werewolf napisał(a):
ident3ty napisał(a):
Co do zamykania składu w heli to wybacz, ale wole latac sam niż męczyc się z kimś kto nie potrafi...
Oczywiście. Z mojej strony, nie był to zarzut, tylko informacja. Choć z drugiej strony, jeśli na serwerze są gracze którzy "potrafią" (a tacy wtedy byli), to latanie samemu jest zwykłym egoizmem.
Ze mną się męczyć na pewno nie będziesz, bo cóż by taki cienias jak ja mógł szukać w heli razem z takim "Pro" jak Ty.
Zgadzam się z werewolf`em, nie ma to jak tacy skill`owcy wejdą na serwer...
SNAKE'83 napisał(a):
koledze z FFATI sie nudzilo widac

he he he he ha ha ha , śmieszne, twoim kolegą też się chyba nudzi..
Piątek 12.05.2006 serwer - AsterPoczątek rundy, wchodzi do heli Voodoo::S@mson, wchodzę ja. Jestem gunnerem. I takie zapytanie:
Voodoo::S@mson : Nie będziesz pudłował?
Po pewnym czasie oddaję 2 celne strzały tv rakietą. Wkońcu nas zdejmują. Voodoo::S@mson zajmuje helikopter, chcę się pojawić na jego squad leader`ze, a tu zablokowany. To samo Voodoo::koki w dwu osobowym bombowcu:

A to wyniki skill`owców po "udanej" zakończonej rundzie:

Kolegą z Voodoo się nudziło.... prawda Snake`83? Przestańcie naśladować Redux`a i jego wyczyny z filmu Duckandcover, nie macie własnego stylu, czy co?
Sobota - niedziela 13-14.05.2006 serwer - Aster:I jeszcze gracze Wildy z ich blokowanymi składami latającymi , i nie tylko... Ale to już jest norma.

A ja na polskich serwerach, też chyba ustalę jakąś nową modę, polegającą na zdobywaniu najdalej wysuniętej flagi, jako
sl zamkniętego składu, którego tylko ja będe członkiem. "Pro gracze" widząc, na swojej minimapie cyfrę, która się "przedarła" będą się pewnie chcieli na mnie zrespawnować, a tu zawód. No co, niech sami sobie radzą, co mnie wkońcu obchodzi
teamplay na public`ach, sam wszystkich rozwalę,,,,,

Wiesz tylko uważaj, bo możesz wystąpić w pewnym wątku pod tytułem "Klanowcy free-play'owcom..." a zwłaszcza w pkt 1. Pozdro