CS, czy inne gierki wielu osobom sie przewaznie przejadle, inne grajace w BF graly w ta serie od poczatku....niby wybor jest spory ale w BF2 jest spora innowacyjnosc no i scena jest b. dobrze supportowana --> nagrody w PC06, BFCON czego nie uswiadczysz gdzie indziej...
Cytuj:
zauwaz tez, ze wyzywanie EA i DICE od debili, lamerow, zlodziei i ignorantow jest niezwykle milym podziekowaniem za wydanie najlepszej gry wojennej i w ogole jednej z najlepszych gier w historii. gdybym ja pracowal w DICE i czytal to forum, to albo by mi CHOLERNIE przykro albo bym zmienil robote. ludzka niewdziecznosc polacza z polska radoscia narzekania jest dla mnie mieszanka piorunujaca. stad moja mala krucjata na tym forum. niestety, wyglada na to, ze jestem sam...
wtf? dawno juz nie bylo tak zabugowanej i niedorobionej gry. partacze, lamy to zdecydowanie za malo powiedziane? choc ja jestem sklonny do teorii ze EA "musiala" tyle gierek wydac ze nie do konca przemyslala BF

ale to to jest obecnie ze wydaje sie setki tytulow, ktore sa sredniakami.
Cytuj:
gdybym ja pracowal w DICE i czytal to forum, to albo by mi CHOLERNIE przykro albo bym zmienil robote. ludzka niewdziecznosc polacza z polska radoscia narzekania jest dla mnie mieszanka piorunujaca.
wtf? zaplacilem za gre niech sie ciesza. co ja mam im do stop padac ze wydali BF'a?