serwerach i zaczynałeś wchodzić na niższe, w cuda nie wierzę :]

Gram na tym, co akurat wolne. Ostatnio właśnie dużo na polskich serwach. Bo co innego jak masz realną sznase na zabicie, niż na dostawanie ciągłych bęcków od pajaca który lata myśliwcem a próba wzięcia samalotu/helikoptera kończy się jego oszczelaniem przed samym startem. Tak gra ktoś kto chce się odreagować? Ludzie! Takiemu tylko chodzi o punkty i killsy a nie o zabawe w ganianie. I co na ten temat powiedzą inni?

ScorpiuS napisał(a):
Ja tez zapewne za tą wypowiedź zostane zjechany Very Happy

Właściwie to nie wiem jak rozumieć twoją wypowiedz. Powiecmy że jest neutralna...

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 17:50 
Moderator forum

[RONIN] napisał(a):
oszczelaniem

[RONIN] napisał(a):
Powiecmy

[RONIN] napisał(a):
Co ma piernik do wiatraka?

Piernik z mąki, mąka z wiatraka - odp na poziomie podstawówki :lol:
[RONIN] napisał(a):
od pajaca który lata myśliwcem a próba wzięcia samalotu/helikoptera kończy się jego oszczelaniem przed samym startem

Ćwiczymy locka :lol: Btw: to ffa i każdy może robić co chce. Na jednym serwie jest fajny komunikat powitalny:
Do what u want
Write what u want
Play as u like
WE AREN'T YOUR PARENTS :wink:

Coś takiego m/w pisze :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 18:31 

Niezłego rotfla zaliczyłem już cię lubię ronin. :) Tak jak już wszyscy mówili sam zaprzeczas sobie.I tak najbardziej rozbawiło mnie to ,że nie umiesz się przyznać ,że jesteś jechany przez klanowców.No bo to rzadki widok jak jakiś pr0 broni n00bków :) .

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 19:18 
Moderator forum

[RONIN] napisał(a):

Prawie nigdy nie lokuje bazy i daje wystartować przeciwnikowi. To że Cię strącam na środku mapy to też lock?

[RONIN] napisał(a):
Skoro ktoś gra w prO klanie bo tak chce, to niech ma to zaparcie i gra z równymi sobie. Jeszcze raz mówie, że to nie omnie chodzi bo ja jakoś sobie potrafie poradzić, tu chodzi o innych, mniej doświadczonych graczy. Ten serwer to największy serwer Polski i uważam, że nie powinno się pozwalać by jeden "klanowiec" nabijał sobie konto na innych. Ma od tego własne serwery więc niech tam grzeje sobie 4 litery!

Nie gram w BF2 w klanie. Inne osoby które latają też nie grają samolotami na klanówkach, bo tylko na CS jest możliwość (w 16ce) a pilot jest zazwyczaj jeden w klanie. Widzisz - zasada jest taka - większość nie jest dobra dlatego że gra w klanie, tylko gra w klanie bo jest dobra. I nie sądze abyś martwił się o innych. Boli pupa, co?

[RONIN] napisał(a):
Co do PL4FC-. Z czym do ludzi? My gram FOR FUN. Zresztą po co się męczyć i złużywac klawiature.

Tiaaa... rozumie że klanowi gracze nie grają for fun FFA? A PL4FC nie zdażyło się kampić na Zatarze w nieprzejmowalnej bazie i na lotniskowcu (mnie to zwisa, ale twierdzenie że to gra for fun to obłuda). Tym samym robicie to za co wyganialiście Wilde z serwerów. Powiem więc jeszcze raz - obłuda taka że szczęka opada. A ty kolego przekraczasz granice śmieszności.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 19:22 

Lailonn masz 100% rację. RONIN ja tu się nie wypowiadam przeciw komuś, staram sie aby moje wypowiedzi były subiektywne, czyli neutralne. Wiesz złoto knife samo się nie trafia ot tak. Zeby to nabić trzeba się trochę natrudzić, ewentualnie umówić się z kumplem, a tu już jest czyste lamerstwo. Ale każdy robi to co lubi. Zauważ, że tak jak mówi Lailonn większośc klanowców gra bez unlocków, które są lepsze i łatwiej się nimi kosi. Poprostu nie użalaj się nad swoją sytuacją bo to nic tu nie da. Z tym Sf to sorry, sam się zbłaźniłem, rzeczywiście walnąłem gafę.

Jak Ci tak klanowcy przeszkadzają, zmień serwer, proste i jasne.

I poćwicz trochę nad słownikiem ;) Albo (tu kiedyś takie fajne przyszłowie gdzieś przeczytałem) czytaj książki, nie czytaj lektur :]

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 19:55 

lepiej pograjmy w bfa ...panowie..
zamiast statsić na forum...

pozdrawiam aLL.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 19:59 

Ev0 imo trafny komentarz :) Pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 20:42 

roni z Twojego postu wynika że jeżeli ktoś gra klanowo nie ma wejścia na gamesneta ?? :shock: Czyli Ty jako gracz klanu only 4fun też nie możesz wejść bo grasz w klanie ( i co z tego że 4fun jeżeli gracze łączą się pod tagiem by grać zespołowo ) Razi Cię to że gracze lepisi wchodzą na server i biegają po 4 w składzie i przermują flagi ? Ucz się od nich. Co do locka to jest najgłupszy sposób na nabicie statsów i wyzerowania licznika przeciwnika. Co z tego że masz wywalone staty jeżeli nie oddają one twoich umiejętności? mam z 6 kont i nie jest żal mi tracić punktów bo po co mi one ? Stane się lepszym graczem ? Ludzie będą mnie szanować tylko z tego powodu, że mam jakiegoś Admirała aka. Lord'a Vader'a ? Czy dlatego, że reprezentuje sobą pewien poziom osobisty i obeznania z grą ? Boli Cię gamesnet ? Po %^& wchodzisz na niego ? By pisać głupie posty że gracz z Wildy Cię pojechał ? Jeżeli ktoś jest w takim utytuowanym klanie to znaczy, że zapracował na miejsce w szeregach klanu. W dwóch słowach - żal Ci dupe ściska za przeproszeniem i takie jest moje zdanie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 21:48 

Może Panowie macie racje :oops: Dziś miałem zły dzień, a dodatkowo trafiłem na kiepską runde w BFie. Fakt, zawsze każdy ma 50% na wygraną. Być może źle to wszystko zrozumiałem, a człowiek w lekkim stresie nie może się zmobilizować w 100%. Przecież to tylko zabawa - nie obowiązek. I nikt nie jest bogiem bo każdego można ustrzelić ;)

Sorry wszystkich że ten mój wybuch złości na łamach tego forum. Musiałem się troche wyżalić i uznałem że to miejsce jest najlepsze do tego. Każdy ma chwile niedyspozycji.

Nie jestem żadnym statsiarzem. Nigdy też nie cheatowałem. Odznaki zdobywał w miare mozliwości i tylko raz umówiłem się z kimś by zdobyć Basic Knife (ale to był dosłownie kilka dni jak zaczołem grać w BF-a), wszystkie nastepne zdobyłem w udciwy sposób. Jeśli chodzi o skill to opsobiście nie narzekam. Nie raz udało mi się "ubić" kogoś z Wildi czy FF.ATI. Jestem przeciętnym graczem. Fakt, odkąd gram w klanie PL4FC- troszke lepiej mi idzie.

...bo to przecież tylko zabawa.....

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 00:01 

oooo :o
...i to jest to, wzor zachowania na forum. Wyrzucil z siebie co mu lezalo, pomoglo mu no i przeprosil. Uczyc sie nOobki od ronina :mrgreen:

...a ronin, word lub do ksiazek ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 mar 2006, 08:30 

Kolega [RONIN] miał ciężki dzień i napisał coś nieprzemyślanego.
Co do gry na GN to prawda,poziom jest wysoki i to dzięki graczom klanowym.
I nie zapominajmy że grając z lepszymi od siebie uczymy się,
taktyk,sposobów gry itp które oni przenoszą z turnieji.
Sam czasem pilnie obserwuje pewne osoby jak grają.
A klan PL4FC- jest dla tych którzy chcą stawiać opór na publikach
pograć zespołowo gdy przeciwnik jest bardzo mocny i w normalnych warunkach grać by się nie dało.No i dla tych co chca zrobić war college ribbons :) :) :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 193 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2