Teraz jest 9 mar 2025, 23:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 01:00 

Zdajesz sobie sprawe z tego, że takie wyciągnięcie danych poprzez kolegę w TPSA to w tym kraju przestępstwo? Taki przywilej mają tylko odpowiednie służby i to za zgodą sądu, która teoretycznie nie powinna być wydawana na podstawie jakichś domniemań tylko konkretnych oskarżeń popartych solidnymi poszlakami.

A tak abstrahując od meritum sprawy, to powiem Ci, że jaamsma polskiego prawa nie złamał - Ty za to (wg. tego, co mówisz) możesz to zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 01:06 

mcmt napisał(a):
jaamsma napisał(a):
P.S.
Czy zrezygnowałeś już z "dochodzenia" w sprawie adresu mojej firmy ?
Naprawdę szkoda czasu a szanse powodzenia z global banem mizerne :(

Nie... Adres bede mial.

Chylę czoła.
Mimo że jesteś tak zawzięty i obiecałeś stanąć na głowie (trzymam za słowo - może jakaś fota ?) i tak nic nie uzyskasz :P

Ostatnio edytowano 15 kwi 2006, 01:10 przez jaamsma, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 01:09 

NoAim napisał(a):
jaamsma napisał(a):
pragne przypomnieć że AA vs J-10 to NIE SĄ uczciwie równe szanse.
Gracz bez czitów vs gracz z czitami to niby są? Stary nic do Ciebie nie mam, wali mnie to co tam sobie robisz ale jak używasz czitów to przynajmniej nie wal tekstami w stylu "równe szanse".

No może mnie troszkę poniosło, ale sam przyznaj czy AA gun ma jakiekolwiek szanse z J-10 ?

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 02:07 
Moderator forum

Przyznam, ze bardzo dawno nie bylo na tym forum rownie ciekawego tematu.
Kwestia czitowania w grach jest stara jak swiat i wiele razy o niej pisalem.
Napisze tylko jeszcze jedna kwestie. Czitowanie w takim sensie jaki opisuje nasz ujawniony cziter moglbym porownac do gry w pilke nozna. Mecz odbywalby sie na normalnej murawie, z normalnym sedzia z tym, ze wszyscy zawodnicy na boisku poza toba mieliby tylko jedna noge. Mijalbys ich jak tyczki, wygrywal mecz 40:0, strzelil wszystkie bramki. Mialbys satysfakcje z czegos takiego? Jak dla mnie jest to oznaka jakichs problemow z psychika, poniewaz kazdemu zdrowemu czlowiekowi sukces w warunkach rownych szans sprawia przyjemnosc. A jeszcze wieksza kiedy uda sie pokonac kogos lepszego/bardziej doswiadczonego/sprawniejszego. Uzywanie tego typu wspomagaczy jest jak kopanie nieprzytomnego. Nieeleganckie i smierdzi tchorzem.
Smutnym faktem jest niestety to, ze wiekszosc mlodych ludzi zaczyna myslec w dokladnie taki sam sposob. Kto ma stycznosc ze sportem i z mlodzierza ten wie jak przedstawia sie sportowa rywalizacja wsrod mlodych ludzi obecnie. Tusipekt to nie jedyna forma wspomagania...
Ostatnimi czasy rywalizacja przestala sie liczyc, liczy sie wygrana, a nie styl w jakim sie do niej dochodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 02:26 

Phiii 40:0 gadasz w regulaminowym czasie strzelił by ze 120 :lol: a tak na poważnie to coraz bardziej zaczyna mnie dobijać BF2 głównie ze względu na cheaterów na każdym serwerze pełno tego gówna i nie da sie normalnie pograć mam nadzieje, że wkońcu ten proceder ukrucą :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 08:44 

Cytuj:
No może mnie troszkę poniosło, ale sam przyznaj czy AA gun ma jakiekolwiek szanse z J-10 ?

hymm musisz byc naprawde beznadziejny skoro nie umiesz rozwalic z AA J-10 albo poprostu pilotował go ktos doswiadczony

wczoraj jak grałem to prawie za kazdym razem rozwalałem jak mi wleciał w zasieg

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 08:52 

JAKUBASS napisał(a):
Phiii 40:0 gadasz w regulaminowym czasie strzelił by ze 120 :lol: a tak na poważnie to coraz bardziej zaczyna mnie dobijać BF2 głównie ze względu na cheaterów na każdym serwerze pełno tego gówna i nie da sie normalnie pograć mam nadzieje, że wkońcu ten proceder ukrucą :twisted:

Nie przeczę, że cheatyerzy istnieją, ale bierzecie pod uwagę, że ktoś poprostu potrafi grać? Na niektórych serwerach nie sztuka ubić 30 fragów bez smierci. Wystarczy popatrzeć na pilotów, bo tutaj to najlepiej widać. Jeżeli mowa o asterze to na moich oczach mój kolega zabił 4 z m16 i 3 z mr-444, czyli 7 na 45 picisków. Na mapach 32i64size gdy jeden z teamów ma 1 flagę to granatem można 5 zabić, a support ma ich sporo. :wink: Inny motyw na super statsy, o których mówicie to współpraca. Ostatnio na jakimś serwerze wraz z Mulikiem zrobiliśmy sobie chyba 10:1 a on 10:0, bo się leczyliśmy.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 09:58 

Spotkał się ktoś z was z cheatem dzięki któremu zawsze wbijamy się do pojazdu?

Spotkałem ostatnio gościa na zagranicznym serwie który byle gdzie stawał koło respa i zawsze się wbijał.
Ogólnie mam dobrze opracowane ustawianie się,ale on za każdym razem stal gdzie indziej,do tego w takich durnych miejscach które każdego innego by odrzucały.
Mało tego postanowiłem sobie go przypilnować i na trzy rożne mapy i na każdą próbę wbicia się on miał 100% skuteczność do tego widziałem jak miedzy nim i koło niego byli inni chętni.
Nie zdziwiło by mnie to gdyby za każdym razem miał jeden respawnpoint w którym by się ustawiał ale on typowo podbiegał i stawał byle gdzie.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 10:17 

Garet napisał(a):
? Jak dla mnie jest to oznaka jakichs problemow z psychika, poniewaz kazdemu zdrowemu czlowiekowi sukces w warunkach rownych szans sprawia przyjemnosc. A jeszcze wieksza kiedy uda sie pokonac kogos lepszego/bardziej doswiadczonego/sprawniejszego. Uzywanie tego typu wspomagaczy jest jak kopanie nieprzytomnego. Nieeleganckie i smierdzi tchorzem.
Smutnym faktem jest niestety to, ze wiekszosc mlodych ludzi zaczyna myslec w dokladnie taki sam sposob. Kto ma stycznosc ze sportem i z mlodzierza ten wie jak przedstawia sie sportowa rywalizacja wsrod mlodych ludzi obecnie. Tusipekt to nie jedyna forma wspomagania...
Ostatnimi czasy rywalizacja przestala sie liczyc, liczy sie wygrana, a nie styl w jakim sie do niej dochodzi.

Całkowicie się zgadzam. Dlatego jestem za (pewnie całkowicie nierealną) ideą oddzielenia cheaterów i wyznaczenia im oddzielnego rankingu, tylko dla nich, niech grają przeciw sobie... Pozostawiając uczciwych graczy w spokoju.
A co do kroków prawnych... Teoretycznie można na drodze cywilnej dochodzić odszkodowania od osób, które utrudniają korzystanie z zakupionego produktu - ale tu niezbędne byłoby współdziałanie, a nawet inicjatywa ze strony EA - oni też mogliby na takich odszkodowaniach zarabiać, więc ekonomicznie byłoby to dla nich opłacalne, tyle że wymagałoby nakładu czasu i pracy, a jak wiadomo niechętnie się ktoś czemuś takiemu poświęca. Tak więc pozostanie to pewnie tylko teorią...
8)

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 11:27 

Cytuj:
Całkowicie się zgadzam. Dlatego jestem za (pewnie całkowicie nierealną) ideą oddzielenia cheaterów i wyznaczenia im oddzielnego rankingu, tylko dla nich, niech grają przeciw sobie... Pozostawiając uczciwych graczy w spokoju

Wielu cheatoerow(zdecydowana wiekszosc) to zakompleksione dzieciaki badz zakompleksieni dorosli, ktorym kopanie nieprzytomnego jak to Garet napisal sprawia ogromna frajde. Jedno jest pewne. Cheatowanie nie jest normalne. Do takich rzeczy uciekaja sie tylko osoby majace problemy emocjonalne. To powie kazdy psycholog. Mozna udawac, ze jest inaczej i robi sie to "bo tak" ale to gowno prawda ;]

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 12:03 

Dokladnie tak jak Lailonn mówi, do tego powodem uzywania czitow jest frustracja ze jest sie gorszym i koniecznie chce sie komus dorownac/przewyzszyc nie wykonujac tej samej "pracy" co druga osoba. Tak jak zlodziej, woli ukrasc samochod niz na niego uczciwie zarobic bo tak jest teoretycznie latwiej. Jedni uzywaja czitow a drudzy (niestety) blagaja o kolejne patche. To ja juz wole miec wiecej cziterow na serwerach na ktorych i tak rzadko gram niz jakies kolejne debilne poprawki zmieniajace gre do tego stopnia ze juz na okladce jest co innego a w co innego sie gra :lol:

90s - to ze ktos wsiada ciagle to raczej przypadek. Nie raz tak mialem ze latalem z kumplem heli i jak nas stracili to kupa ludu na helipadzie i zawsze to my wsiadalismy i to w tej samej konfiguracj pilot/gunner. Jedno jest pewne, oddalbym wszystko za mozliwosc katapultowania gunnera w heli, czasem jakis jelop czlowiekowi wsiadzie co do czolgu wali dzialkiem albo mysli ze rakieta mozna wykonac tylko jeden skret :] Debilnych pilotow z reszta tez nie brakuje :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 13:10 

Lailonn napisał(a):
Do takich rzeczy uciekaja sie tylko osoby majace problemy emocjonalne. To powie kazdy psycholog.

To juz lekka przesada...psycholog powie wam ze przywiazywanie zbyt duzej uwagi do grania jest choroba/uzaleznieniem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 13:15 

Ale gdzie tu przywiazywanie sie do gry? Gry to rywalizacja jak w sporcie. Dzialaja tu te same mechanizmy. Jesli lubie sobie w cos pograc(inny woli pograc w siate) i ktos bedzie oszukiwal to mnie to bedzie irytowac(mocniej lub mniej) Myslisz, ze sportowcy w realu sie nie wkurzaja na dopingi etc?

Ale skoro powodem do uciekania sie do czitow jest to co w tym topicu mozna przeczytac to moj poprzedni post jest w pelni porpawny ;]

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 13:34 

I na głupiego gunnera są sposoby :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 13:36 

Zerknijcie sobie:
Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2