Cytuj:
widać, że pan logiki nie miał w szkole, bardzo widać - nazywając Radio Maryja kretyńskim mówię przecież, że jest to radio dla kretynów i od kretynów, przez co obrażam od razu jego twórców i słuchaczy - tak samo jak pan, panie Lailonn obraził mnie i dziesiątki tysięcy graczy z dziesiątków modów, którzy uwielbiają grać flaga po fladze.
W liceum nie mialem a i owszem ale moze nasz nowy minister edukacji zmieni program nauczania
Natomiast studiuje w zupelnie inny mkierunku niz humanistyczna logika. Wiec to co umiem jest wynikiem samoksztalcenia sie i wedlug mnie jak na samouka umiem wiele ;] Radio Maryja skierowane jest do katolikow wiec obrazajac je obraza pan katolikow a nie tylko samych jej sluchaczy. Dziesiatki modow z FbF a to dobre bo jakos glupio sie skalda, ze przejalem po Trojnixie prowadzenie dzialu o modach i sciagam kazdy jaki sie pojawi aby go stestowac i ewentualnie napisac recenzje. Skoro jednak mowi pan, ze modow sa dziesiatki to chyle czola. Skoro jednak pan jak rozumiem uczyl sie w szkole logiki winien widziec, ze wypowiadanie sie o systemie FbF w dziale PRMM czy tez recenzji tego moda mialem na mysli sens istnienia tego trybu W TYM modzie a nie ogolnie go jako trybu rozgrywki, ktory to praktykuje np na sparingach infantry. Czyzby wiec na zajeciach z logiki spal pan?
Cytuj:
jak ktoś mnie obraża nic o mnie nie wiedząc, to ja z taką osobą dyskusji na poziomie prowadził nie będę, choćby nie wiem jak wspaniały nie był
Chcialbym wiedziec gdziez to obrazilem PANA jako osobe. Chyba, ze np krytyke moda, w ktorego pan gra traktuje tak osobiscie. W takim wypadku radze udac sie do najblizszej poradni psychologicznej.
Cytuj:
no i znowu klapeczki na oczkach i do przodu jedziemy - typowe dla pana, panie Lailonn. A dlaczego nie potrafi pan uznać, że na przykład ktoś kto grał wcześniej w Quake czy UT przyciągnięty zostanie do Battlefielda przez realizm właśnie? Bo w porównaniu z Kwakiem BF jest realistyczny jak diabli, prawda? I powiedzmy, że taka osoba chce jeszcze więcej realizmu? No, ale wtedy pan wszechwiedzący Lailonn każe mu iść grać w paintballa... żałosne...
Jesli ja mam klapki na oczach obstajac przy swoim stanowisku to i pan ma klapki na oczach bo robi dokladnie to samo. Battlefielda2 nie reklamowano nigdzie i nigdy jako gre realistyczna/symulator(jak to mialo miejsce w Operation Flashpoint) Wiec osoba kupujaca ten tytul nie ma prawa oczekwiac realizmu a jesli dokonuje zakpu w ciemno to nalezy jej sie nauczka za glupote. W porownaniu do Quaka Bf2 jest realistyczny a i owszem. Ale jesli ktos ma dosc Arcade i chce realizmu to na kazdym forum o grach zostanie mu doradzona gra OFP lub AA. ja nikomu nic nie kaze. Ja doradzam.
Cytuj:
żaden? mam to rozrysować? bo może zwykłe tłumaczenia nie trafiają...
Sam pozwolilem to sobie rozrysowac:
http://img440.imageshack.us/my.php?image=27xh.jpgCytuj:
i idzie, więc nie rozumiem o co chodzi. A jeżeli rozwiązanie z commem mogącym dać wsparcie artylerii dopiero na prośbę SLa jest nierealistyczne według pana Lailonna, to aż mi trochę słabo się zrobiło z powodu takiej ignorancji...
jesli faktycznie JA sie myle a PAN ma racje to dlaczego PRMM pomimo juz dlugiego istnienia i oferowania "wiecej" niz nowo powstaly OPK jest tak popularny, ze szczytowa forma jest 1 zapelniony serwer podczas gdy w tym samym czasie mozemy wybierac posrod 20 zaludnionych serwerow OPK?
Cytuj:
nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi rzeczowymi danymi, ale skoro tak, to chciałbym tylko zauważyć, że dużo więcej osób słucha Britney Spears niż Mozarta. Dla pana Lailonna jest ona więc dużo lepsza bezsprzecznie. Gratuluję, szczerze gratuluję toku myślenia - w szkołach teraz takiego uczą? A przecież Giertych od niedawna dopiero ministrem edukacji...
Ano widac, ze nie rozumie pan. Faktycznie Giertych dopiero wszedl w posiadanie teki a tu juz takie zacofanie. Co bedzie za pare lat? Wyrazalem opinie o grywalnosci jaka daje w obecnej formie PRMM. uwazalem(i wciaz uwazam), ze jest na tyle mala, ze nie odniesie on sukcesu. Przytoczone dane sa potwierdzeniem moich przewidywan i zajmowanego stanowiska. Nigdzie rowniez nie pisalem, ze PRMM jest ZLY i nie ma prawa sie podobac. Kolejna nadinterpretacja co jest typowe dla pana, panie ImRo|Keyser.Soze. Ja za swoja w przypadku wypowiedzi Specyfika przeprosilem. jednak na takie zachowanie w panskim wykonaniu nie smiem nawet liczyc.
Cytuj:
eee, a niby dlaczego? może przecież być tak, że jedna osoba jest obiektywna i potrafi spojrzeć na problem z wielu stron, a jej przeciwnik podąża ślepo jedną jedyną ścieżką, prawda? nie jest to wtedy dyskusja na poziomie, jak już wspomniałem, ale mimo wszystko dyskusja...
Zadna z moich wypowiedzi nie pozwala sadzic, ze nie rozumiem argumentow "drugiej strony". Dlatego tez nie szufladkuje ani nie staram sie obrazic rozmowcow co pan wraz z kolega z klanu robicie nieustannie przy kazdej okazji. Osoba, ktora potrafi chlodno i w 100% obiektywnie spojrzec na argumenty 2 przeciwstawnych stanowisk MUSI byc osoba nie zwiazana w zaden(a zwlaszca emocjonalny) sposob z "tematem" dyskusji. Jako, iz od roku grywam w Bf2, amdinuje jeden z serwerow, jestem redaktorem serwisu oraz czynnie biore udzial w rozgrywkach klanowych nie potrafie chlodno ocenic wszystkich argumentow ze wzgledu na zdobyte doswiadczenie i posiadane informacje, ktore smiem twierdzic sa wyzsze anizeli panskie.