Teraz jest 26 lis 2024, 22:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2006, 15:38 

Khildesum napisał(a):
:shock: :lol: Dacie mi adres waszego dealera chlopaki? :lol:

Czy sytuacja polityczna w kraju siegnala juz takiego dna? :P

Po pierwsze adres to: Ćwiartki 3/4 mieszkania 1. Pytaj o Mariana.

Po drugie: Jak najbardziej TAK.

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2006, 17:15 

Co do "trenowania" z użyciem BFa to raczej nie o to chodziło. W artykule podkoloryzowali. Raczej jeśli juz to ten mod jest forma propagandy.
"Zagraj w nasz mujachedin mod!. Walcz z niewernymi i zdobywaj punkty! 100k pkt wycieczka do Mekki gratis!. 1000k pkt hurysa na tydzień do dowolnego uzytkowania"

A co procków z PS2 to to jest po prostu zwykła forma reklamy. Nie znam się na tym ale co ma takiego lepszego proc z PS2 od PIV np?

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, 00:08 

Coś długo im zajeło umieszczenie newsa :P

[url=http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,27907;core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,27907&rfbawp=1147125847.705&ticket=1962609038281648ReKP5yb%2BEbTPIixKGqeWy7ANITsglkuzqMKvmNUCopzDrfcyFnBIin97CI6S2TTBzE%2BZ7F2uJps%2BxLSXvVByHiMCbE3cOKZJ6XTpVQy7kWg%3D]Al Kaida w Battlefield 2?
[/url]

Źródło: http://www.gry.wp.pl

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, 04:45 

Panowie obalimy rząd ak-47 w reke i na kaczynskiego marsz !! :lol: :lol: :D 8) a co do dilera to niespijcie 3-4 dni to wasz nakreci :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, 07:16 

super, gdzie moge znalezc tego moda? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, 08:51 

szukałem ale neiznalazłem :<
Wiem że tworzy go gościu o xywce Sonic Jihad czy jakoś tak

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, 09:36 

ale ci ludzie sa smieszni pisza takie p***doly a pozniej wy robicie z tego wielkie Hallo :D . Bf2 nie nadaje sie do cwiczen . DO tego potrzebny jest symulator wojenny np Operation flashpoint . pozdro :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, 09:49 

Z tego co wiem AA byl symulatorem dla armi.
ktory pozniej zostal udostepniony dla mas.
teraz pewnie w USA wojsko gra na BF2:)

Tytuł:
PostNapisane: 9 maja 2006, 10:58 

A wiecie ze robiono badania w czasei WWII ze zeolnieze zawodowych armii dopiero po 4 latach strzelali bez krempacji do zolniezy wroga!!?

W pierwszym roku ok 80% strzałów było CELOWO chybionych.
Nie wierzę w symulatory. Bo co innego nawet najgorsze cwiczenia w realu, a rzeczywistosc pola bitwy, gdy np obryzga cię mózg twojego kolegi z baraku, lub tym podobne - a co innego wirtualna rzeczywistość - bo to juz wogole zenada.. i co niby.. umiem strzelać jak bede kosil headshoty w bf2? LOL...
Ja w realu strzelam wspaniale, a w BF2 nie umiem za przeproszeniem słonia ustrzelić.. :mrgreen:

Moja dziewczyna studiowala dziennikarstwo.. i wiem z doswiadczenia ze niektórzy dziennikarze po prostu mineli się z powołaniem..
My z dziewczyną siedzielismy i pisalismy na zaliczenie reportaz o zywnosci transgenicznej.. a kolezanka z roku wyskoczyla z artem "Kazdy włos ma swój głos"...
Jest takie mądre powiedzenie.. jak sie nie ma co powiedzieć to się siedzi cicho..
Ludzkie którzy takie bzdury wypisują w gazetach ze niby BF uczy terrorystów czy symulator microsoftu pozluzyl do nauki ataku na wierze WTC - są po prostu tragicznymi dziennikarzami, którzy się wypalili i nie mają pomysłów na nic ciekawego..
Tacy albo koncza na pisaniu bzdur jak W/W.. albo na szukaniu afer u slawnych ludzi.. co chyba jeszcze gorsze upodlenie.. :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 11:13 

razor414

przy takiej ilości dziennikarzy niemożliwym jest aby każdy pisał na temat i coś nowego, odkrywczego
pozatym spłodzenie arta "o niczem" wymaga mniej wysiłku/czasu/zaangazowania (ale zato sporego talentu w pisaniu pierdół - niewszyscy to potrafią)

co do tego celowego chybiania
kiedys oglądałem program na dicovery channel o bitwie pod Gettysburgiem
tam podczas badań odkryto że spora ilość karabinów miała po kilkanaście ładunków w lufie - co psycholodzy analizujac stwierdzili że poprostu pewien procent ludzi (już niepamiętam jaki ale generalnie duży) miał opór przed zabiciem drugiego człowieka nawet w trakcie bitwy gdzie można by to podciągnąć pod samoobronę
taki żołnież razem z innymi ładował broń, przymierzał i w momencie gdy nastepowała salwa niebył wstanie się zmusić do naciśnięcia spustu, dlatego razem z innnymi jeszcze raz odbywał procedure ładowania, przymiarki itd.

jaki z tego wniosek ?
większość żołnierzy ginie w pierwszym starciu osiagając zerowy KDR, a ta garstka co przezyje ma duzą szansę na przetrwanie większości nastepnych starć osiągając wysoki KDR - przyczym duża ilość z nich to będą osobnicy którzy niemają wielkich oporów przed zabijaniem
i najprawdopodobniej to jest przyczyna tolerowania fali w wojsku (patrz watek o rosyjskiej armii w hyde parku - tych trzech sk....ów w czasie walki nie markowało by strzałów w odróżnieniu od większości z tej zastraszonej gromadki która tam dała sobą pomiatać [a każdy kto grał w CoD 1/2 zna cytat Pattona - że zadaniem żołnierza niejest oddać życia za ojczyznę tylko sprawić by goście z przeciwnej strony barykady oddali życia za swoją ojczyznę ;) ] )

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 12:10 

Khildesum napisał(a):
MasterM napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
Chłopie po was Zdobyłem dla was zdjęcie przeciwnika ze zjazdu, tylko tak niepozornie wyglądają

wiem, że będzie trudno, wiem że wielu polegnie, ale musimy działaś, lata treningu czas wykorzystać :D

Na taka cizbe nalot ma tylko sens jak Ci F-35 wyposaza w znana z F-22 Lighting III M-61 (czy jakos tak) - taktyczna bombe thermonuklearna :)

Ja tam wolę zapach napalmu o poranku :twisted: Wiecie co mam na mysli. Może być też matka wszystkich bomb(największa bomba konwencjonalna(nie pamiętam nazwy, ale wiem, że tak ją przezywają)).
Nie mam zamiaru skazić kraju plutonem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 16:32 

Z tego co wiem skazenie jest niewielkie... na Wrzosy, ani do centrum nie dojdzie.

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 17:39 

Panowie mam genialny pomysł zróbmy własny mod do BF2 i poczwicny nanim atak na sejm i rozgłosnie to uniknie strat wludziach :P :lol: :lol:
niema nic lepszego niż napalm/C4 o poranku :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 21:27 

ten cały news to gigant ściema debilnego reporterzyny z Reuters'a i kolejnych w ciemię bite paranoików z Fox'a i innych tv stacji i serwisów...

WHY?

poczytajcie jak kolo SonicJihad robiąc sharewareowym frapsem filmik wywołał bużę w szklance wody

najpierw to:

http://www.forumplanet.com/planetbattle ... id=1806910

a potem to:

http://www.forumplanet.com/planetbattle ... 888667&p=1

i sam fylmik

http://www.archive.org/download/Sonic_j ... ihad12.wmv

Tytuł:
PostNapisane: 10 maja 2006, 22:38 

Obejrzałem ten filmik "propagandowy" gosciu zrobił poprostu sobie FRAG MOVIE w klimatach arabskich xD

Lepiej nie prezentujcie swoich fragów z BF2 bo pomyślą że Polacy chcą zaatakować Ameryke xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2