Cytuj:
To nie są świnie tylko naprawde spoko ludzie do których mam szacunek nie to co do graczy GROM.BF2 bo nazwe możecie sobie zmieniać dla mnie i tak jesteście tym samym starym klanem który jest tylko bandą dzieciaków
W tym momencie obrazasz wszystkich graczy naszego klanu i dajesz upust swojemu buractwu , masz coś do mnie ?? uważasz ze jestem dzieciakiem prosze bardzo mozemy o tym pogadac napisz jakie masz aluzje w stosunku do mojej osoby , a nie pisz jakis ********* ze wszyscy gracze to banda dzieciakow.
Cytuj:
Gracze GROM.BF2 niestety często grają na Krapie i to się dość szybko zakończy ciągle nazywają kogoś n00bem z unlockiem choć sami biegają z unlockami chciał bym zobaczyć jak by wyglądał serwer GROM.BF2 napewno było by ciekawie.
Ja na Krapie gralem moze z 3-4 razy i nikogo noobem nie nazwalem wiec czemu znowu kierujesz slowa do wszystkich graczy ???
Cytuj:
Pozatym nie jaki Szymas z tego też klanu jest nie gorszy od jego kolegów chyba bardzo nie lubi niemców jeśli wyraża to na forum publicznym no nic tylko pozazdrościć angielszczyzny.
To wolny kraj może nie lubić kogo chce i lubić kogo chce a Tobie nic do tego.
Cytuj:
chciał bym zobaczyć jak by wyglądał serwer GROM.BF2 napewno było by ciekawie.
Zapraszamy moze zobaczycie jak wyglada prawdziwa kultura na serwerze
212.203.134.112 ranking 26 slotow spytaj kogo chcesz na razie nikt sie nie skarzyl.