A wiecie ze robiono badania w czasei WWII ze zeolnieze zawodowych armii dopiero po 4 latach strzelali bez krempacji do zolniezy wroga!!?
W pierwszym roku ok 80% strzałów było CELOWO chybionych.
Nie wierzę w symulatory. Bo co innego nawet najgorsze cwiczenia w realu, a rzeczywistosc pola bitwy, gdy np obryzga cię mózg twojego kolegi z baraku, lub tym podobne - a co innego wirtualna rzeczywistość - bo to juz wogole zenada.. i co niby.. umiem strzelać jak bede kosil headshoty w bf2? LOL...
Ja w realu strzelam wspaniale, a w BF2 nie umiem za przeproszeniem słonia ustrzelić..
Moja dziewczyna studiowala dziennikarstwo.. i wiem z doswiadczenia ze niektórzy dziennikarze po prostu mineli się z powołaniem..
My z dziewczyną siedzielismy i pisalismy na zaliczenie reportaz o zywnosci transgenicznej.. a kolezanka z roku wyskoczyla z artem "Kazdy włos ma swój głos"...
Jest takie mądre powiedzenie.. jak sie nie ma co powiedzieć to się siedzi cicho..
Ludzkie którzy takie bzdury wypisują w gazetach ze niby BF uczy terrorystów czy symulator microsoftu pozluzyl do nauki ataku na wierze WTC - są po prostu tragicznymi dziennikarzami, którzy się wypalili i nie mają pomysłów na nic ciekawego..
Tacy albo koncza na pisaniu bzdur jak W/W.. albo na szukaniu afer u slawnych ludzi.. co chyba jeszcze gorsze upodlenie..