Teraz jest 4 mar 2025, 18:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 21:34 

Lehtamic nikt nie mówi że jesteś noobem,często widzę MCMT i tylko raz widziałem by go poniosło.Zresztą to stara historia
Po prostu jak ktoś ci włazi pod kola albo Cię TKuje to rób screeny i uderzaj do admina.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 22:22 
Moderator forum

A jak się będziesz podkładał to my cykniemy tobie foteczki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 22:48 

:!: bez kitu, wy ciagle o tym samym... to ze gracie w gry nie znaczy ze musiscie zachowywac sie jak dzieci. To jest moje bo ja tam stalem pierwszy :D o rany, cofamy sie do podstawowki...
...dobrze ze mnie nikt nie TK'uje za to ze lubie zasuwac z buta... mam nadzieje ze nikt nigdy nie zrobi mi TK za nowe butki :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 22:48 

Hynol zwykle tego nie robię, ale czasami nerwy puszczają. Szczególnie jak sobie siedzę w kokpicie i nagle kulka w łepek ze snajperki ;].

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 22:51 

mant3z bez kitu! Nie ja zacząłem ten temat. Jest to zupełnie inne pole do dyskusji.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 23:18 

QuattroPL napisał(a):
(moja wypowiedźw żadnym stopniu nieodwołuje się do mcmt ponieważ nie grałem z nim i nie wiem jak zachowuje się na serverach. Jednak po sposobie wypowiadania się na tym forum nie wygląda na "dziecko neostrady" :lol: )

:lol:
Wielkie dzieki :) - "dziecko neostrady" ROX :D

Jak ktos jest gamon i czeka na samolot, ktory znajduje sie zaraz za nim to jego strata. Ta gra opiera sie na REFL(u)EXIE :).

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 23:34 

A jak ktoś obraża innych na forum, to jest prostak :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 23:36 

Bardzo serdecznie cie przepraszam :lol:

@edit
Zeby to wszyscy trzymali sie zasad na forum i w grze nie? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwi 2006, 23:58 

Ależ proszę Cię bardzo. Och jak się miło zrobiło. Chyba zacznę tu częściej zaglądać.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 00:07 

Dla nie wtajemniczonych:
http://www.dziecineostrady.prv.pl/ :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 00:15 

Lailonn napisał(a):
Dla nie wtajemniczonych:
http://www.dziecineostrady.prv.pl/ :lol:

Właśnie chciałem wrzucić :cry: Tylko mówię sobie, doczytam do końca. A na końcu niespodzianka :cry:

A co do wpychania się i refleksu. To ja osobiście sotosuję się do tego że jeśli ktoś czeka na sprzęt (w zasadzie tylko o samoloty chodzi bo heli nie latam, a z pancernym raczej ten problem nie wystepuje). To mu ustepuję. Czasami napiszę na czacie "Już dużo latałeś mister xyz. Daj też polatać" Działa w 70%. Wpychanie się korzystając z tego że wie się lepiej gdzie samolot się spawnuje uważam za nieco niesmaczne.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 01:00 
Maskotka BF.pl

Lehtamic napisał(a):
90s nie jestem tak zorganizowany i zdeterminowany by robić screeny za każdym razem, jak ktoś mi się podłoży, albo wepchnie do samolotu. Pamiętam dokładnie, że była taka sytuacja bodajże na wake island albo na gulf of oman. Czekałem grzecznie na lotniskowcu za samolotem, po czym pobiegł MCMT i się wepchnął. Podłożyłem mu się za to, po czym zrobił na mnie głosowanie - nieudane z resztą... A że to się powtórzyło nie raz, to już nie moja wina.

hmmm... czy mc zrobil na Tobie TK? A moze Team Damage? Nie? No to nie rozumiem o co Ci chodzi... jesli miales nadzieje, ze skoro byles pierwszy na pasie, to kolejni ustawia sie za Toba w kolejce, to niestety to tak nie dziala - a przynajmniej nie na wszystkich serwerkach - z tego co wiem niektore serwery UK maja takie zasady... ale na reszcie serwerow - komu sie uda wsiasc, ten sie cieszy sprzeciorkiem....

Jesli dostaniesz TK za sprzet - proponuje zrobienie screena i wyslanie odpowiednim adminom ew. wklejenie na forum (nie polecam, takie tematy i screeny juz tu byly, ale bardzo czesto znajdowalo sie paru forumowiczy, ktorzy 'jechali' autorowi tych screenow zamiast spietnowac TKowcow...)

pasqdnick napisał(a):
A co do wpychania się i refleksu. To ja osobiście sotosuję się do tego że jeśli ktoś czeka na sprzęt (w zasadzie tylko o samoloty chodzi bo heli nie latam, a z pancernym raczej ten problem nie wystepuje). To mu ustepuję. Czasami napiszę na czacie "Już dużo latałeś mister xyz. Daj też polatać" Działa w 70%. Wpychanie się korzystając z tego że wie się lepiej gdzie samolot się spawnuje uważam za nieco niesmaczne.

Ja mam troche inna strategie dzialania - jesli widze, ze ktos lepszy ode mnie czeka na sprzet, w ktorym juz ja siedze - to wychodze i krzycze 'go go go' - bo wiem, ze ta osoba lepiej wykorzysta ten sprzet niz ja i bardziej pomoze calej druzynie... jesli jednak widze jakiegos lamera, ktory krzyczy do mnie, ze juz dosyc sie najezdzilam/nalatalam - ignoruje i ruszam/startuje :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 02:17 

pasqdnick napisał(a):

Zatem w smak niesmaku, GNOJOWI POD KOŁA nie? Ciekawe co jest bardziej niesmaczne?
Utopia.

Znowu sa przedstawione screeny z ewidentnym przewinieniem a niedlugo cos czuje znowu ktos wyskoczy z mONdrOM i inteligJENtna mysla:
Cytuj:
Ty na pewno mcmt nie jestes bez winy...

Za 1942 bylo tu lepiej... :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 03:03 

Nie bardzo się z wami zgadzam - latam głównie samolotem i jak lama czeka pół rundy na pasie startowym żeby przejąć samolot to trochę głupio, bo po 1sze czasem na lotnisku czeka z 6 i drużyna jest znacznie osłabiona a po 2gie (z własnego doświadczenia - 180h w samolocie) w 80% taka lama ma zasadę nie wsiadłem do samolotu to tk ze snajpy albo pod kółka. Ostatnio jeden gość 3 razy mi się podłożył - tylko tyle bo więcej nie miał okazji - a głosowanie za kickiem na 64 g..wno daje, więc w następnej rundzie jak jeździł czołgiem załadowałem jeepka po brzegi i pieprznąłem w niego czołowo - 4tk dla gościa za jednym zamachem i kick z serwa. Nerwy czasem puszczają.....

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 07:03 

Moral z tego taki. Chcesz troche odsapnac od debili to nie graj wylacznie samolotami :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 58 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2