Teraz jest 25 lis 2024, 17:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 23:25 

Cytuj:
a co ja mam odpowiadac za Twoje glupie decyzje?! i za to, ze gry do sklepu oddac nie potrafisz? GET A MARKET SKILL!

A ja mam sie z toba meczyc za to, ze kos nie umial robi "tego" dobrze? Get a condom :lol:

Czytaj co pisalem wyzej bo zedytowalem. CZego cie z checia naucze ;]

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 23:37 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
widac, ze jednak nie czytasz licencji. otoz kupujac produkt jakim jest gra - czyli wlasnosci intelektualna - decydujesz sie przestrzegac licencji, ktora wyswietla sie podczas instalacji lub tez jest dostepna na stronie producenta gry. jesli jej nie akceptujesz, to odnosisz grzecznie gre do sklepu i zwracasz panu sprzedawcy.

Sry ale jestes glupi czy tylko udajesz? Gre mozesz zwrocic TYLKO o ile nie zostalo naruszone opakowanie i to w nielicznych sklepach.

Cytuj:
jesli jeszcze czegos nie wiesz, np. jak funkcjonuje wolny rynek i czym jest wolnosc wyboru produktu lub uslugi, to z checia wyjasnie.

Wolnosc wyboru. Owszem. I wlasnie wolnego wyboru dokonalem na podstawie dema BF2. Po roku uzytkownia produktu nie zwroca mi pieneiadzy bo cos tam zmienili. Za to moze skoro jestes taki cool to ty mi oddasz/odkupisz - 130zl

edit up:

Cytuj:
po trzecie, uwazam, ze producent gry, posiadajacy potezny dzial badania rynku, z pewnoscia dobrze wie, czego chce wiekszosc graczy, w przeciwienstwie do Lailonna, ktory jest tylko i wylacznie jednym z graczy, do tego zupelnie niereprezentatwnym spolecznie

Jak widac nie znasz sie na scnie BFa totalnie. NIKT nie zyczyl sobie trybu CO-OP w grze. Owszem wymieniano go jako jeden z mozliwych jednak wszyscy prosili(wszyscy!) o supply line czy objective.

Cytuj:
po czwarte, stoje w obronie niemej wiekszosci noobow, ktorzy nawet nie wiedza co to jest ten caly squadjumping, ale bardzo go nie lubia.

Jestes glupszy niz myslalem :D Jak mozna nie lubiec czegos czego sie nie zna? Nie wypwoaidaj sie w imieniu wiekszosci. Skoro ja nie jestem reprezantatywna jednostka to ty tym bardziej.

Cytuj:
po piate, Laillon ma wyjatkowo niesympatyczny styl pisania, ktory jest polaczeniem instynuacji, wysmiewania i narzekania na wszystko i wszystkich, ktorzy maja inne zdanie. nie pierwszy raz czytam jego wypowiedzi i postanowilem, zeby choc raz, jak to mowia amerykanie, "taste your own medicine". Evil or Very Mad

Po pierwsze LAILONN a nie LAILLON. NAUCZ SIE KOPIOWAC TEKST!
Po drugie EDYTUJ POSTY a nie pisz jeden pod drugim!
Po trzecie nie isytnieje slowo "instynuacja" http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ins ... Google&lr=
Po czwarte jesli chceszo kazac wyzszosc intelektualna nad kims to pzoa nie uzywaniem slow, ktorych nie ma nie nalezy wypwoiadac sie w ten sposob:
Cytuj:
jesli jeszcze czegos nie wiesz, np. jak funkcjonuje wolny rynek i czym jest wolnosc wyboru produktu lub uslugi, to z checia wyjasnie.

By po chwili oznajmic, ze rozmowca "ma wyjatkowo niesympatyczny styl pisania, ktory jest polaczeniem instynuacji, wysmiewania i narzekania"

nie umiem edytowac, bo jestem noobem i placzkiem, no i nie mam skilla

przepraszam za przekrecenia ksywki, inne slowa tez przekrecam. jesli naprawde uwazasz, ze nie wiem jak sie pisze insynuacja, to przykro mi, myslalem, ze uzywam dosyc poprawnej i bogatej polszczyzny.

poza tym kloce sie z Toba tylko dla zasady, bo i tak nie ma szans, zebym ja Ciebie do czegos przekonal i odwrotnie. ja wcale nie twierdze, ze wiem, ktorego rozwiazania chca gracze. ja twierdze, ze EA lepiej wie, czego chca gracze bo ma ku temu wiecej danych niz Ty.

tryb CO-OP, z tego co wiem, ma sluzyc jakimis funkcjami w modach. ale nie wiem, bo faktycznie sie na tym nie znam. ale tez EA zna sie na tym na pewno lepiej niz Ty. wole ufac im, tak mi podpowiada moj MARKET SKILL. gdybym ufal Tobie, to nie wiedzialbym, ze mam prawo oddac gre do sklepu, nawet otwarta, jesli nie zgadzam sie z licencja. a prawo takie mam, pozostaje oczywiscie kwestia przekonania do tego pana sprzedawcy (MARKET SKILL po raz kolejny).

ja jestem niemily dla Ciebie, poniewaz w calym tym watku wyrazales sie pogardliwie o ludziach, ktorzy maja tylko li i wylacznie inne zdanie niz Ty. pokazuje Ci teraz te sama taktyke, tylko skierowana przeciwko Tobie.

dla ludzi, ktorzy potrafia dyskutowac, a nie wysmiewac rozmowcow jestem bardzo mily i zawsze szukam kompromisu. i naprawde fajnie byloby, gdyby sie okazalo, ze petycja przyniesie skutek - nie dlatego, ze SJ to cos fajnego, tylko dlatego, ze grupa ludzi potrafila sie zorganizowac i wyrazic swoja opinie. nie sadze natomiast, zeby petycja odniosla skutek, gdyby zostala napisana jezykiem, jakim sie caly poslugujesz: "Glupie EA, jestescie fanami placzek, SJ jest super, a cala reszta to nooby".

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 23:39 

Vesp3r napisał(a):
Lecz kto by się chciał w takie rzeczy bawić? po paru latach zaczną tracić klientów i będzie po EA :)

po czym będzię prosze :shock:

przemysł gier komputerowych to obecnie jedna z najdynamiczniej rozwijającej się gałęzi, już teraz generuje wielomiliardowe zyski a za 3-5 lat bedzie generować obroty większe niż Hollywood czy przemysł muzyczny
EA jest znaczącym graczem na tym rynku więc raczej bieda im w oczy tak szybko nie zajrzy :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 23:44 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
a co ja mam odpowiadac za Twoje glupie decyzje?! i za to, ze gry do sklepu oddac nie potrafisz? GET A MARKET SKILL!

A ja mam sie z toba meczyc za to, ze kos nie umial robi "tego" dobrze? Get a condom :lol:
]

widzisz, to wlasnie mialem na mysli piszac o Tobie. dzieki za potwierdzenie!

btw argumenty sie koncza, czy co?

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 23:45 

Adasi napisał(a):
Yeeeeeah zacytujcie jeszcze wszystkie posty od poczatku, to tylko 13 stron!
Neuro nie chce mi sie za bardzo odpowiadac czy komentowac wszystkiego co napisales, ale powiem ze masz bardzo mylne pojecie. Dla nikogo rozkminianie roznych taktyk ich trenowanie nie jest meka a wrecz odwrotnie. Malo kto gra 14h na dobe w pocie czola zeby byc koniecznie lepszym od innych.
Jestes kolejnym ktory nadal sie upiera ze SJ to bug, hmm ok, zyj w takim przeswiadczeniu... Wystarczy poogladac nieco filmikow z tworzenia i testowania bety bf2 zeby zaobserwowac wiele ciekawych rzeczy....

Pamiętam jak w klanie trenowaliśmy przez rok rozmaite tricki i dziury, a generalnie po roku okazało się, że straciliśmy radochę z gry, bo przestaliśmy bawić się w wojnę, tylko zajmowaliśmy się czymś co psuło całą zabawę. Regularne awantury z innymi klanami, oskarżanie się o bug-using, łamanie przepisów.

Jak zacząłem grać w BF2, to najpierw grałem samotnie, potem zacząłem grać w squadach, potem sam zakładałem squad - zapraszałem graczy, wyznaczałem cele. W końcu znalazłem SJ - zamiast grać w squadzie - szukasz jakiegoś żyjącego leadera, spawnujesz się na nim, opuszczasz team tworzysz itd, itp. Generalnie wynaturzenie, ale bez tego ciężko medalik dostać :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 23:49 

jurgens napisał(a):
Adasi napisał(a):
Neuro nie chce mi sie za bardzo odpowiadac czy komentowac wszystkiego co napisales, ale powiem ze masz bardzo mylne pojecie. Dla nikogo rozkminianie roznych taktyk ich trenowanie nie jest meka a wrecz odwrotnie. Malo kto gra 14h na dobe w pocie czola zeby byc koniecznie lepszym od innych.
Jestes kolejnym ktory nadal sie upiera ze SJ to bug, hmm ok, zyj w takim przeswiadczeniu... Wystarczy poogladac nieco filmikow z tworzenia i testowania bety bf2 zeby zaobserwowac wiele ciekawych rzeczy....

Pamiętam jak w klanie trenowaliśmy przez rok rozmaite tricki i dziury, a generalnie po roku okazało się, że straciliśmy radochę z gry, bo przestaliśmy bawić się w wojnę, tylko zajmowaliśmy się czymś co psuło całą zabawę. Regularne awantury z innymi klanami, oskarżanie się o bug-using, łamanie przepisów.

mielismy to samo w klanie:D. nuuuudy na puuuudy z celowaniem z granatnika na 150 metrow albo rzucanie c4 pod nogi. fajna gra, takie rzucanie, nie panie Redaktorze?

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 23:50 

geez pojdzcie sobie na spacer czy cos :roll:

- patch bedzie z dupy, to fakt
- nie przekonacie graczy FFA ze tak wlasnie bedzie, to fakt
- Gracze "pro" , jak to ktos tu nazwal, wiedza o tym bo z racji rozegrania kilkuset klanowek sa wstanie przewidziec jak to wplynie na gameplay, kolejny fakt
- Gracze FFA sami sie o tym przekonaja w kilka dni po wyjsciu patcha, to tez fakt
wiecej informacji w jutrzejszym super expresie, end off topic <= szkoda ze to faktem nie jest :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 23:51 

Cytuj:
tryb CO-OP, z tego co wiem, ma sluzyc jakimis funkcjami w modach. ale nie wiem, bo faktycznie sie na tym nie znam. ale tez EA zna sie na tym na pewno lepiej niz Ty. wole ufac im, tak mi podpowiada moj MARKET SKILL. gdybym ufal Tobie, to nie wiedzialbym, ze mam prawo oddac gre do sklepu, nawet otwarta, jesli nie zgadzam sie z licencja. a prawo takie mam, pozostaje oczywiscie kwestia przekonania do tego pana sprzedawcy (MARKET SKILL po raz kolejny).

Ehh nie wiem ile grasz w bfa ani jak mocno w nim siedzisz ale watpie by wiecej niz ja. EA nie przewidzialo:
-grnatnikow
-c4
-heli
-samolotow
-aa
-squadow
-commandera

Teraz dodaja zrzuty jeepow co 15s, ktore sprawia, ze na klanowce beda spadac one na helikopter by go zablokowac. Wyobraz sobie o ile ciekawsza bedzie gra...Wiec nie mow mi, ze sie znaja. robia gry masowo. Jedna na 10 okazuje sie dosc dobra by wyjsc na listy hitow(na pare miesiecy) to nie dowod ich doskonalosci. Statystycznie robiac 100 gier rocznie musi cos byc hitem...

Na FFA beda jeepy na budynkach + zrzuty na wrogiego snajpera + na np lotniskowiec by lepiej kosci respa. Zoabczysz to wszystko gdzies tak 20.05

Cytuj:
ja jestem niemily dla Ciebie, poniewaz w calym tym watku wyrazales sie pogardliwie o ludziach, ktorzy maja tylko li i wylacznie inne zdanie niz Ty. pokazuje Ci teraz te sama taktyke, tylko skierowana przeciwko Tobie.

uuu poczules sie urazony tekstami skierowanymi do innych. Ale ok. TY jestes nie mily dla mnie dla idei a ja dla ciebie w odwecie. Gitez sprawa ziom nie? :lol:

pzdr

Cytuj:

Tysiace graczy(roznych gier) w kraju wiedza, ze jestem mily i pomocny ale do czasu. Nie jestem ziemskim aniolem...

Cytuj:

Odpowiedzialem glupim tekstem na glupi tekst. Przemysl to

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:03 

neuro napisał(a):
jurgens napisał(a):
Adasi napisał(a):

mielismy to samo w klanie:D. nuuuudy na puuuudy z celowaniem z granatnika na 150 metrow albo rzucanie c4 pod nogi. fajna gra, takie rzucanie, nie panie Redaktorze?

Mi by sie nie chcialo rok trenowac pierdół w stylu "przez ktory mur mozna strzelac i przez niego przelatuja pociski". W takim razie nie dziwie sie ze mieliscie klotnie o bug using. Zeby uzywac exploitow w stylu wlazenie w podloge na karkandzie czy gdzie to sie tam wchodzilo bo nigdy sie tym nie interesowalem, trzeba byc kompletnym frajerem imo. Rowniez nie dziwie sie ze to wam sie znudzilo. To jak gra z aimbotem, tez zbyt interesujaca nie jest...
Nuuuudy owszem sa na serwerach rankingowych gdzie kazdy lata bez ladu i skladu, sytuacja sie deko zmienia podczas bardzo zacietych meczy klanowych. Jak dla Ciebie to sa nudy to hmmm moze BF2 nie jest dla Ciebie?

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:06 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:

Ehh nie wiem ile grasz w bfa ani jak mocno w nim siedzisz ale watpie by wiecej niz ja. EA nie przewidzialo:
-grnatnikow
-c4
-heli
-samolotow
-aa
-squadow
-commandera

Teraz dodaja zrzuty jeepow co 15s, ktore sprawia, ze na klanowce beda spadac one na helikopter by go zablokowac. Wyobraz sobie o ile ciekawsza bedzie gra...Wiec nie mow mi, ze sie znaja. robia gry masowo. Jedna na 10 okazuje sie dosc dobra by wyjsc na listy hitow(na pare miesiecy) to nie dowod ich doskonalosci. Statystycznie robiac 100 gier rocznie musi cos byc hitem...

Na FFA beda jeepy na budynkach + zrzuty na wrogiego snajpera + na np lotniskowiec by lepiej kosci respa. Zoabczysz to wszystko gdzies tak 20.05

Cytuj:

uuu poczules sie urazony tekstami skierowanymi do innych. Ale ok. TY jestes nie mily dla mnie dla idei a ja dla ciebie w odwecie. Gitez sprawa ziom nie? :lol:

pzdr

Cytuj:

Tysiace graczy(roznych gier) w kraju wiedza, ze jestem mily i pomocny ale do czasu. Nie jestem ziemskim aniolem...

Cytuj:

Odpowiedzialem glupim tekstem na glupi tekst. Przemysl to

nie glupim, a chamskim. jesli dobrze zrozumialem, obraziles moich rodzicow. no jolly good at all. ale tego sie po Tobie mozna bylo spodziewac.

EA nie przewidzialo wszystkich tych rzeczy, dlatego wydaje patche. Ty jak widze nie lubisz patchy, wolisz bledy z idealnej wersji 1.00, tak?

EA nie przewiduje tez, zeby normalny czlowiek, ktory chce sie zabawic po pracy bedzie zrzucac jeepa na helikopter, zeby zepsuc zabawe innemu graczowi. Ty na to wpadles od razu. jesli faktycznie uwazasz, ze to jest prawdziwy fun i chce poswiecac z kolegami czas na cwiczenie tego - prosze bardzo, ale ja sobie nie wyobrazam nudniej spedzonego czasu. no ale Ty prowadzisz serwis o grze, ktorej chyba juz nie lubisz, wiec trudno mi sledzic sciezki, ktorymi kraza Twoje zagubione mysli.

EA jest jedna z najwiekszych firm z branzy - musza sie znac na tym co robia. zreszta, sam kupiles ich gre do cholery! specjalnie wtopiles kase, zeby sie tu ze mna, jakims noobem klocic?! mowisz, ze znasz sie swietnie na grach, ale kupujesz jednak chlam od EA, od zlodziei, od tych fuksiarzy co to jedna gre na sto dobra robia?! no ja mialem, duren, szczescie, ale slepej kurze...

koniecznie musisz po raz kolejny przemyslec swoje decyzje w sklepie z grami. polecam gre Chess - malo noobow, duzo graczy z wysokim skillem. bestseller od wielu lat, top quality. jak cos to dzwon, pogadamy o tym, wybierzemy sie razem do MM, powiem Ci jak oddac gre, gdy okaze sie, ze producent wydal do niej zlowrogiego patcha.

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:08 

Osobiście uważam, że z patcha na patch gra staje się lepsza. Są usuwane rozmaite przykre dziury, takie jak do niedawna "bunny jumping", który szczególnie ujawniał się na serwerach z pr0-graczami.

Oczywiście jak ktoś się mocno specjalizuje w danej czynności, to utrata takiego skillu może być przykra, ale czasami dobrze jest jak takich pro graczy sprowadza się na chwilę do poziomu na jakim gra większość ludzi na serwerze. Ja skończyłem przygodę z FH, kiedy po ostatniej modyfikacji dla mojej specjalności supportera dodano iron-cross jako dla jedynej klasy - w związku z tym straciłem całą radochę z gry, a niestety patch był ostatni, więc na poprawę przestałem liczyć i przerzuciłem się na BF2-a.

Pamiętam pierwsze gry z niezniszczalnymi helikopterami, skaczącymi królikami i innymi idiotyzmami.
Z patcha na patch gra stawała się coraz lepsza - przy jednoczesnym lamencie klanowiczów, którzy narzekali że gra im się zmienia i muszą na nowo sobie strategie opracowywać.

Ale genaralnie gra jest nie dla klanowiczów, tylko dla graczy FFA, którzy kupują grę o czym świetnie pisał neuro. I celem EA jest poprawa tejże gry FFA dla większości graczy a nie dla pewnej grupy wybranych pr0 którzy wyćwiczyli sobie pewne tricki.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:18 

jurgens napisał(a):
Osobiście uważam, że z patcha na patch gra staje się lepsza. Są usuwane rozmaite przykre dziury, takie jak do niedawna "bunny jumping", który szczególnie ujawniał się na serwerach z pr0-graczami.

Oczywiście jak ktoś się mocno specjalizuje w danej czynności, to utrata takiego skillu może być przykra, ale czasami dobrze jest jak takich pro graczy sprowadza się na chwilę do poziomu na jakim gra większość ludzi na serwerze. Ja skończyłem przygodę z FH, kiedy po ostatniej modyfikacji dla mojej specjalności supportera dodano iron-cross jako dla jedynej klasy - w związku z tym straciłem całą radochę z gry, a niestety patch był ostatni, więc na poprawę przestałem liczyć i przerzuciłem się na BF2-a.

Pamiętam pierwsze gry z niezniszczalnymi helikopterami, skaczącymi królikami i innymi idiotyzmami.
Z patcha na patch gra stawała się coraz lepsza - przy jednoczesnym lamencie klanowiczów, którzy narzekali że gra im się zmienia i muszą na nowo sobie strategie opracowywać.

Ale genaralnie gra jest nie dla klanowiczów, tylko dla graczy FFA, którzy kupują grę o czym świetnie pisał neuro. I celem EA jest poprawa tejże gry FFA dla większości graczy a nie dla pewnej grupy wybranych pr0 którzy wyćwiczyli sobie pewne tricki.

true, true. ale i tak na tym forum leszcze z FFA nie maja szans. maja gdzies fora, taktyki SJ i BH, mecze klanowe, Wilda vs team9 - oni sobie co dwa, trzy dni ciupna w BF2 przez kilka godzin z kumplami z pracy, wypija piwko, pozartuja przez TSa. kupia wszystkie dodatki, zaplaca za serwer, zaplaca za wypasiona karte nVidii, na ktora nie stac nastolatkow z duzym skillem. beda szczesliwi, spokojni, zadowoleni. no i napisza maila do EA:

"Drogie EA,

dziekuje za naprawienie mojej gry BF2, w koncu wrogowie nie teleportuja sie ciagle w naszej bazie. w koncu z kumplami wsiedlismy do helikoptera i nie zestrzelila nas zadna rakieta z odleglosci, z ktorej nie widac. jak wysiedlismy przy fladze (bo te spadochrony to glupie, jakby to zlikwidowac w nastepnym patchu) to w koncu nikt nie skakal jak glupi i strzelal do nas z granatow. to glupie bylo. no i jak przejelismy flage, to Zdzisek dostal nowa range i teraz sobie odblokuje PKMa, bedzie mial teraz, jak mowia czasem tacy w grze, tego, no, skilla bedzie mial i zabije wszystkich, bo PKM to taka straszna bron. EA, dziekujemy za wspaniala gre! PS kiedy bedzie nowy dodatek i czy bedzie taniej jak zaplace karta? ta sprzedaz w sklepach to bezsensu, kto teraz gry w sklepie kupuje? pewnie tylko jakies biedne szczyle. Pozdrawiam, Noob, lat 32, Warszawa, kupa szmalu, ladna zona, wiele innych do roboty poza BF2"

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:24 

jurgens napisał(a):

z tego co zauważyłem, to nawet jak ea zlikwidowała bunny hoping to pr0 i tak byli lepsi od reszty graczy, bo oni najszybciej się dostosowują, tak samo będzie i z tym patche, owszem klany się dostosują ale one wiedzą że mecze stracą na dynamizmie i będą nudne jak flaki z olejem :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:25 

Cytuj:
EA nie przewidzialo wszystkich tych rzeczy, dlatego wydaje patche. Ty jak widze nie lubisz patchy, wolisz bledy z idealnej wersji 1.00, tak?

Kurde clzowieku nie znasz sie na tej grze totalnie co pokazujesz kzazdym patchem a chcesz dyskutowac. Aktualnie w grze jest okolo 50 bugow wykrytych przez graczy(a ile nie widzimy bo sa np z poziomu serwa itp?)
Z czego ponad 30 zostalo DODANYCH razem z patchami.

Cytuj:
EA nie przewiduje tez, zeby normalny czlowiek, ktory chce sie zabawic po pracy bedzie zrzucac jeepa na helikopter, zeby zepsuc zabawe innemu graczowi. Ty na to wpadles od razu. jesli faktycznie uwazasz, ze to jest prawdziwy fun i chce poswiecac z kolegami czas na cwiczenie tego - prosze bardzo, ale ja sobie nie wyobrazam nudniej spedzonego czasu. no ale Ty prowadzisz serwis o grze, ktorej chyba juz nie lubisz, wiec trudno mi sledzic sciezki, ktorymi kraza Twoje zagubione mysli.

To ja jestem nienormalny. 99% graczy jest nienormalnych bo sie rzucaja pod kola. Nie patrza co sie dzieje do okola i wbiegaaj na wlasne miny etc etc Gram rowniez for fun jednak mi fun nie sprawia "zbawna rundka" tylko "wygrana rundka i duzo fragow" Miesem armatnim lubisz byc? Twoja wola. Na forum Valve sa tysiace narzekan graczy o zmiany i bledy. Tez nie lubia CSa? To po co graja? 70% spoleczenstwa narzeka na kraj. A mimo to znakomita wiekszosc narodu to patrioci(wyjatkiem mlode pokolenia, ktore po amerykansku maja wszystko w dupie) Krytyka nie ma nic do lubie/nie lubie. Mysl, to nie boli. Moje mysli podazaja bardzo jasna sciezka. Za to ty chyba zagubiles sie na planie Teletubbies i trafiles tu...

Cytuj:
EA jest jedna z najwiekszych firm z branzy - musza sie znac na tym co robia. zreszta, sam kupiles ich gre do cholery! specjalnie wtopiles kase, zeby sie tu ze mna, jakims noobem klocic?! mowisz, ze znasz sie swietnie na grach, ale kupujesz jednak chlam od EA, od zlodziei, od tych fuksiarzy co to jedna gre na sto dobra robia?! no ja mialem, duren, szczescie, ale slepej kurze...

Ano wlasnie kupilem TE gre a nie pozostale 99. Kupilem ja do cholery po raz setny mowie na podstawie dema, ktore rozni sie diametralnie od aktualnej wersji. Nie wiem skad to slepe uwielbienie EA w twoim wykonaniu.

Cytuj:
koniecznie musisz po raz kolejny przemyslec swoje decyzje w sklepie z grami. polecam gre Chess - malo noobow, duzo graczy z wysokim skillem. bestseller od wielu lat, top quality. jak cos to dzwon, pogadamy o tym, wybierzemy sie razem do MM, powiem Ci jak oddac gre, gdy okaze sie, ze producent wydal do niej zlowrogiego patcha.

W szachy rowniez dlugo gralem(w sumie grywalem/grywam we wszystko) A o oddawaniu aksy byl nawet topic na forum EA i zgadnij co z niego wyniklo. GOWNO

Cytuj:
Ja skończyłem przygodę z FH, kiedy po ostatniej modyfikacji dla mojej specjalności supportera dodano iron-cross jako dla jedynej klasy - w związku z tym straciłem całą radochę z gry, a niestety patch był ostatni, więc na poprawę przestałem liczyć i przerzuciłem się na BF2-a.

Zmienieli ci CELOWNIK i rzucasz gre. Nam zmienili CALY GAMEPLAY i jestesmy exploiterzy. Rotfl :}

Cytuj:

A na klanowkach jakos niszczylo sie heli. Dziwne oj dziwne. idiotyzmy? To mzoe Neuro do ciebie pisze z tym wybieraniem gry? Jak widac totalnie kupiles cos czego nie chciales.

Cytuj:

Jak wprowadza zkaz poruszania sie innymi srodkami niz komunikacja miejska tez bede sie cieszyl jak glupi. Nie nawidze halasu i spalin. Jestem "ekologiczny" Z checia powitam kraj z wylacznie miejska zbiorowa komunikacja i bez korkow. Czy to oznacza, ze tak powinno byc?

Cytuj:

Dlatego teraz bedzie poza podkladaniem sie pod pojazdy zrzucanie jepow na swoich zwlaszcaa pod samoloty by sie rozbijaly. Do tego bez Sj nikt nie wydjzie z locka a ja ci obiecuje, ze wraz z innymi klanowiczami damy wybitnie odczuc graczom FFA co te zmiany wprowadza :twisted:

Klany nie graja w dodatki. Czy jakis dodatek w historii BFa stal sie popularny? Serwerow SF,EF jest co kot naplakal. Zazwyczaj stoja puste. Faktycznie to gracze FFA sa tymi decydujacymi o finansach EA ? :twisted:

Ostatnio edytowano 30 kwi 2006, 00:28 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:26 

czlowieku idz lepiej sie zona zajmij a nie osmieszasz sie na forum 8)
"kupa szmalu" :lol: :lol: :lol: chyba nie wiesz ile to jest kupa szmalu bo gdybys wiedzial to bys sie tak nie afiszowal, a juz napewno nie uzywalbys tego argumentu w rozmowie z jak to nazywasz "biednymi pro szczylami".

jednym slowem gg :oops:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2