Adasi napisał(a):
Nie taka gre kupowalismy....
pfff......
a jak kupiłeś gorszą niż jest teraz to też będziesz narzekać bo coś się zmieniło ?
jak w komisie samochodowym zakupisz malucha a pod dom ci przyjedzie BMW to też się oburzysz że "jak tak można klienta traktować - zamówiłem co innego a dostałem co innego"
pomijając kwestię bugów patch 1.2 wprowadził same pozytywne zmiany
support stał się przydatny zamiast istnieć jako element folkloru, rakiety AA już niestrzelają na wiwat oraz granatnik przestał być jedyna słuszną bronią
trzy wielgachne plusy
ale NIE! "ble ble ble bo nie taką grę kupowałem... "
nikt nie mówi o "eliminacji" squad jumpingu (przynajmniej nie w tym wątku) a jedynie o jego osłabieniu
obecnie aby zatrzymać taki squad trzeba ubić 6 osób w ciągu 15s co w wiekszości przypadków jest niemozliwe dla mniejszej ilości osób niż 6 niezależnie od róznicy w skillu
gdy dochodzi co starcia z takim squadem mozna się od niego odbijać niczym od trampoliny
jeżeli potraktować te 6 osób z squad jumpujacego squadu jako jednego gracza - to starcie dwóch takich graczy przypomina walkę na gumowe noże
szkoda że nikt z was tego nie widzi że czasami szybkie i skuteczne przebicie się przez wrogi squad do flagi zamiast uprawiać z nim wielominutową "wańkę wstańkę" jest bardziej "dynamiczne"
marteen napisał(a):
to że Ty te zmiany nazywasz "uspranieniami" to chyba lekka przesada Shocked Shocked Twisted Evil ... hmm no chyba że usprawnienia dla "lam, noobów, niedzielnych graczy"
dokładnie!
jeżeli pływasz w basenie pełnym gówna i jesteś najlepszy wśród wszystkich pływających z tobą to osoba proponująca wymianę zawartości basenu z gówna na wodę napewno musi być płaczkiem, n00bem i przedewszystkim lamerem
granatnik... to była broń... nie to co ten PKM z którym teraz latają płaczki, n00by i lamery