Cytuj:
EA nie przewidzialo wszystkich tych rzeczy, dlatego wydaje patche. Ty jak widze nie lubisz patchy, wolisz bledy z idealnej wersji 1.00, tak?
Kurde clzowieku nie znasz sie na tej grze totalnie co pokazujesz kzazdym patchem a chcesz dyskutowac. Aktualnie w grze jest okolo 50 bugow wykrytych przez graczy(a ile nie widzimy bo sa np z poziomu serwa itp?)
Z czego ponad 30 zostalo DODANYCH razem z patchami.
Cytuj:
EA nie przewiduje tez, zeby normalny czlowiek, ktory chce sie zabawic po pracy bedzie zrzucac jeepa na helikopter, zeby zepsuc zabawe innemu graczowi. Ty na to wpadles od razu. jesli faktycznie uwazasz, ze to jest prawdziwy fun i chce poswiecac z kolegami czas na cwiczenie tego - prosze bardzo, ale ja sobie nie wyobrazam nudniej spedzonego czasu. no ale Ty prowadzisz serwis o grze, ktorej chyba juz nie lubisz, wiec trudno mi sledzic sciezki, ktorymi kraza Twoje zagubione mysli.
To ja jestem nienormalny. 99% graczy jest nienormalnych bo sie rzucaja pod kola. Nie patrza co sie dzieje do okola i wbiegaaj na wlasne miny etc etc Gram rowniez for fun jednak mi fun nie sprawia "zbawna rundka" tylko "wygrana rundka i duzo fragow" Miesem armatnim lubisz byc? Twoja wola. Na forum Valve sa tysiace narzekan graczy o zmiany i bledy. Tez nie lubia CSa? To po co graja? 70% spoleczenstwa narzeka na kraj. A mimo to znakomita wiekszosc narodu to patrioci(wyjatkiem mlode pokolenia, ktore po amerykansku maja wszystko w dupie) Krytyka nie ma nic do lubie/nie lubie. Mysl, to nie boli. Moje mysli podazaja bardzo jasna sciezka. Za to ty chyba zagubiles sie na planie Teletubbies i trafiles tu...
Cytuj:
EA jest jedna z najwiekszych firm z branzy - musza sie znac na tym co robia. zreszta, sam kupiles ich gre do cholery! specjalnie wtopiles kase, zeby sie tu ze mna, jakims noobem klocic?! mowisz, ze znasz sie swietnie na grach, ale kupujesz jednak chlam od EA, od zlodziei, od tych fuksiarzy co to jedna gre na sto dobra robia?! no ja mialem, duren, szczescie, ale slepej kurze...
Ano wlasnie kupilem TE gre a nie pozostale 99. Kupilem ja do cholery po raz setny mowie na podstawie dema, ktore rozni sie diametralnie od aktualnej wersji. Nie wiem skad to slepe uwielbienie EA w twoim wykonaniu.
Cytuj:
koniecznie musisz po raz kolejny przemyslec swoje decyzje w sklepie z grami. polecam gre Chess - malo noobow, duzo graczy z wysokim skillem. bestseller od wielu lat, top quality. jak cos to dzwon, pogadamy o tym, wybierzemy sie razem do MM, powiem Ci jak oddac gre, gdy okaze sie, ze producent wydal do niej zlowrogiego patcha.
W szachy rowniez dlugo gralem(w sumie grywalem/grywam we wszystko) A o oddawaniu aksy byl nawet topic na forum EA i zgadnij co z niego wyniklo. GOWNO
Cytuj:
Ja skończyłem przygodę z FH, kiedy po ostatniej modyfikacji dla mojej specjalności supportera dodano iron-cross jako dla jedynej klasy - w związku z tym straciłem całą radochę z gry, a niestety patch był ostatni, więc na poprawę przestałem liczyć i przerzuciłem się na BF2-a.
Zmienieli ci CELOWNIK i rzucasz gre. Nam zmienili CALY GAMEPLAY i jestesmy exploiterzy. Rotfl :}
Cytuj:
Pamiętam pierwsze gry z niezniszczalnymi helikopterami, skaczącymi królikami i innymi idiotyzmami.
A na klanowkach jakos niszczylo sie heli. Dziwne oj dziwne. idiotyzmy? To mzoe Neuro do ciebie pisze z tym wybieraniem gry? Jak widac totalnie kupiles cos czego nie chciales.
Cytuj:
Z patcha na patch gra stawała się coraz lepsza - przy jednoczesnym lamencie klanowiczów, którzy narzekali że gra im się zmienia i muszą na nowo sobie strategie opracowywać.
Jak wprowadza zkaz poruszania sie innymi srodkami niz komunikacja miejska tez bede sie cieszyl jak glupi. Nie nawidze halasu i spalin. Jestem "ekologiczny" Z checia powitam kraj z wylacznie miejska zbiorowa komunikacja i bez korkow. Czy to oznacza, ze tak powinno byc?
Cytuj:
Ale genaralnie gra jest nie dla klanowiczów, tylko dla graczy FFA, którzy kupują grę o czym świetnie pisał neuro. I celem EA jest poprawa tejże gry FFA dla większości graczy a nie dla pewnej grupy wybranych pr0 którzy wyćwiczyli sobie pewne tricki.
Dlatego teraz bedzie poza podkladaniem sie pod pojazdy zrzucanie jepow na swoich zwlaszcaa pod samoloty by sie rozbijaly. Do tego bez Sj nikt nie wydjzie z locka a ja ci obiecuje, ze wraz z innymi klanowiczami damy wybitnie odczuc graczom FFA co te zmiany wprowadza
Klany nie graja w dodatki. Czy jakis dodatek w historii BFa stal sie popularny? Serwerow SF,EF jest co kot naplakal. Zazwyczaj stoja puste. Faktycznie to gracze FFA sa tymi decydujacymi o finansach EA ?