Dobra Maniac bo zaraz wyniknie ze Voodoo jest be... i FF bardzo ladnie sie zachowalo.
"Atakuje" Stefana bo dziwi mnie jego bezradnosc. Jakos mam zle doswiadczenia z roznymi supervisorami i adminami CB ktorzy moga bardzo duzo. Nie chodzi mi o to zeby przyznal nam zwyciestwo ale o to ze zadnej decyzji nie moze podjac sam po cholere owijac w bawelne i pisac "musze sie spytac tego, wyslac maila do tego". Pewnie czepiam sie nie potrzebnie i Stefan ma racje, a wynikiem mojego zachowania jest dzisiejszy mecz, a wlasciwie sytuacja po meczowa.
FF bardzo ladnie to sobie zalatwilo (wygramy to dobrze, jak przegramy to zglosimy protest - juz na Dragonie o tym wiedzili) i fakt naszą winą jest to ze nie dopilnowalismy guida, jestesmy jak to okreslil Moonstar "unprofessional", coz zdarza sie.
Zakonczmy ten temat, w EC (oficjalnie) jest FF mam nadzieje ze cos ugraja. Smuci mnie jednak fakt ze klan z tego samego kraju zrobi wszystko by "udupic" (musialem

) inny klan. Teraz proby odkrecenia czegos sa lekko spoznione, bo jak ktos juz tutaj napisal news jest na stronie EC wiec bardzo w to watpie by udalo sie cos zmienic.
Gratki, szkoda ze niektorzy nie potrafia uczyc sie na cudzych bledach.