Teraz jest 12 sty 2025, 21:05

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 22:38 

chodzi mi o walke 1vs1 jak juz cos zapiszczy to siup z samolotu :x :x a ilr trzeba sie nartrudzic zeby taka walke wygrac a tu zonk koles wyskakuje i plynie polowe mapy

Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2005, 22:47 
Moderator forum

samson napisał(a):
chodzi mi o walke 1vs1 jak juz cos zapiszczy to siup z samolotu :x :x a ilr trzeba sie nartrudzic zeby taka walke wygrac a tu zonk koles wyskakuje i plynie polowe mapy

To trzeba zabić zanim wyskoczy, lub zdązy cokolwiek zrobić. Niech płynie połowe mapy, jego team jest osłabiony bo on nie uczestniczy w grze

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 16:34 

Jak wskoczy do wody to przecież też można go zabić. Ja najczęściej latam heli. Klawa+myszka, joy odpada, jedynie czasami sobie do samolotu wsiądę to joya używam. Ktoś kto lata tylko samolotami jest niezniszczalny. Ucieknie przed rakietą i innym, niestety z heli tak nie jest, ja rozumiem osłabienie pancerza dla czołgu, żeby go jednym strzałem mógł rozwalić, ale zmniejszenie liczby rakiet do 8 jest imo już śmieszne. Teraz dobry kopilot to będzie podstawa. Tu najlepszą bronią jest rakieta kopilota, lecz u mnie z tym krucho, słaby komp, dzięki czemu strasznie mało fps podczas lotu tejże rakiety. Powiem jeszcze jedno moje zdarzenie, mianowicie:
Mapa Mashuur, początek rogrywki, lecimy w 5 osób BH. Ja jako pasażer, nagle widzę, że heli odchyla się do tyłu, myślę że może laga chycił pilot, lecimy w dół, no to ja wyskakuje... Spadam na ziemie, BH z całą załogą na mnie, patrzę a tu mam 4 TK, głos z Teamu na wzór whaaaaa i dostaję kicka z serwera, było to na ASTERZE. Wkurzyłem się nieziemsko, pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2005, 07:27 

samson napisał(a):

co sie dziwisz samson ty w powietrzu to kara boska,a jak nie ma w przeciwnej druzynie dobrego pilota to juz poprostu udrenka i dlatego wszyscy wysakuja jak cie widza:)
niebawem beda z serwa wychodzic":))

tak samo jest gdy draga jest cannonierem
ostatnio obserwowalismy jak goscie wyskakuja z czolgow z samochodow ze wszystkiego na sam dzwiek nadlatujacego smiglowca:))

i mysle ze ten nowy patch wlasnie po to jest,by jedna osoba nie mogla terroryzowac calej druzyny przeciwnej

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 18:14 

Lailonn napisał(a):
pewno nie zauwazyliscie, ze aktualnie nie mozna zmieniac czulosci joy'a i to troche psuje? Sprawdzilem w grze i na joy'u czy chce czy nie wychylam sie 2x bardziej niz na myszce. Wlasnie stad ta mniejsza precyzja ale jesli dodadza zmiane czulosci to to sie powinno zmienic. jesli nie to sie wk***** bo wydalem sporo kasy na saitek cyborg evo ;] a latam glownie heli

A to dziwne, bo mi się lata całkiem przyjemnie na tym samym joyu, muszę powiedzieć że jest o wieeeeeeele łatwiej pilotować heli niż np w DC.

Tytuł:
PostNapisane: 21 kwi 2006, 13:48 

Ja mam naprawde mało czasu. Z godzinkę dziennie. Właczenie BF - u mnie trwa ok 4 minut... f**** gra ładuje sie w minutę.. a autoryzacja z sererem 3 minuty. Więc jak mam sie uczyć latać to podziekuję..
Jednak wczoraj odgrzebałem swojego dzoja.
http://hardware.gamespot.com/ThrustMaster-Top-Gun-Afterburner-II-11822-O-28-32
Tutaj jest jego opis.
Wywaliłem za niego kiedyś kupe siana. Własciwie całą wypłatę.
gra sięnim przednie. I tutaj jest problem. Symulatory lotnicze w stylu iłII
w stylu M$ FS, czy mój ulubiony commanche i S&R... działają bez problemów... gra na najwyzszym poziomie trudnosci nie sprawiała mi zadnych prblemów.. tutaj zonk.. najpierw niediadomo dlaczego przepustnica na odwrót działała.. po ok 10 restartach i kilkunastu ponownych konfiguracjach w końcu się ustawiło.. ale co z tego.. helikopter wariuje... Wiem dokladnie z symulatorów jak powinny sie tego typu maszyny zachowywać.. a tutaj zonk.. wieczne zapadania się.. niewiadomo dlaczego latanie do góry nogami.. kurde..

Moze ja to zle konfiguruję :twisted:

Co do wyskoczenia i pływania przez połowę gry - to to sie nazwya fragowanie.. koleś powinien sie odrodzić jak najszybciej w jakimś spawnie. Rozmawialem na ten temat z jednym kolesiem z teamu który jerzdzi po tych całych lanparty.. to oni nawet z ujemnymi statsami koncza gry czasem, gdyz najwazniejsze jest dobro druzyny a nie ekspienie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2006, 12:25 

razor414 napisał(a):
Ja mam naprawde mało czasu. Z godzinkę dziennie. Właczenie BF - u mnie trwa ok 4 minut... f**** gra ładuje sie w minutę.. a autoryzacja z sererem 3 minuty. Więc jak mam sie uczyć latać to podziekuję..

Wyglada jakbys mial za malo pamieci.
To przede wszystkim, a moze pofragmentowany albo wolny dysk.

U mnie wlaczenie gry plus zalogowanie trwa okolo 45 sekund.

Ladowanie mapy to roznie - zalezy od mapy - ale nie narzekam - zwykle jestem na tyle szybko ze mam pelny wybor sprzetu :D

ps. Zmierzylem na Wake (64 osobowa) ladowanie mapy troche ponad 30 sekund + weryfikacja nastepne 20
W sumie ponizej minuty. I gram ;)

Mam 2 GB RAM

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 02:31 

dramich_wwa napisał(a):
Wracając do tematu dla mnie w zasadzie jedyną skuteczną metodą jest półbeczka 8/10 udaje się uciec - trochę słabiej z bombowcem,
czyli tak w górę w słońce - półobrót - i do siebie. jak jest wystarczająco blisko to nie zauważy - acha oczywiście bez dopalacza coby smug nie było. Chociaż raz latałem z takim z klanu kaczek to powiem szczerze aż mi się odechciało latania, jakbym dopiero zaczynał i oczywiście grzał tylko z działka, stąd widzę że jeszcze sporo przedemną.

Z klanu kaczek powiadasz? :)

samson napisał(a):
chodzi mi o walke 1vs1 jak juz cos zapiszczy to siup z samolotu a ilr trzeba sie nartrudzic zeby taka walke wygrac a tu zonk koles wyskakuje i plynie polowe mapy

TACY SA IDEALNI! Ale sa lepsi i nie otwieraja spadochronu :wink: . Najprawdopodobniej sa po prostu tak sfrustrowani swoja bezradnoscia, ze wola pozostac anonimowi i nie figurowac w nekrologu, lub z czystej zlosliwosci pomysla sobie "i tak mnie nie dopadniesz, na mnie sposobu nie ma". Nawet nie wiedza jak sie myla :D. Wtedy powinna ich spotkac KARA w postaci czasowego locka. Po trzykrotnym odzyskaniu swojego fraga mozna pilocika puscic i obserwowac czy czegos sie nauczyl ;). Ale zaden dobry pilot tego tobie nie zrobi i wie doskonale dlaczego wystarczy, ze byl kilka razy w twojej sytuacji :) . W zasadzie po tym rozpoznasz dobrego pilota :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 02:48 

na scenie mozna dobrych pilotow policzyc na palcach jednej reki, a najnowszy patch skopal latanie :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 02:52 

Trafialnosc rakiet lotniczych (AA) w J10 i F18... To skopali maxymalnie. Oprocz tego musza poprawic zwrotnosc J10, gdyz jest zbyt zwrotny.
ps. Ty spisz kiedys? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 04:27 

mcmt napisał(a):
Z klanu kaczek powiadasz?

Jakiś duńczyk oni tak fajnie z kaczorami się kojarzą

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 05:39 

Cytuj:
Ty spisz kiedys?

Tak jak gram :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 kwi 2006, 10:14 

dramich_wwa napisał(a):
mcmt napisał(a):
Z klanu kaczek powiadasz?

Jakiś duńczyk oni tak fajnie z kaczorami się kojarzą

[DUCK] clan? :?
Jaki nick?

Tytuł:
PostNapisane: 25 kwi 2006, 09:05 

sorry mcmt nie pamiętam - natomiast wczoraj trafiłem na niesamowitego gunnera z kalnu AvA, co on wyprawiał ... latałem Su co parę sekund dostawałem asyste po paru minutach przestałem rzucac bomby bo i po co, słuchajcie nie miałem w celowniku żadnego celu bum bum raz za razem. o znalazłem chyba ten -=AvA=-Rfjul,
Podoba mi się w tej grze że ciągle ktoś mnie potrafi wprowadzić w osłupienie wydawało mi się że wiem do czego w bombowcu służa rakiety namierzające laserem

Kurcze wiecie tyle się teraz czyta o "czitach" - wsiadam z gościem i wyciąga co chwilę wszystko co się rusza bez względu gdziebym nie leciał - to się zastanawiam, może to poprostu ja jakiś łoś jestem że jeżdżę bez dopalaczy. Tylko że po sterydach nie staje.

Tytuł:
PostNapisane: 26 kwi 2006, 00:48 

samson napisał(a):
na scenie mozna dobrych pilotow policzyc na palcach jednej reki, a najnowszy patch skopal latanie :cry:

no tu sie nie zgodze, po tym patchu ludziska nabrali wiekszej pewnosci siebie, a to jest zgubne...
sa sposoby na aa i na rakiety przeciwnika (inny samolot).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 247 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2