Cytuj:
ewolucja nie ewolucja... niema bata! najpierw musi sie jakoś pojawić jajko a dopiero z niego wykluwa się pierwsza "pełnoprawna" kura Wink (BTW - muszę ci pogratulować tezy - jesteś pierwszą osobą jaką znam która ją tak sensownie umotywowała Razz )
Moja teza jest dobra. Tak dziala ewolucja. Jesli np z czlowieka owlosionego nagle zrobi sie czlowiek lysy to oczywiste, ze "nowy model" urodzi sie inny i to on bedzie poczatkiem nowego gatunku natomiast jego rodzice beda wciaz starsza wersja
A co do logiki to mzoe dlatego, ze zdawalem swego czasu mature z biologi a i teraz studiuje te dziedzine ;P
Cytuj:
ale jak EA wprowadzi szereg zmian robiących grę bardziej przystepną dla "mas empikowych" a jednocześnie zmieniających mecze klanowe z NFS w Colina to Wy sobie pójdziecie w holerę
Nie. Fan ma taki wspolczynnik jak "twardosc dupy" i zaciskajac zeby przyjmie na te dupe pare batow. Dopiero gdy miarka sie przebierze(np za Leppera
) to odejdzie. Przyklad znowu CS. W wersji 1.3 udupiono bunny hopping. Petycje/placze/lamenty mimo to grano dalej. Tak samo bylo pozniej z udupieniem "fast awp" a w americas army takie zmiany sa tak powszechne, ze nikt juz na nie, nie patrzy...Jak juz pisalem. Klanowca cos przy danej grze trzyma. gdy adminowalem serw MMORPG to pomimo setek udupien i utrudnien(z powodu, ktorych odszedlem z ekipy) graja tam dalej. Pytalem graczy dlaczego. I co odpowiedzieli? "Gra mi sie fajnie z moja gildia. Poki sa oni to i ja bede" itp. Aktualnie jednak z veteranow nie zostalo wiecej jak 2 ludzi. Jak widac ta miarka po blisko 6 miechach udupien sie przebrala...
Cytuj:
że zastosuje inne porównanie
co jest wazniejsze na głowie ? skóra czy włosy ?
włosy są o wiele bardziej przyjazne dla oczu i widowiskowe i wogóle
napewno każdy by chciał mieć bujną grzywę
ale bez skóry włosy nie urosną - tak więc lepiej ściąć włosy, dokonać przeszczepu tkanki skórnej i pozwolić by nowe na wiekszej powierzchni skrónej rosły jeszcze szybciej, niż trzymać mały kawałek zdrowej skóry z którego wyrasta długi "koński ogon"
Chyba rozumiem porownanie ;P Masz czesciowo racje. Warto nawet drastycznie zmienic cos jesli to wplynie ogolnie pozytywnie na caloksztalt. Dlatego choc uzywalem granatnika udupienie go mnie zadowolilo. teraz pojedynki sa IMO ciekawsze. Tak samo helikoptery choc je uwielbiam to zrozumialem czemu nalezy je oslabic.
Jedno ALE. Nalezy PRZEKONAC jakos spolecznosc do swojego stanowiska. Lub zrobic cos "w pelni". EA tego niestety nie robi. Zapowiadali cudowny patch 1.2 a wyszlo nam 50 bugow(ilekroc o tym mysle mam dreszcze
) Udupili piechote-ok, udupili heli - ok, Ale idac za ciosem powinni udupic samoloty. Nie zrobili tego i efekt? O ile wczesniej mozna bylo sie w heli uchylac od atakow to teraz nie ma bata i po 1 nalocie(max 2 jak to nowicjusz) zginiesz.
Cytuj:
anglicy mają nawet takie powiedzenie - "variety is a spice of life" - co tłumaczac na nasze brzmi tak "róznorodność przyprawą życia"
To zacznijmy propagowac homoseksualizm i zoofilie albo jesczze lepiej dendrofilie. Bedzie tak ciekawie bo nic tylko w kolko zwykly sex w tych mediach
Cytuj:
przecież ci juz napisałem żę klanowcem się niejest z urodzenia czy rasy czy koleś który wczoraj jeszcze niebył w klanie ale jutro już będzie nagle dostaje jakieś nowe zdolności i talenty od Boga ? Rolling Eyes
No nie wiem. Od keidy tylko gram online zawsze grywam klanowo. Jesli zabieram sie za nowy tytul to laduje w klanie lub zakladam wlasny nawet w dzien pierwszej instalacji gry. Znajomi sie smieja, ze mam wrodzone zadolnosci do FPSow. Moze racja bo czy to byl CS/Quake/UT/RF/AA/OFP czy cokolwiek innego nigdy nie robilem za mieso armatnie.
Gracz z gornej polki - Fatality. Z tego co mi wiaodmo wygral turnieje w roznych tytulach. czy mozna wiec powiedziec, ze jest obdarzony talentem? Jak widac mozna...
Cytuj:
Jeszcze nie przeczytałem tego tematu ,ale zgadzam się z wypowiedziami kolca do strony 4.
Netykieta nakazuje zapoznac sie z caloscia tematu przed zabraniem glosu.
Cytuj:
Laillon czemu mówisz ,że asfalt stal sie elementem folkoru.Granatnika nie zmienili no chyba ,że znów dostałem specjalną wersję patcha,bo jedyne co zmienili to głos,a wzmocnili inne bronie i teraz wszystko jest równe.
Lailonn to po pierwsze. Stal sie elementem folkloru poniewaz go NIE MA na mapach. 60% asfaltow to teraz medycy, 40% to supporterzy. (najbardziej 1.2 udupilo specopsa, ktorym po prostu nie oplaca sie teraz grac) Jesli dla ciebie opoznienie wystrzalu i odbijania sie od otoczenia to nie sa zmiany to wybacz. Wzmocnili inne bronie. Cholerka analizowalem statystyki broni i poza unlockami nic nei zmieniono hmm
Cytuj:
Chociaż nie zgadzam się z tym co mówił kolec o ubiciu 6 osób w 15 sec. jeden grenade i po wszystkim lub po prostu jeden lepszy gracz spotka tą szóstkę.
No tak. Dla ciebie to pestka ;D
Cytuj:
Zmieniam zdanie pot ym co przeczytałem.Nic nie zmieniać i już z kolcem zgadzam się tylko pod względem wyrównania broni w bfie.
extra ;D
Cytuj:
Nie wiem czemu mnie nazywacie noobem.Dlatego ,bo sam sobie poradzę bez składu?
I'm proud about you.
Cytuj:
Też ciekawa jest teoria z tym ,że to dzięki klanowiczom są kolejne patche. W sumie tu jest pewna ironia ,bo sami narzekacie na to co zrobiliście Smile
Dopiero po 1.2 EA dopsucilo pewnych garczy do testow patchy. 1.21 i 1.22 nie dodaly bugow. Jakis sygnal?