Teraz jest 4 mar 2025, 23:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 10:37 

1.Alternatywa na base raping powinna być zapożyczona z DoD-a. (Choć dla mnie to jest obojętne)
2. Co do Patcha który nadchodzi wątpie ,że wyjdzie to na dobre grze ale pewnie przyzwyczimy się do niego.
3.Co do 2142 wydaje mi się ,że żaden fan Bf-a nie przepuści tej gry. Wymagania sprzętowe pewnie się nie zmienią gdyż gra będzie na enginie BF 2.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 10:55 

LipToN Earl Grey napisał(a):
jurgens napisał(a):
Koledzy zapominają, że oprócz piszących petycje - jest cała reszta która tej petycji nie składała.

Ja osobiście czekam z niecierpliwością na 1.3. I myślę, że patch poprawi grę.

To co napisało EA w ostatnim komunikacie w 100% pokrywa się z moim odbiorem "Squad jumpingu".

ja od dzisiaj szczerze modle sie aby po patchu noobki:
ani razu nie wyszly z locka na lotniskowcu- Wake Island
ani razu nie wyszly z locka na SAK na pierwszych spawnach
żeby 3/4 map byla tak nudna ze gra im zbrzydnie..... :twisted:

to jest wlasnie wspaniale podejscie! skoro ja mam mniejsza zabawe, to niech chociaz i inni maja do dupy. bardzo ladnie z Twojej strony. "mam dziewczyne, ktorej nie kocham bo jest brzydka ale nie potrafie zerwac, dlatego zycze wszystkim zadowolonym ze swoich dziewczyn wszystkiego najgorszego".

a moze po prostu zerwiesz jednak z BF2, skoro Twoja jedyna radoscia z tej gry jest uprzykrzanie zycia noobom, rzucanie jeepow na helipady oraz atakowanie DICE? taka masz zabawe z gry, jak sobie sam zagrasz - parafrazujac przyslowie. byc moze rzucanie jeepow na heli ma sens w grze o pieniadze na turniejach, ale na FFA? samemu sobie psuc zabawe za ktora sie placi? po co psuc zabawe innym? paradoksow ciag dalszy...

pzdr
neuro

ps nowa definicja nooba - gracz, ktory ceni patche

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 11:22 

neuro - najjaśnijsza gwiazda nieboskłonu bf2 :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 11:45 

Neuro alez oczywiscie. Sam bede zrzucal jeepy na heli i gdzie popadnie do tego gnebil ile bede mogl. Skoro nei bedzie SJ to bedzie to latwiejsze :} Jest w tym wszystkim pewien cel. SKoro po placzach "lamek" zmienia sie to czy tamto nie sluchajac ostzrezen do czego to doprowadzi to nalezy im dac nauczke i pokazac, ze robienie zmian bez przemyslenia jest zle. Placz wywolany rzezia moze pomoc tylko tej grze...

Ciesza sie na jeepki? To pokazemy im co to oznacza "rzut jeepka" jak zaczna plakac na te nowosc to moze EA przemysli co robi...

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 11:50 

cos mnie sie zdaje ze helipady beda chronione przed łapskami komadira :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:00 

Przylaczam sie do akcji, nie dajemy zyc frajerom wymuszajacym zmiany dokonywane przez EA :)

Co do zrywania z bf'em. Zerwe jezeli ktos mi odda za pelna wartosc i gry oraz dobre 600godzin przy grze. Widze ze neuro dla Ciebie EA jest firma nieskazitelna i zachowuje sie poprawnie (nie w sensie swojej polityki finansowej). Jednak ja jak i 99% graczy klanowych i nie tylko czuje sie przez EA oszukany a najgorsze jest to ze musze sie na to oszustwo godzic.... Dlaczego? Patrz wczesniejsze posty :]

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:04 

Dzisiaj zassalem sobie moda Codename Eagle (jakies 130 MB) i ten modzik dodaje wiecej nowosci niz jakis zasrany booster pack (m.in 4 nowe tryby zmieszane z CTF, kilkanascie pojazdow, 1 mape, wiele skinow). To o czyms swiadczy...

Dobrze, ze pojawia sie coraz wiecej modow, nawet tych gorszych. Pozwalaja grac tak jak sie chce, a nie tak jak nakazuje nam DICE wraz z EA. Przetestuje, pogram na patchu 1.3, napsuje krwi n00bom. I tak zapewe bedzie jakis bug pozwalajacy na SH. EA graczy nie powstrzyma...

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:08 

A co oprócz zaopatrzenia będą jeepki :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:23 

Adasi napisał(a):
Przylaczam sie do akcji, nie dajemy zyc frajerom wymuszajacym zmiany dokonywane przez EA :)

Co do zrywania z bf'em. Zerwe jezeli ktos mi odda za pelna wartosc i gry oraz dobre 600godzin przy grze. Widze ze neuro dla Ciebie EA jest firma nieskazitelna i zachowuje sie poprawnie (nie w sensie swojej polityki finansowej). Jednak ja jak i 99% graczy klanowych i nie tylko czuje sie przez EA oszukany a najgorsze jest to ze musze sie na to oszustwo godzic.... Dlaczego? Patrz wczesniejsze posty :]

dlaczego ktos ma Ci zwracac kase? przeciez korzystales z gry przez 600h! poza tym, mozesz grac przeciez na starym patchu, kto Ci broni? mozesz tez gre sprzedac, dostaniesz pewnie za nia z 50zl. 600h frajdy za 70zl? dobry interes. nie ma zadnego oszustwa, czytales licencje? jeszcze raz powtorze, przeciez mozna grac na starych patchach!

co do graczy klanowych, szczegolnie tych bardziej pr0 - przykro mi bardzo, ale gra pisana jest dla graczy w ogole, a nie dla pewnej, malej, grupy. ja tez gram w klanie i prawie wszyscy cieszymy sie, ze wychodzi nowy patch. nie uwazajcie siebie za grupe reprezentatywna czy tez istotna. sorry, ale jestescie w mniejszosci. przecietny klan brytyjski czy amerykanski to grupa przyjaciol, ktora chce sobie postrzelac przy piwie. nawet pewnie nie wpadna na pomysl rzucania jeepa na heli - bo i po co? uwazasz, ze ich glos jest niewazny? zaplacili tyle samo za gre i placa tak samo duzo, jesli nie wiecej, za serwer.

a EA jako firma zachowuje sie doskonale. wyliczmy plusy.
*po pierwsze, wydala swietna gre.
*po drugie, ciagle do niej robi patche - co jak pewnie wiesz, nie jest regula.
*po trzecie, wspiera community - funduje nagrody w turniejach, organizuje eventy. poprawcie mnie, jesli sie myle, ale to wlasnie EA zaplacila w czesci za wyjazd polskich graczy do Niemiec na BFCON, a takze pozwala najlepszym polskim graczom testowac gre przed jej premiera! niedobra EA, a fe!
*po czwarte, cena gry w Polsce jest nizsza niz na swiecie
*po piate, tworzy gre z mysla o tworcach modow, kopiac tym samym pod soba dolek. gdyby byli naprawde brutalni, to utrudnili by robienie modow i tym samym zwiekszyli zyski ze swoich dodatkow. ale nie, cenia sobie feedback ze strony userow.
*po szoste, zwracaja uwage na prosby i zadania graczy. byc moze wydaje sie wam, ze wasza petycja byla wazna. nope. wazne bylo z 500.000 glosow noobow z calego swiata, ktorzy chca gry wojennej z pewna doza realizmu, a nie stada skaczacych i spawnujacych sie na sobie graczy. pracownicy EA sa aktywni na wielu forach, nie tylko tym tutaj.

minusy
*patche sa wydawane w pospiechu i z bledami oraz nie sa do konca przemyslane (za dobre samoloty, jeep na heli - jesli sie ukaze)
*gra w wersji pierwotnej miala sporo bugow

aha, dzieki wszystkim, ktorzy rzeczowo dyskutuja, zamiast wysmiewac. no ale pewnie i tak malo kto to czyta, bo duzo literek.

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:30 

neuro napisał(a):
dlaczego ktos ma Ci zwracac kase? przeciez korzystales z gry przez 600h! poza tym, mozesz grac przeciez na starym patchu, kto Ci broni? mozesz tez gre sprzedac, dostaniesz pewnie za nia z 50zl. 600h frajdy za 70zl? dobry interes. nie ma zadnego oszustwa, czytales licencje? jeszcze raz powtorze, przeciez mozna grac na starych patchach!

Dlatego ze gre kupilem inna a inna mam? Ile razy mamy pisac ze to oszustwo na ktore MUSIMY (tak dobrze widzisz) sie godzic.

To sobie powtarzaj ile chcesz ze mozna grac na starych patchach, z tym ze nie bardzo odpowiada mi gra w singlu lub w menu :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:35 

i tak najlepsze efekty mnie sie podobają jak lece sobie heli i nagle widze rakiete aa robiacą tak różne zygzaki i figury geometyczne w powietrzu że zaczynam się zastanawiać czy czasem nie przedawkowałem :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:35 

Adasi napisał(a):
Dlatego ze gre kupilem inna a inna mam? Ile razy mamy pisac ze to oszustwo na ktore MUSIMY (tak dobrze widzisz) sie godzic.

To sobie powtarzaj ile chcesz ze mozna grac na starych patchach, z tym ze nie bardzo odpowiada mi gra w singlu lub w menu :lol:

ale przeciez po wersji 1.0 tez wyszly patche, ale jednak grales, mimo, ze tez byla to inna gra. czytales licencje? btw wolalbys, zeby EA nic nie zmieniala, bo przeciez "chcesz miec gre, jaka kupowales?".

skoro Ci nie odpowiada granie w menu albo w singlu (albo na starym patchu z wieloma kolegami, ktorzy jak Ty uwazaja, ze nowy patch, ktorego nawet nie widzieli, suxx) - sprzedaj gre. czytales licencje?

pzdr
neuro

PS czytales licencje?

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:39 

Ja nigdzie nie napisalem ze nie chce patchy. Patche ok, ale takie ktore naprawiaja usterki a nie zmieniaja gre.

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:50 

neuro...Owszem są plusy,ale jest tyle minusów,że człowiek siada ze spuszczoną głową.Powtórze innych:EA chce mieć nowych graczy,nie zależy im na klanowcach i "niepotrzebnym squad jumpingu"

Tytuł:
PostNapisane: 12 maja 2006, 12:56 

Tez sie przyłacze do akcji, skoro patche sa wypuszane pod noobków (co z reszta widać doskonale), a klanowcy maja gówno do powiedzenia to ja po pachu 1.3 równiez zaczne dręczyć płaczące lamki i mam nadzieje ze większość klanowców sie do tej "akcji" przyłaczy :idea:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 201 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2