Teraz jest 4 mar 2025, 19:04

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:24 

Cytuj:
czlowieku co ty gadasz? Myslisz ze moge wejsc na server i powiedziec 'stop' niegrajcie. Kaspar oficjalnie napisal do mnie po meczu, kierujac sie regulaminem i wreczajac screenshota. Dopiero w tej stytuacji moglem zaregowac

Tak mogles. W koncu jestes supervisorem nie? Ty brales udzial w wyborze klanow do EC i rowniez ty bierzesz udzial w decydowaniu o takich sprawach. A skoro nei adminowales to co do czorta robiles w tym czasie? Jak sie podjales zadania adminowania to rob to co do ciebie nalezy. A nie, ze dowiadujesz sie po fakcie o takich sprawach...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:25 

Javo dla mnie zalosne jest, ze dwie polskie druzyny niemoga sie dogadac poczatkowo o date meczu, pozniej problemy po meczu. Akurat adminowac meczu niemoglem.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:26 

Lainlonn pomysl zanim cos napiszesz, chyba napisalem ze oficjalnie (czyt. z screenshotami ) zawiodomienie o braku guid'a dostalem po meczu.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:28 

Javo napisał(a):
hm Stefan nie adminowales meczu (nie bylo cie na serwerze), nie patrzyles w mirca.....to co ty robiles....jako supervisor mozesz wyslac tylko maila do cup chief'a ?

Javo, o co te pretensje?
(Maniac w obronie Stefana)
1. Jako admin nie ma obowiazku siedziec 24/h przed kompem i patrzec jak klan A gra z klanem B, i czekac na kazdy "blad" oraz "problem z guidem"
2. Admin / Sup / Robi to co robi za FREE (co oznacza ze moze isc laskawie zjesc kolacje)
3. JAKO SUP z POLSKI, st3f4n nie moze rozwiazywac problemow teamow polskich
4. Pozatym pytanie do was, dlaczego pozwoliliscie grac osobie ktora nie miala "guid"a?

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:32 

st3f4n mysle co pisze. jesli nie mogles sie oficjalnie wtarcic w czasie gry mogles nie oficjalnie napisac do Javo czykogos tam o tej sprawei i by cala dyskusja o tym zostala pewnie zalatwiona nieoficjalnie i mecz by sie zakonczyl rowneiz normalnie. Nie mam do ciebie pretensji bo to nasz blad i watpliwej jaksoci posuniecie FF jednak spodziewalem sie wiekszej inicjatywy ale coz...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:32 

dobra juz spokoj, nie ma sensu tego roztrzasac na okolo, stalo sie, pracuje w MSWiA i wiem ze czesto sie biurokratyczne pomylki zdarzaja , wg to taki blad bo wpisywalem kilka razy guidy w eslach elitcie i gdzie tam gralismy i poprostu mi wypadlo z pamieci czy w cb wpisalem a nikt z naszych tez nie zauwazyl, sam potem 5 min szukalem gdzie to jest :D (zakrecone to menu usera)

mieli do tego prwo - ale jak wiedzieli o tym w trakcie to mogli przynajmniej dac info i by wszedl kto inny jesli to taki problem dla nich jest

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 00:41 przez SNAKE'83, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:37 

Dobra Maniac bo zaraz wyniknie ze Voodoo jest be... i FF bardzo ladnie sie zachowalo.

"Atakuje" Stefana bo dziwi mnie jego bezradnosc. Jakos mam zle doswiadczenia z roznymi supervisorami i adminami CB ktorzy moga bardzo duzo. Nie chodzi mi o to zeby przyznal nam zwyciestwo ale o to ze zadnej decyzji nie moze podjac sam po cholere owijac w bawelne i pisac "musze sie spytac tego, wyslac maila do tego". Pewnie czepiam sie nie potrzebnie i Stefan ma racje, a wynikiem mojego zachowania jest dzisiejszy mecz, a wlasciwie sytuacja po meczowa.
FF bardzo ladnie to sobie zalatwilo (wygramy to dobrze, jak przegramy to zglosimy protest - juz na Dragonie o tym wiedzili) i fakt naszą winą jest to ze nie dopilnowalismy guida, jestesmy jak to okreslil Moonstar "unprofessional", coz zdarza sie.

Zakonczmy ten temat, w EC (oficjalnie) jest FF mam nadzieje ze cos ugraja. Smuci mnie jednak fakt ze klan z tego samego kraju zrobi wszystko by "udupic" (musialem :) ) inny klan. Teraz proby odkrecenia czegos sa lekko spoznione, bo jak ktos juz tutaj napisal news jest na stronie EC wiec bardzo w to watpie by udalo sie cos zmienic.

Gratki, szkoda ze niektorzy nie potrafia uczyc sie na cudzych bledach.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:41 

Javo napisał(a):
Dobra Mania bo zaraz wyniknie ze Voodoo jest be... i FF bardzo ladnie sie zachowalo.

"Atakuje" Stefana bo dziwi mnie jego bezradnosc. Jakos mam zle doswiadczenia z roznymi supervisorami i adminami CB ktorzy moga bardzo duzo. Nie chodzi mi o to zeby przyznal nam zwyciestwo ale o to ze zadnej decyzji nie moze podjac sam po cholere owijac w bawelne i pisac "musze sie spytac tego, wyslac maila do tego". Pewnie czepiam sie nie potrzebnie i Stefan ma racje, a wynikiem mojego zachowania jest dzisiejszy mecz, a wlasciwie sytuacja po meczowa.
FF bardzo ladnie to sobie zalatwilo (wygramy to dobrze, jak przegramy to zglosimy protest - juz na Dragonie o tym wiedzili) i fakt naszą winą jest to ze nie dopilnowalismy guida, jestesmy jak to okreslil Moonstar "unprofessional", coz zdarza sie.

Zakonczmy ten temat, w EC (oficjalnie) jest FF mam nadzieje ze cos ugraja. Smuci mnie jednak fakt ze klan z tego samego kraju zrobi wszystko by "udupic" (musialem :) ) inny klan. Teraz proby odkrecenia czegos sa lekko spoznione, bo jak ktos juz tutaj napisal news jest na stronie EC wiec bardzo w to watpie by udalo sie cos zmienic.

Javo st3fan jako polski sup nie moze nic robic w sprawie polskich teamow, tu jest jego bezradnosc, to ze u was brakowalo guid'a (sami przyznaliscie) to wasza wina, to ze FF ATI postapilo wobec was tak (jesli chodzi polak polakowi = CHAMSTWO) jesli patrzac na regulamin postapili prawidlowo, tak wiec stad moja reakcja za wielce krytykowanie st3f4na. I co do odkrecenia.. to juz wam sam st3f4n napisze ;P pozatym przyszlosciowo nie robcie flam'e tylko napiszcie 1 mega post 1 osoby ktora przedstawi cala sytuacje, sytlacja nie profesjonalna, jednak powinna zostac zalatwiona profesjonalnie, nie przy pomocy flame.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:45 

Javo napisał(a):

"Atakuje" Stefana bo dziwi mnie jego bezradnosc. Jakos mam zle doswiadczenia z roznymi supervisorami i adminami CB ktorzy moga bardzo duzo. Nie chodzi mi o to zeby przyznal nam zwyciestwo ale o to ze zadnej decyzji nie moze podjac sam po cholere owijac w bawelne i pisac "musze sie spytac tego, wyslac maila do tego".

To WASZA wina ze ktoś nie miał guida, Stefan dostał info od FF.Ati, sprawdził, dał forefeit dla FF. Proste, a cała reszta dowodzi tylko tego że to WY(i FF.Ati) nie powinniście tam grać.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:49 

Voodoo zagra w fazie grupowej EC, FF.ATI w OC. Co do samego meczu to dlamnie zenujaca jest cala ta sytuacja dzien wczesniej (lub dwa) graly w kwalifikacjach dwa teamy z UK. Affinty wygralo to spotkanie, co zrobil ich przeciwnik? Pogratulowali i napisali: 'GL affinity you're the best UK 8v8, go win the cup!!'.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:51 

Benny dobrze, dobrze czy gdzies tutaj napisalem ze to nie nasza wina ze Snake nie mial guida a jest to wina np. Stefana ? Ja doskonale sobie z tego zdaje sprawe ze to nasza wina. Nie mam zamiaru sie teraz z toba wyklucac, przeciez logiczne jest to ze bedziesz bronil swojego klanowicza. A z drugiej strony nie wiem czy doczytales, ale napisalem ze "pewnie nie mam racji" i atakuje Stefana (nie slusznie) tylko dlatego ze jestem poirytowany ta cala sytuacja, co mnie oczywiscie nie usprawiedliwia.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:55 

st3f4n napisał(a):
Affinty wygralo to spotkanie, co zrobil ich przeciwnik? Pogratulowali i napisali: 'GL affinity you're the best UK 8v8, go win the cup!!'.

i to jest najwazniejsze (dobra walka i kolejne doswiadczenia)
zwyczajowe pozdrowienie HF - niestety stracilo na znaczeniu

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 00:56 przez SNAKE'83, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:55 

Javo napisał(a):
Benny dobrze, dobrze czy gdzies tutaj napisalem ze to nie nasza wina ze Snake nie mial guida a jest to wina np. Stefana ? Ja doskonale sobie z tego zdaje sprawe ze to nasza wina. Nie mam zamiaru sie teraz z toba wyklucac, przeciez logiczne jest to ze bedziesz bronil swojego klanowicza. A z drugiej strony nie wiem czy doczytales, ale napisalem ze "pewnie nie mam racji" i atakuje Stefana (nie slusznie) tylko dlatego ze jestem poirytowany ta cala sytuacja, co mnie oczywiscie nie usprawiedliwia.

Chodzi mi o to że 2 polskie klany grają w eliminacjach EC i musiała wyjść jakaś lipa, a winy szukacie wszędzie tylko nie u siebie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 00:58 

bennybranco napisał(a):
Chodzi mi o to że 2 polskie klany grają w eliminacjach EC i musiała wyjść jakaś lipa, a winy szukacie wszędzie tylko nie u siebie.

wyjsc nie musiala - ale stalo sie
ee juz sie wychlostalem za to,
a chlopaki nie moga sie na mnie wyzyc bo juz w robocie siedze :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 01:46 

http://www.clanbase.com/news_league.php ... 3&lid=2572

sprawa wyjasniona ?

gg!

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2