Teraz jest 25 lis 2024, 08:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17 kwi 2006, 03:54 

Widze, że forum totalnie zgasło, szkoda bo przejrzałem sobie dzisiaj posty z ostatnich dwóch lat ( poważnie, aż tak mi się nudziło ) i jak sobie przypomne to bywało tutaj gorąco. Mimo wszystko pisze, bo licze na to, że odpisze ktoś ze starych znajomych.
Zaglądałem też na FH ligę i tam też pustki. Moim zdaniem to żenujące, że najlepszy mod do BFa i chyba jeden z najpopularniejszych na swiecie jak pokazują sondaże, jest tak bardzo olewany jesli chodzi o jakiekolwiek rozgrywki klanowe. No cóż, zawsze tak było i nie sądze, żeby FH2 przyniosło jakieś zmiany.
Ogólnie jestem ciekaw co słychać. Od początku FH minęły już prawie 3 lata. Przez ten czas jak to zwykle bywa w branży komputerowej mineły eony postępu. Mimo wszystko pomyślałem, że miło było by powspominać coś co było dobre i się pamięta z rozżewnieniem.
Pozdrawiam.
Gambit

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2006, 12:13 

FH wygasło tak samo jak BF1942 bo nadszedł BF2 licze, że FH2 będzie hitem i wtedy napewno osiągnie sukces ale czy uda im się wyrobić przed BF2142 ?? Jeśli nie to może być stracony czas a jeśli tak no to nie wiadomo ile potrwa jego splendor. Z tego co wiem to BF2142 ma być chyba na silniku BF2 no i może będzie czymś w rodzaju BFV

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2006, 12:47 

Właśnie miałem podać przykład Vietnamu, który miał być hitem, a wybladł po kilku dniach. Do dziś się zastanawiam po co go kupiłem, skoro prawie nikt w nieg nie gra i prawie żadne mody nie powstały.Vietnam nie przyniósł nic nowego, oprócz zmiany warunków wojny, czyli frontowych, ze stepów i pół do dżunglii, natomiast graficznie nie był to przełom, a sam system rozgrywki też wiele się nie różnił, w przeciwieństwie do Bfa i Bfa2. Moim zdaniem ten 2142 jest tylko po to by nabić sobie jeszcze trochę kasy wydając kolejnego gniota, bo jak chyba wszyscy wiemy Bfy to świetna gra, ale zrobiona dla modów :P a nie do grania w nią.

Tytuł:
PostNapisane: 17 kwi 2006, 13:22 

Siema Gambit miło, że się odezwałeś 8)

Na forum nic się nie dzieje, jak pewnie czytałeś dawno temu kręciliśmy film ale nie skończyliśmy :lol: i to było jedyne poruszenie "sceny" w polsce.
Greyman założył "klan" 4fun o tagu "10BK" ale to też pewnie wiesz 8)

btw będziesz jutro na TS FH?

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 12:07 

Siema ziomki. 8)

W FH ciagle gramy, nawet Legi0n powrocil. Siedzimy na TS FH i gramy czasami for fun. 8)

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 12:43 

Nigdy nie rozumiałem co to znaczy for fun...
Moim zdaniem każda gra jest for fun, ale jak się gra for fun, mówiąc, że to tylko for fun, to brzmi tak jak for nothing :P To tak jak by grać w pokera wiedząc, że się nie ma nawet jednej pary. Co wtedy za przyjemność..nie ma emocji, że się wygra czy coś:P
Ja jestem w teraz w 11 SS Panzer-grenadiere Freiwilliegen Divison Nordland i mam wielki fun :P Ale ja nie moge grać po nic :) Nie wiem, taki ze mnie człowiek, że musze sobie stawiać poprzeczkę, którą mam przeskoczyć, a potem ją podnosze.
Kiedyś Greyman powiedział, przy okazji World at War, że nie ma ochoty być klockiem w czyjejś układance, czy coś takiego. Mnie właśnie się to podoba, że w dywizji są rangi, które każdy traktuje bardzo poważnie, a na awanse trzeba naprawdę zasłużyc. To mnie motywuje ;)
A tak ogólnie mówiąc to gram cały czas for something, haveing fun.

Wiem, że się tak uczepiłem tego słowa, sorki :P ale po prostu już słysze to milion razy, a szczególnie z lineage'a, że ja przeżywam, a ktoś gra for fun :P

Anyway...jak czytałem archiwum i znalazłem posty o tym jak graliśmy z Forgotten Heroes i wogule opisy naszych meczy, to sobie uświadomiłem jak dobrze to pamiętam i jak bardzo mi tego brakuje. Moja dywizjia jest rekonstrukcyjną i nawet jeśli mamy potyczki co tydzień, to one mają przypominać wojnę, tylko że wygrane nic nie dają oprócz prestiżu, a mi tak brakuje tych emocji "jak zdobędziemy 3 punkty to mamy szanse wyjść z grupy" albo " wystarczy remis do zwycięstwa".
Teraz palne banał ale co mi tam:

Ehhh...to były czasy =(

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 19:50 

Ho ho...witam Gambita-dawnom cię na forum nie widział(siebie też zresztą,ale to szczegół :P ).Anyway miło,że się odezwałeś a i faktycznie....jak bardzo brakować mi tych "dawnych" czasów.Niewiem czemu,ale w ilu klanach L2 bym niebył i ile czasu tam spędził-nigdy nie czułem sie ich pełnoprawnym członkiem.Jednak EH-FH,mimo iż nie istaniało dlugo będzie moim jdnym jedym klanem :cry:(Im one badass sentimental bastard :? ) .Można by kiedyś,coś z kimś zagrać(jakiś milutki teamplay)bo faktycznie,nic się nie dzieje na "polskiej scenie FH" :( .

P.S
Tak czy inaczej...Gracze FH wszystkich krajów,łaczcie się i oby FH trwało na wieki :wink: .

Cheers.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 22:26 

Witam wszystkich ex EF :wink: i gorąco pozdrawiam
Cytuj:
Tak czy inaczej...Gracze FH wszystkich krajów,łaczcie się i oby FH trwało na wieki

z tym może być ciężko bo ukochany BF 42 i FH juz dawno odeszły w cień :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 23:09 

Gdybym wiedział, że wciąż jest miejsce, gdzie można zaistnieć, coś jak Clan Base albo FH liga, to podjął bym trud zrobienia tego wszystkiego jeszcze raz, bo i tak jak wtedy tak i teraz nie mam nic :)
Ale patrzyłem specjalnie na FHL...a tam pustki =(
Jedyne co mnie pociesza to to, na jakim poziomie byśmy teraz grali, bogatsi o te wszystkie doświadczenia, starsi, mądrzejsi...ALE !
To nie znaczy, że wtedy byliśmy źli i ja nadal nie mogę uwierdzyć, że banda kilkunastolatków zbudowała coś co przerastało nas wtedy, coś takiego jak >EF-FH<.

Tytuł:
PostNapisane: 18 kwi 2006, 23:18 

Gambit nic jeszcze nie jest stracone!! Można przywrócic EF ale działający jak taki 4fun :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2006, 08:20 

On juz coś napisał o tym "4fun" :lol:

btw Gambit, ja teraz jestem w [SBS] i PzG Abteilung "Freiwilligen Bestrafer" {FB} (FHT) i też gramy o "coś" 8)

hehe, miło by było wejść kiedyś ekipą na server z tagami >EF-FH< :)

Najlepiej z tamtych czasów wspominam klimat na TS i ludzi których poznałem ... no dobra... spamowanie forum też było fajne :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2006, 16:04 

Arjen7 napisał(a):
... no dobra... spamowanie forum też było fajne :lol:

Poprawka - jest fajne

Ja ostatnio prawie wcale w FH nie gram, ale może spróbuje znowu zobaczyć na czym to polega ;p

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2006, 16:43 

No prosze prosze :P Nawet Miśka przywiało :D
Zaraz się pojawi jeszcze Shelton Okota Wozu i cała reszta tej bandy za którą tak tęsknie :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2006, 17:02 

hoho Wozu.. to by były istne wykopaliska :P Gambit/Krieger mówiłem ci żebyś reaktywował EF-FH :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwi 2006, 20:25 

Gambit napisał(a):
No prosze prosze :P Nawet Miśka przywiało :D
Zaraz się pojawi jeszcze Shelton Okota Wozu i cała reszta tej bandy za którą tak tęsknie :)

No jeeszcze przydał się by shifti(nawet bez mika).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2