Teraz jest 4 mar 2025, 23:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 14:10 

Piotr3k napisał(a):
Ps. a mi sie wydaje ze ten ident3ty to nie ta osoba o ktora w topicu chodzi, bo napisal za bardzo poprawna polszczyzna.

No zgadzam się z toba. MOże mu ktoś pomógł go napisać :wink: ID bym porywczy ale widocznie w FF.ATI dostał skrzydeł... dosłownie :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 14:28 

A może go przerzuciło :wink: za bardzo :D
Ja tam go lubiłem - fajowaty koleś :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 14:42 
Moderator forum

Piotr3k napisał(a):
Ps. a mi sie wydaje ze ten ident3ty to nie ta osoba o ktora w topicu chodzi, bo napisal za bardzo poprawna polszczyzna.

:!: :!: - również byłem w szoku.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 14:46 

EST_PL napisał(a):
Piotr3k napisał(a):

:!: :!: - również byłem w szoku.

ee tam pewno skorzystał z WORDA, albo ktos mu to napisał :roll:

BTW. Wiedziałem, że prędzej czy później pojawi się chłopak forum ;)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 14:52 

Grubzek napisał(a):
Witam wszystkich, jestem nowy (mój pierwszy post), choć być może znacie mnie już z pola walki Smile Ostatnio miałem podobną sytuację na ww. serwerze. Na planszy z mokradłami wsiadałem do samolotu i było tam kilku innych graczy ale oni stali ZA samolotem tak że jak startowałem to ich TK-owałem silnikiem. Po trzecim razie wyrzucono mnie z serwera za TK... Zasłużyłem ? Jeżeli nie jak się odwołać ? Nawet nie wiem na jak długo mnie odcięli ... Lubię ten serwer bo na serwerach 212.203.134.xxx nie można grać odblokowanymi broniami.

IP tu niema nic do rzeczy, wystarczy się przelogować
podmuch z silnika samolotu niezadaje obrażeń - jezeli były TK to musiałeś ich potrącać skrzydłami lub rozjeżdżać podwoziem

automatyczny kick/ban za TK trwa tylko 1 rundę

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 15:06 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
do werewolfa ---> jeszcze raz napiszesz heli przez "ch" to ktoś tu zawału dostanie :D

Jedyne co mogę w tym miejscu napisać, to: :oops: Zwłaszcza, że nieraz upominam innych o ortografię. Coś mnie musiało nieźle "zamulić" z tym Heli.
Przyznasz sam jednak, że byłem bardzo konsekwentny... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 16:53 

Vesp3r napisał(a):
co do KMX to wcale nie jest taki samolub, zdażyło się zagrać 2 razy z nim i ani razu problemów nie robił przy heli. BA nawet poczekał na mnie x)

bo z porządnego klanu jest ;)
Grubzek napisał(a):
212.203.134.xxx nie można grać odblokowanymi broniami.

a to peszek :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 17:25 

werewolf napisał(a):
ident3ty napisał(a):
Co do zamykania składu w heli to wybacz, ale wole latac sam niż męczyc się z kimś kto nie potrafi...

Oczywiście. Z mojej strony, nie był to zarzut, tylko informacja. Choć z drugiej strony, jeśli na serwerze są gracze którzy "potrafią" (a tacy wtedy byli), to latanie samemu jest zwykłym egoizmem.
Ze mną się męczyć na pewno nie będziesz, bo cóż by taki cienias jak ja mógł szukać w heli razem z takim "Pro" jak Ty.

Zgadzam się z werewolf`em, nie ma to jak tacy skill`owcy wejdą na serwer... :o

SNAKE'83 napisał(a):
koledze z FFATI sie nudzilo widac :D

he he he he ha ha ha , śmieszne, twoim kolegą też się chyba nudzi... :idea:

Piątek 12.05.2006 serwer - Aster
Początek rundy, wchodzi do heli Voodoo::S@mson, wchodzę ja. Jestem gunnerem. I takie zapytanie:
Voodoo::S@mson : Nie będziesz pudłował?
Po pewnym czasie oddaję 2 celne strzały tv rakietą. Wkońcu nas zdejmują. Voodoo::S@mson zajmuje helikopter, chcę się pojawić na jego squad leader`ze, a tu zablokowany. To samo Voodoo::Koki w dwu -osobowym bombowcu:
Obrazek

A to wyniki skill`owców po "udanej" zakończonej rundzie:
Obrazek

Kolegą z Voodoo się nudziło.... prawda Snake`83? Przestańcie naśladować Redux`a i jego wyczyny z filmu Duckandcover, nie macie własnego stylu, czy co?

Sobota - niedziela 13-14.05.2006 serwer - Aster:
I jeszcze gracze Wildy z ich blokowanymi składami latającymi , i nie tylko... Ale to już jest norma.
Obrazek

A ja na polskich serwerach, też chyba ustalę jakąś nową modę, polegającą na zdobywaniu najdalej wysuniętej flagi, jako sl zamkniętego składu, którego tylko ja będe członkiem. "Pro gracze" widząc, na swojej minimapie cyfrę, która się "przedarła" będą się pewnie chcieli na mnie zrespawnować, a tu zawód. No co, niech sami sobie radzą, co mnie wkońcu obchodzi teamplay na public`ach, sam wszystkich rozwalę,,,,, 8)

http://enclave.myminicity.com/

Ostatnio edytowano 15 maja 2006, 17:51 przez xgty22TWO, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 17:50 

xgty22TWO napisał(a):
werewolf napisał(a):
ident3ty napisał(a):
Co do zamykania składu w heli to wybacz, ale wole latac sam niż męczyc się z kimś kto nie potrafi...

Oczywiście. Z mojej strony, nie był to zarzut, tylko informacja. Choć z drugiej strony, jeśli na serwerze są gracze którzy "potrafią" (a tacy wtedy byli), to latanie samemu jest zwykłym egoizmem.
Ze mną się męczyć na pewno nie będziesz, bo cóż by taki cienias jak ja mógł szukać w heli razem z takim "Pro" jak Ty.

Zgadzam się z werewolf`em, nie ma to jak tacy skill`owcy wejdą na serwer... :o

SNAKE'83 napisał(a):
koledze z FFATI sie nudzilo widac :D

he he he he ha ha ha , śmieszne, twoim kolegą też się chyba nudzi..

Piątek 12.05.2006 serwer - Aster
Początek rundy, wchodzi do heli Voodoo::S@mson, wchodzę ja. Jestem gunnerem. I takie zapytanie:
Voodoo::S@mson : Nie będziesz pudłował?
Po pewnym czasie oddaję 2 celne strzały tv rakietą. Wkońcu nas zdejmują. Voodoo::S@mson zajmuje helikopter, chcę się pojawić na jego squad leader`ze, a tu zablokowany. To samo Voodoo::koki w dwu osobowym bombowcu:
Obrazek

A to wyniki skill`owców po "udanej" zakończonej rundzie:
Obrazek

Kolegą z Voodoo się nudziło.... prawda Snake`83? Przestańcie naśladować Redux`a i jego wyczyny z filmu Duckandcover, nie macie własnego stylu, czy co?

Sobota - niedziela 13-14.05.2006 serwer - Aster:
I jeszcze gracze Wildy z ich blokowanymi składami latającymi , i nie tylko... Ale to już jest norma.
Obrazek

A ja na polskich serwerach, też chyba ustalę jakąś nową modę, polegającą na zdobywaniu najdalej wysuniętej flagi, jako sl zamkniętego składu, którego tylko ja będe członkiem. "Pro gracze" widząc, na swojej minimapie cyfrę, która się "przedarła" będą się pewnie chcieli na mnie zrespawnować, a tu zawód. No co, niech sami sobie radzą, co mnie wkońcu obchodzi teamplay na public`ach, sam wszystkich rozwalę,,,,, 8)
Wiesz tylko uważaj, bo możesz wystąpić w pewnym wątku pod tytułem "Klanowcy free-play'owcom..." a zwłaszcza w pkt 1. Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 17:53 

Zamykanie squadów to chyba nic złego ... :roll: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 17:59 

na GN 64 jest zabronione zamykanie squadu z jedna soba ,

ja czasem tez sam latam jak po kilku razach gunner albo pilot sie do niczego nie nadaje , choc zdazaja sie wyjatki - ostatnio z Metz'em wymiatalismy na zmiane , wiec sie da ,

samson to lamka :P i nie jest pilotem / gunnerem z zawodu, moze mu sie nudzilo :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 18:04 

................

Ostatnio edytowano 15 maja 2006, 18:08 przez ident3ty, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 18:07 

Myślisz, że jak jestem klanowcem, to odczuwam z graczami innych klanów jakąś bezwzględną solidarność, w popieraniu jakiś głupich praktyk na serwerach, takich jak: mój samolot, mój helikopter, tk`owanie itp., itd., etc. ?
buha ha buha ha...

Jeśli dany gracz na public`u ma np. wysoką rangę i jeszcze w dodatku tag klanowy, to jeśli pakuje się do jakiegoś pojazdu, to wyraźnie wie co robi.
Nie rozumiem skąd te obawy, wsród pr0 graczy, a mianowicie kiedy latają bombowcem czy heli, myślą, że będąc sl ktoś się na nich zrespawnuje z zwykłych graczy. Bzdura 90% bezklanowów, przecież nie wie co to squad jumping. Tak naprawdę klanowcy z wypasionym graficznym sprzętem nie chcą, żeby inni gracze z rzekomo gorszych klanów latali z nimi, bo boją się, że np. taki gunner nie zauważy jakiegoś gościa ukrytego 300 m dalej w krzakach..... :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 18:08 

Zamykać sqad to mogą ludzie bez klanu, a ktoś kto jest w Wildzie albo w Voodoo( jedne z najlepszych klanów w polsce) powinien wiedzieć że zamykanie sqadu to lamerstwo.....Battlefield 2 to gra grupowa a nie gra dla Samotnych wilków, jak chcą sobie zamykać sqad niech to robią w Singlu...Z patchem 1.3 przyjdzie tryb Co-Operative dla 2 osób w singlu to niech se wejdą i zamkną sqad ale nie w multi.... :roll: żeby takie rzeczy trzeba było przypominać.... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 18:12 

Chciałbym zobaczyć graczy Wildy w jakimś zamkniętym składzie z botami. :D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2