Teraz jest 6 cze 2025, 06:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 17:57 

Jeszcze jedno (mam nadzieję, że na zakończenie tej fascynującej wymiany poglądów). Teraz będziemy znowu mieli na serwerze oblężenie pseudo graczy usiłujących sprawdzić granice naszej cierpliwości. Być może na tym zależało tym, którzy rozpoczęli ten temat. Znowu posypią się dla tych wytrwałych sprawdzających kicki i znowu będą mieli temat żeby dyskutować między sobą i wśród swoich znajomych jacy to my jesteśmy mało wytrzymali na chamstwo i że przecież "kur.." to nie przekleństwo tylko zawód... Ludzie dajcie spokój tej i podobnym dyskusjom. Nikt, powtarzam NIKT z was nie spróbował zgłosić problemu pod wskazane wyżej adresy. Jeden koleś (nie pamiętam nicka) napisał wyżej, że ..."nie chciał pisać bo nie zostałby wysłuchany..." czy coś w tym guście. Spróbuj człowieku, a przekonasz się czy nie zostaniesz wysłuchany, będziesz miał dowody, argumenty a twoja mowa nie będzie pustym waleniem w bęben..

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 17:57 

Garet napisał(a):
Po co pisac skargi i zazalenia skoro odbieraja je ludzie, na ktorych beda one pisane? Bez sensu imo. A nawet jesli ktos stoi nad adminami tego serwera to musi popierac ich zachowanie, bo juz dawno polapalby sie, ze cos z nim jest nie tak.

Bez sensu - to prawda.
Nie wiesz kto odbiera, nie pisałeś - nie oceniaj.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 18:54 

Lepiej pokaż siebie ja się siebie nie wstydze długie włosy nosze bo lubie klimaty Hard Rock i Punk. Ty wyglądasz pewnie coś pokroju:

http://student.gwsh.edu.pl/knz/onas/mietek.jpg

W jednym temacie u was na forum o WGS 2005 pamiętam jak wyzywaliście Jabbah'a z wildy szkoda, że błyskawicznie zamkneli forum bo można by było poczytać i wiele się nauczyć.

Ostatnia wypowiedź Roby:

Roba 14:52:54

"Niedlugo nikt niebedzie gral na tym waszym glupim krapie wiec zastanowcie sie co robicie ."

Roba nie udawaj, że jesteś w stosunku do mnie neutralny chociażby Portal może powiedzieć jakie fajne rzeczy na mnie mówiłeś po moim odejściu.

Ale szkoda trudno się mówi w BF2 gra dużo osób nieobecność graczy GROM.BF2 napewno nas nie wpędzi w rozpacz.

P.S: REEBOK TEAM

http://www.infosportinc.com/Reebok%20Team%20Photo.JPG

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:03 

Trojnix widzisz ale miedzy wami a nami jest jedna zasadnicza roznica , potrafimy grac a wy nie :lol: . Niebede znowu przypominal ale nasz ostatni spar trwal 5 minut 2 mapy :wink: . A napisalem na gg to co chcialem bo niechcialo mi sie forum zasmiecac. PS: Grasz spary z opaska na glowie :D :?: Bo te twoje loczki sa zabojcze :lol: :lol: Tak jasne tylko ze zawsze my wszystko zle robimy obrazamy kazdego itp itd ... wez przestan bo smieszny juz jestes . Dobra konczymy temat pogadamy na lanie :twisted:

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 19:06 przez Roba_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:03 

Trzymam się z boku tej całej sprawy ale powoli zaczyna być to ciężkie. Dlaczego Trojnix czy jak tam Tobie wjeżdżasz na klan Reebok ? Masz coś do mnie ? Bo jeśli nie proszę wypowiadaj się do osób z którymi prowadzisz dyskusję a nie rzucasz bluzgami na lewo i prawo w stronę całego klanu.

I prosze admina o zamknięcie tematu

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:09 

Roba_PL napisał(a):
Trojnix widzisz ale miedzy wami a nami jest jedna zasadnicza roznica , potrafimy grac a wy nie :lol: . Niebede znowu przypominal ale nasz ostatni spar trwal 5 minut 2 mapy :wink: . A napisalem na gg to co chcialem bo niechcialo mi sie forum zasmiecac. PS: Grasz spary z opaska na glowie :D :?: Bo te twoje loczki sa zabojcze :lol: :lol:

Przynajmniej nie gram z ręką w nocniku jak to jest pewnie w twoim przypadku. Ty wiesz wogule jak się aparat obsługuje czy tylko jak puszke od piwa otwiera ?? A ten spar to był ustawiony na gwałt bo baliście się że gracie mecz w CB i dostaniecie w dupę wtedy klanem zarządzał RA dziś zarządzam ja i sytuacja jest inna.

@ Puchaty - Do ciebie nic nie mam ale poprostu jeśli gracze waszego klanu wpadają na serwer tylko po to by powiedzieć FUCK GERMANS czy jak to tam szło to naprawde poziom klanu na dłoni widać.Teksty Słoika typu SLW to pajace też idą do całego klanu a nie do poszczególnego admina.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:15 

Masz teksty jak jakis profesorek wiec zamknij sie juz . Wiesz kozakiem przez kabel jest wiele ludzi wiec zobaczysz sam jak wygladamy na zywo Ja i reszta odemnie z klanu i wtedy nam pokazesz fotki jak wygladamy itp ... A co do RA to byl 100 razy lepszy od ciebie bo chociaz normalnie mozna bylo z nim wszystko zalatwiac i niebyli kickow z krapa za byle gowno ... A teraz widze ze jestes CL'em i "Wyzej srasz niz dupe masz " . Jezeli wladza ci udeza do glowy to wez sie pochwal kolega ze jestes CL'em SLW i pokaz im swoje osiagi :lol: :lol:. A poziom waszego klanu tez jest zabojczy jak szanowny pan Udaj mowi do mnie na serwerze obrazliwe rzeczy , i ja niewysylam glupich fotek ze to np twoja ekipa bo wlasnie to swiadczy ze jestes pionem i niewiesz juz co powiedziec bo kazdy cie zjechal i wiesz ze mamy racje bo tak jest naprawde ... Pozdro dla kumatych :lol: 8)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:20 

Roba_PL napisał(a):
Masz teksty jak jakis profesorek wiec zamknij sie juz . Wiesz kozakiem przez kabel jest wiele ludzi wiec zobaczysz sam jak wygladamy na zywo Ja i reszta odemnie z klanu i wtedy nam pokazesz fotki jak wygladamy itp ... A co do RA to byl 100 razy lepszy od ciebie bo chociaz normalnie mozna bylo z nim wszystko zalatwiac i niebyli kickow z krapa za byle gowno ... A teraz widze ze jestes CL'em i "Wyzej srasz niz dupe masz " . Jezeli wladza ci udeza do glowy to wez sie pochwal kolega ze jestes CL'em SLW i pokaz im swoje osiagi :lol: :lol:. A poziom waszego klanu tez jest zabojczy jak szanowny pan Udaj mowi do mnie na serwerze obrazliwe rzeczy i niewysylam glupich fotek ze to np twoja ekipa bo wlasnie to swiadczy ze jestes pionem i niewiesz juz co powiedziec bo kazdy cie zjechal i wiesz ze mamy racje bo tak jest naprawde ... Pozdro dla kumatych :lol: 8)

Pozdrawiasz kumatych choć sam taki nie jesteś. Pokaż te zdjęcia gdzie cię Udaj obraźił z chęcią zobacze. Z chęcią powitam was w warszawie razem z paroma kumplami z łaźienkowskiej. Ty też "Wyzej srasz niz dupe masz ". Kiedy byłem vCL'em GROM'u to musiałem nawet porzyczać serwer bo tobie nie chciało się do jednej osoby na gg zagadać. A przez RA były już dwa rozpady SLW więc nie uważamy go za dobrego gracza ani za dobrego CL'a. A teksty jakie mam takie mam prostactwa nie lubie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:33 

Żeby nie zawyrzac poziomu konwersacji powiem tak :

A ja ma SC28 i mam to wszystko w ........

A tak naprawde to wogle nie rozumie o co te zadymy, ja mam propozycje niech każdy weźmie swoje zabawki i pujdzie do swojej piaskownicy. Taka ciekawostaka ja tylko powstal REEBOK TEAM i dostali swój serw to przyszli robić zadyme na naszym i zrobili ten temat ciekawe prawda 8) .

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 19:36 

Cytuj:
To nie są świnie tylko naprawde spoko ludzie do których mam szacunek nie to co do graczy GROM.BF2 bo nazwe możecie sobie zmieniać dla mnie i tak jesteście tym samym starym klanem który jest tylko bandą dzieciaków

W tym momencie obrazasz wszystkich graczy naszego klanu i dajesz upust swojemu buractwu , masz coś do mnie ?? uważasz ze jestem dzieciakiem prosze bardzo mozemy o tym pogadac napisz jakie masz aluzje w stosunku do mojej osoby , a nie pisz jakis ********* ze wszyscy gracze to banda dzieciakow.

Cytuj:
Gracze GROM.BF2 niestety często grają na Krapie i to się dość szybko zakończy ciągle nazywają kogoś n00bem z unlockiem choć sami biegają z unlockami chciał bym zobaczyć jak by wyglądał serwer GROM.BF2 napewno było by ciekawie.

Ja na Krapie gralem moze z 3-4 razy i nikogo noobem nie nazwalem wiec czemu znowu kierujesz slowa do wszystkich graczy ???

Cytuj:
Pozatym nie jaki Szymas z tego też klanu jest nie gorszy od jego kolegów chyba bardzo nie lubi niemców jeśli wyraża to na forum publicznym no nic tylko pozazdrościć angielszczyzny.

To wolny kraj może nie lubić kogo chce i lubić kogo chce a Tobie nic do tego.

Cytuj:
chciał bym zobaczyć jak by wyglądał serwer GROM.BF2 napewno było by ciekawie.

Zapraszamy moze zobaczycie jak wyglada prawdziwa kultura na serwerze
212.203.134.112 ranking 26 slotow spytaj kogo chcesz na razie nikt sie nie skarzyl.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:11 

Obrazek
Ten obrazek jest dla wszystkich :D Pewnie dla mnie też czsami :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:35 

Dobra ja sie juz nieodzywam w tym temacie bo sie boje kumpli z lazienkowskiej :lol: Dla ciekawskich :Obrazek :lol:

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 20:37 przez Roba_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:37 

Cytuj:
§1.5 Server administrators may not explicitly or implicitly (by actions) enforce restrictions on vehicles or weapons that players can use while on your server (e.g. knives only, aircraft prohibited except for clan members, etc.)

* § Infantry only Servers
* § Kicking Players who use vehicles or aircraft
* § Limiting certain vehicles or aircraft for non clan members

Cytuj:
§1.8 Players may not use or exploit game mechanisms to artificially boost their score ("stats padding") and Server administrators may not knowingly allow or encourage this activity on their servers.

This would include but not limited to:

* § Knife-Pistol-Revive
* § Knife-Pistol only Servers
* § Knife only Servers
* § High Points Servers
* § Infantry only Servers
* § No Artillery or Armour Servers
* § Using Vehicles removed from battlefield for purposes of artificially inflating points
* § Turning boats upside down and repairing
* § Glitching inside buildings.
* § Modifying game files for vehicles and weapons.
* § Items not included in this list would be up to EA & DICE to interpret.

Tak dla informacji ;]

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:51 
Oldboy Battlefield.pl

Roba_PL napisał(a):
bo sie boje kumpli z lazienkowskiej

Od Łazienkowskiej to Ty mi się tutaj odpierwiastkuj, Robaczku Ty mój :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 20:57 

Cytuj:
chciał bym zobaczyć jak by wyglądał serwer GROM.BF2 napewno było by ciekawie.

Cytuj:
Ty wiesz wogule jak się aparat obsługuje

Nic bym nie mówił, ale niestety Trojnix, mówisz do Szymasa, że nie potrafi pisać w języku angielskim, lecz sam chyba ojczystego języka nie znasz, więc w tej kwestii odzywać się nie powinieneś. ufff gdyby to zobaczył profesor Miodek... :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2