Lehtamic napisał(a):
90s nie jestem tak zorganizowany i zdeterminowany by robić screeny za każdym razem, jak ktoś mi się podłoży, albo wepchnie do samolotu. Pamiętam dokładnie, że była taka sytuacja bodajże na wake island albo na gulf of oman. Czekałem grzecznie na lotniskowcu za samolotem, po czym pobiegł MCMT i się wepchnął. Podłożyłem mu się za to, po czym zrobił na mnie głosowanie - nieudane z resztą... A że to się powtórzyło nie raz, to już nie moja wina.
hmmm... czy mc zrobil na Tobie TK? A moze Team Damage? Nie? No to nie rozumiem o co Ci chodzi... jesli miales nadzieje, ze skoro byles pierwszy na pasie, to kolejni ustawia sie za Toba w kolejce, to niestety to tak nie dziala - a przynajmniej nie na wszystkich serwerkach - z tego co wiem niektore serwery UK maja takie zasady... ale na reszcie serwerow - komu sie uda wsiasc, ten sie cieszy sprzeciorkiem....
Jesli dostaniesz TK za sprzet - proponuje zrobienie screena i wyslanie odpowiednim adminom ew. wklejenie na forum (nie polecam, takie tematy i screeny juz tu byly, ale bardzo czesto znajdowalo sie paru forumowiczy, ktorzy 'jechali' autorowi tych screenow zamiast spietnowac TKowcow...)
pasqdnick napisał(a):
A co do wpychania się i refleksu. To ja osobiście sotosuję się do tego że jeśli ktoś czeka na sprzęt (w zasadzie tylko o samoloty chodzi bo heli nie latam, a z pancernym raczej ten problem nie wystepuje). To mu ustepuję. Czasami napiszę na czacie "Już dużo latałeś mister xyz. Daj też polatać" Działa w 70%. Wpychanie się korzystając z tego że wie się lepiej gdzie samolot się spawnuje uważam za nieco niesmaczne.
Ja mam troche inna strategie dzialania - jesli widze, ze ktos lepszy ode mnie czeka na sprzet, w ktorym juz ja siedze - to wychodze i krzycze 'go go go' - bo wiem, ze ta osoba lepiej wykorzysta ten sprzet niz ja i bardziej pomoze calej druzynie... jesli jednak widze jakiegos lamera, ktory krzyczy do mnie, ze juz dosyc sie najezdzilam/nalatalam - ignoruje i ruszam/startuje