Teraz jest 22 lip 2025, 01:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 20:56 

Neuro to pieszczotliwie neurotyk :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 21:45 

LipToN Earl Grey napisał(a):
neuro napisał(a):
KFC-PL napisał(a):
no sam jest założycielem wyższej szkoły progejmerstwa

tak lipton dobry pomysł ALE admini CB to w większości takie same lamy jak EA nigdy ich nie ma a jak są to i tak nic nie wiedzą :?

jak wszyscy takie lamy, to zalozcie swoja lige, na pewno bedzie lepsza. a skoro z Dice takie lamy i zle patche pisza, to napiszcie swoje patche. to takie proste!

pzdr
neuro

lubisz robic z siebie forumowego pajaca? żeby nie powiedzieć idiote?

bardzo. po prostu jak widze dziesiatki osob, ktore codziennie wylewaja pomyje na gre, w ktora codziennie graja oraz nazywaja debilami i lamami kolesi, dzieki ktorym moga w te gre grac, to odzywa sie we mnie cos jakby przekora. mam wrazenie, ze na tym forum napisanie, ze BF2 jest fajny, a DICE i EA wiedza co robia to herezja i atak na podstawowe polskie wartosci - narzekanie dla zasady. szczerze mowiac, to mnie w ogole nie obchodzi jaki bedzie nastepny patch, ale ludzie, ktorzy dzien w dzien sie podniejaca jaki to on bedzie lamerski i do dupy, ci ludzie sa dla mnie niezwykle frapujacy.

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:01 

neuro napisał(a):
neuro napisał(a):
KFC-PL napisał(a):

tak lipton dobry pomysł ALE admini CB to w większości takie same lamy jak EA nigdy ich nie ma a jak są to i tak nic nie wiedzą :?

jak wszyscy takie lamy, to zalozcie swoja lige, na pewno bedzie lepsza. a skoro z Dice takie lamy i zle patche pisza, to napiszcie swoje patche. to takie proste!

pzdr
neuro

bardzo. po prostu jak widze dziesiatki osob, ktore codziennie wylewaja pomyje na gre, w ktora codziennie graja oraz nazywaja debilami i lamami kolesi, dzieki ktorym moga w te gre grac, to odzywa sie we mnie cos jakby przekora. mam wrazenie, ze na tym forum napisanie, ze BF2 jest fajny, a DICE i EA wiedza co robia to herezja i atak na podstawowe polskie wartosci - narzekanie dla zasady. szczerze mowiac, to mnie w ogole nie obchodzi jaki bedzie nastepny patch, ale ludzie, ktorzy dzien w dzien sie podniejaca jaki to on bedzie lamerski i do dupy, ci ludzie sa dla mnie niezwykle frapujacy.

pzdr
neuro

so what?
a masz jakas alternatywe dla BF2? bo zadnej takiej nie widze....reszte sobie dopisz

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:07 

neuro napisał(a):
neuro napisał(a):
KFC-PL napisał(a):

pzdr
neuro

pzdr
neuro

so what?
a masz jakas alternatywe dla BF2? bo zadnej takiej nie widze....reszte sobie dopisz

jest pelno alternatyw, ale ja gram w BF2, bo mi sie najbardziej podoba. jeszcze bardziej mi sie podoba po patchach.

ale skoro tak wielu osobom BF2 sie nie podoba, a tym bardziej nie bedzie sie podobac po patchu, to niech sprzedadza swoje kopie gry i zaczna grac, bo ja wiem w co, CSa czy inne Red Orchestra.

zauwaz tez, ze wyzywanie EA i DICE od debili, lamerow, zlodziei i ignorantow jest niezwykle milym podziekowaniem za wydanie najlepszej gry wojennej i w ogole jednej z najlepszych gier w historii. gdybym ja pracowal w DICE i czytal to forum, to albo by mi CHOLERNIE przykro albo bym zmienil robote. ludzka niewdziecznosc polacza z polska radoscia narzekania jest dla mnie mieszanka piorunujaca. stad moja mala krucjata na tym forum. niestety, wyglada na to, ze jestem sam...

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:14 

Jak bym pracował w DICE to bym nie niszczył gry którą tyle tworzyłem.

Ostatnio edytowano 12 maja 2006, 16:38 przez Meewosh47, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:15 

CS, czy inne gierki wielu osobom sie przewaznie przejadle, inne grajace w BF graly w ta serie od poczatku....niby wybor jest spory ale w BF2 jest spora innowacyjnosc no i scena jest b. dobrze supportowana --> nagrody w PC06, BFCON czego nie uswiadczysz gdzie indziej...

Cytuj:
zauwaz tez, ze wyzywanie EA i DICE od debili, lamerow, zlodziei i ignorantow jest niezwykle milym podziekowaniem za wydanie najlepszej gry wojennej i w ogole jednej z najlepszych gier w historii. gdybym ja pracowal w DICE i czytal to forum, to albo by mi CHOLERNIE przykro albo bym zmienil robote. ludzka niewdziecznosc polacza z polska radoscia narzekania jest dla mnie mieszanka piorunujaca. stad moja mala krucjata na tym forum. niestety, wyglada na to, ze jestem sam...

wtf? dawno juz nie bylo tak zabugowanej i niedorobionej gry. partacze, lamy to zdecydowanie za malo powiedziane? choc ja jestem sklonny do teorii ze EA "musiala" tyle gierek wydac ze nie do konca przemyslala BF :) ale to to jest obecnie ze wydaje sie setki tytulow, ktore sa sredniakami.

Cytuj:
gdybym ja pracowal w DICE i czytal to forum, to albo by mi CHOLERNIE przykro albo bym zmienil robote. ludzka niewdziecznosc polacza z polska radoscia narzekania jest dla mnie mieszanka piorunujaca.

wtf? zaplacilem za gre niech sie ciesza. co ja mam im do stop padac ze wydali BF'a?

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:17 

Meewosh47 napisał(a):
Jak bym pracował w DICE to bym nie [cenzura] gry którą tyle tworzyłem.

na szczescie nigdy nie bedziesz pracowac w DICE

pzdr
neuro

PS swietny argument, naprawde wiele wyjasnia, jesli chodzi o Twoje narzekanie

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:18 

neuro - rękę dam sobie odciąć, że kolesie, którzy robią patche i booster packi do tej gry mieli minimalny udział w procesie jej tworzenia. Ludzie od patchy przez kilka miesięcy nie potrafili zrobić poprawnego instalatora i praktycznie zepsuli wszystko, czego się dotknęli. Zgodzę się, że grę stworzył zespół dobrych programistów, znających swoje rzemiosło, ale ci, którzy ich zastąpili nie mają pojęcia co robią.

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:32 

w BF2 jest cała masa zupełnie "nieukrytych" elementów które świadczą o cześciowym partactwie (np. wyszukiwarka serverów)

gra wyszła całkiem dobra ale to być może był przypadek - "ślepej kurze ziarno"
domnie coprawda tylko połowicznie trafia argumentacjia Lailonn'a o tym co w grze było przewidziane a tym co jest, jednak nie zmienia to faktu że po tych wszystkich informacjach (brak lotnictwa, 128 playerów, brak SJ) dochodze do wniosku że ci goście "zupełnie inną grę robili niż zrobili"
fartem wyszedł hit - czego być może nibyło w planach więc teraz to patchami poprawią :mrgreen:

i choć sam osobicię nie snuje wizji apokalipsy 1.22 jak coniektórzy to musze przyznać że rozwiązania zapowiedziane w kolejnym patchu idą w niewłaściwą stronę i "może" się to okazać tak zgubne jak to w tym wątku już opisano

czy naprawde niema czego w tej grze poprawiać/dodawać tylko desant jeepów ? może wyszukiwarka ? może samoloty ? może dalszy tuning min ?
czemu do ciężkiej holery dostaję zrzut jeepów ?! (którymi jak się zapowiada i tak niebędę jeździł tylko lokował helipady)

Tytuł:
PostNapisane: 11 maja 2006, 22:46 
Moderator forum

Kolec napisał(a):
niebędę jeździł tylko lokował helipady

Żeby tylko, teraz snajper na lotniskowcu to bedzie nic w porownaniu z jeepkiem, chyba ze nie bedzie mozna ich tam zrzucac. Jedyne co dobre w patchu to ze poprawia widzenie swoich w pojazdach z samolotu jako wrogów, ale i to spieprzą. Niektóre bugi są jeszcze od 42 i jak ktoś napisał że EA jest tak na tyle porządną firmą że nie popełnia jednego błędu dwa razy to myśłałem że padne :roll:
Pewnie poprawia jeszcze j-10 bo za słabe troche, jak sie do niego podleci blisko to sie da stracic, a po co? No i ten samorozwalajacy sie czolg USA na ulicach karkandu :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 00:05 

Koledzy zapominają, że oprócz piszących petycje - jest cała reszta która tej petycji nie składała.

Ja osobiście czekam z niecierpliwością na 1.3. I myślę, że patch poprawi grę.

To co napisało EA w ostatnim komunikacie w 100% pokrywa się z moim odbiorem "Squad jumpingu".

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 00:31 

Noooo panowie neuro i jurgens znowu w akcji 8) :lol:

Wyobraźcie sobie granie Clean Sweep. Spokojnie bedzie mozna grac 1vs8 będąc dobrym pilotem.....
Zegnaj BF 2 :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 08:37 

no to teraz 30% taktyk klanowch w błoto pójdzie :/

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 09:47 

jurgens napisał(a):
Koledzy zapominają, że oprócz piszących petycje - jest cała reszta która tej petycji nie składała.

Ja osobiście czekam z niecierpliwością na 1.3. I myślę, że patch poprawi grę.

To co napisało EA w ostatnim komunikacie w 100% pokrywa się z moim odbiorem "Squad jumpingu".

ja od dzisiaj szczerze modle sie aby po patchu noobki:
ani razu nie wyszly z locka na lotniskowcu- Wake Island
ani razu nie wyszly z locka na SAK na pierwszych spawnach
żeby 3/4 map byla tak nudna ze gra im zbrzydnie..... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 10:12 

Nie bój żaby - zrobi się serwery 'no base raping'. Za podejście na 100m do nieprzejmowalnej bazy będzie kick, za strzał w kierunku nieprzejmowalnej bazy lub zrzucenie na nią bomb będzie ban i noobki będą szczęśliwe.

PS. A na Karkandzie MECowi gracze nie będą mogli podchodzić pod hotel 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2