Teraz jest 4 mar 2025, 23:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 18:18 

xgty22TWO napisał(a):
Chciałbym zobaczyć graczy Wildy w jakimś zamkniętym składzie z botami. :D

Hehe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 18:55 

lol, kolejny temat z cyklu: ojej teamkiller... zalosne

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 19:11 

Mowisz tak dlatego, ze to kolega z klanu? Nie przypominam sobie aby posiadanie taga klanowego pozwalalo na chamskie zachowania...

Mowie tu o bluzgach i tk a nie o zamykaniu squadu bo nie ma w tym nic zlego. Sam zamykam gdy gram z kumplem. We 2 latamy i we 2 biegamy. Ilekroc dolaczaja sie inni robi sie burdel i nie wiemy kto co i jak.

Na GN ustalilismy zakaz blokowania squadow 1 osobowych. na asterze nawet takiej jego formy nie ma wiec tu akurta nie stalo sie nic zlego.

Ostatnio edytowano 15 maja 2006, 19:14 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 19:11 

Raiven2 napisał(a):
Zamykać sqad to mogą ludzie bez klanu, a ktoś kto jest w Wildzie albo w Voodoo( jedne z najlepszych klanów w polsce) powinien wiedzieć że zamykanie sqadu to lamerstwo.....Battlefield 2 to gra grupowa a nie gra dla Samotnych wilków, jak chcą sobie zamykać sqad niech to robią w Singlu...Z patchem 1.3 przyjdzie tryb Co-Operative dla 2 osób w singlu to niech se wejdą i zamkną sqad ale nie w multi.... Rolling Eyes żeby takie rzeczy trzeba było przypominać.... Rolling Eyes

oni to robią to może lubią grać we własnym gronie, a i dlaczego zamykanie składów to lamerstwo, skoro jest taka funkcja to można z niej korzystać, no chyba że się myle i to kolejny bug tak jak SJ :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 19:30 

Ale macie problemy, ja jak chce latac heli to biore go sam i po prostu nie mam skladu. 95% ludzi ktorzy mi wsiada nie potrafia trafic w jakiekolwiek heli i do czolgu wala z działka. Po co sie wkurzac i latac bez sensu jak mozna sobie postracac spokojnie ludzi?
Dla mnie takie robienie screenow i lamentowanie na forum jest po prostu smieszne :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 19:34 

Nie tyle co śmieszne co załosne wręcz noobiarskie 8)

Nie płakusiaj... :!:

Obrazek

Ile razy mnie zabili polacy na gamesnecie za odrzutowiec/heli i nie płacze ani nie wrzucam na forum screenów.

Myślisz że tylko Ciebie denerwuje jak wsiadasz sobie np. do odrzutowca a to noob z M95 zabija Cię przez kokpit? Albo jakiś ERYX poleci w Twoją strone - to codzienność...

Battlefield 2 - Totalna rozróba

Życzysz sobie więcej lojalności wobec swoich kolegów to pograj w coś spokojniejszego np. ,,Internetowa gra warcaby'' :lol:

Ostatnio edytowano 15 maja 2006, 19:41 przez [Tony.660], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 19:40 

słyszałem ze ten Ident1ty to niezle ziółko jest :wink: he ale coz wiadomo najlepszym sie zdarza :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 19:53 

maTTi napisał(a):
Ha, na 20 stron to trzeba sobie zasluzyc. Taka lamka jak ty nie dostanie nawet 5.

czy ktoś to pilnuje bo dochodzi do 5!!/??

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 20:03 

Szczerze mowiac, jak tak czytam wypowiedzi pilotow heli, o tym jak to niewielu niewielu kolesi wie jak strzelac z TV, itp. to jakos chce mi sie smiac, albo wyc... po prostu...

Sorry, takich graczy jest moze 10%, cala reszta, w tym pewnie z 90% graczy z tagiem (nie moge mowic klanowcy, ostatnio pojawilo sie wiele fake tagow na FFA, na TV2 ranked wydatnie zwiekszalo to szanse na brak TK od jakiegos progejmera, cytuje tu qmpla...) dokladnie wie o co z rakietami TV chodzi...

Jak dla mnie, jak ktos lata samemu, to jest po prostu frajer - jezeli jestem w heli jako gunner, z kumplem, i walczymy z takim progejmerem (nie zawsze zdarzy uciec:), latajacym samemu, to ma moze z 10% szans na urwanie sie nam, czy zdjecie naszego heli. Sorry, jezeli dany kolo przesiada sie do gunnera (i tak fajnie zaczyna sie krecic), to jest po prostu martwy. Moj pilot ma duze szanse na ucieczke (warto ustawiac sie dziobem do rakiety, nigdy bokiem, bo na bank rakieta pojdzie w tylni rotor), a jak wystrzele z sekunde, dwie szybciej niz on, to nawet nie ma potrzeby manewru... Szkoda tylko ze jeden frag a nie dwa:))

Mi zdarzyla sie za to inna ciekawa sytuacja, trafilem bowiem jako gunner do heli pilotowanego przez kogos ze znanego polskiego klanu, przez grzecznosc nie podam nazwy...
Wszystko byloby fajnie, tyle ze koles celowal chyba wzgledem swoich rakiet czy jakos tak, bo mi jako gunnerowi cele do AT wystawial (tak, wystawial, bo stawal w zawis, i po sek czy dwoch mojego pomstowania puszczal jedna, dwie rakiety - i po nastepnej sekundzie sie zmywal) tak, ze jak dobrze poszlo to "w telewizorku" mialem je na granicy widzialnosci, tuz przy gornej krawedzi ekranu... Nawet nie wiecie jak mnie krew zalewala... Nie musze mowic, ze zdejmowanie jakiegos celu z bliska graniczylo z niemozliwoscia, cele dalsze dalo sie juz naprowadzic...

BTW. kolo nie wszedl do zadnego teamu, do mojego tez nie, wiec nawet nie mialem jak mu lopatologicznie wytlumaczyc ze wystawia do dupy... - a na txt nie reagowal... SHIT!

CO do latania w bombowcu - na FFA troche juz gram, z 500h, i w sumie pasuja mi oba podejscia pilota - jak gra sam, to wie ze nie straci zadnych punktow, bo nikt mu fraga spod bomb nie wyjmie (w sumie jako gunner wpadlem na to dopiero jak moj qmpel ostro sie wkurzyl ze znowu ma tylko asyste, a nie killa). Z drugiej strony, jak ma dobrego strzelca, to punkty lyka caly czas (4 partie po 4 rakiety:)), a jak sie dogadaja, to piechote beda zdejmowac bombami, a pojazdy tylko rakietami. Poza tym dobry gunnie to zaznaczanie samolotu (zeby wiedziec gdzie nie uciekac), i info na VOIP gdzie leciec, by zdac przeciwnika, bez TK...

Ostatnio dwie rundy gralem tak z jakims klanowcem-austriakiem na taraba quarry, i w sumie obaj zdominowalismy rozgrywke (trzeci byl nasz mysliwiec, zdejmujacy swego adwersarza i bombowca az milo). Raz mialem zloto, raz srebro ("wymienilismy sie medalami"), czyli wspolpraca sie oplaca, nie?

Z drugiej strony, najczesciej jak ladowalem sie do kogos do samolotu, to kolo na poczatku mnie i tak zlewa, dopiero po 5-10 moich killsach (czyli czasem po 2 czy 3 respie;) zaczyna w ogole zauwazac ze jestem...

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 20:30 

Exil napisał(a):
Raiven2 napisał(a):
Zamykać sqad to mogą ludzie bez klanu, a ktoś kto jest w Wildzie albo w Voodoo( jedne z najlepszych klanów w polsce) powinien wiedzieć że zamykanie sqadu to lamerstwo.....Battlefield 2 to gra grupowa a nie gra dla Samotnych wilków, jak chcą sobie zamykać sqad niech to robią w Singlu...Z patchem 1.3 przyjdzie tryb Co-Operative dla 2 osób w singlu to niech se wejdą i zamkną sqad ale nie w multi.... Rolling Eyes żeby takie rzeczy trzeba było przypominać.... Rolling Eyes

oni to robią to może lubią grać we własnym gronie, a i dlaczego zamykanie składów to lamerstwo, skoro jest taka funkcja to można z niej korzystać, no chyba że się myle i to kolejny bug tak jak SJ :roll:

Zapewniam że to bug nie jest :) :lol: Hmm....tutaj dam linka do screena który napewno mówi że "grają we własnym gronie"

Obrazek

Zamknięty sqad w 6 albo 8 osobowym heli.......n/c :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 20:41 

Raiven2 napisał(a):
Zamknięty sqad w 6 albo 8 osobowym heli.......n/c Laughing

6 osobowe heli na dragonie 16 :D, jak je znajdziesz to mi powiedz, bo to moja ulubiona mapka a jakoś tam blackhawka nie widzałem 8)

kudrigy, a nie przyszło ci do głowy że oni lataja sami bo poprostu na klanówkach musza latać sami i czwiczą, a ffa to najlepsze miejsce do tego.

Ostatnio edytowano 15 maja 2006, 20:45 przez Exil, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 20:43 

Nie wiem jakim cudem ale widać po ikonie że to Heli bojowe nie było....

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 20:49 
Moderator forum

Exil napisał(a):
Raiven2 napisał(a):
Zamknięty sqad w 6 albo 8 osobowym heli.......n/c Laughing

6 osobowe heli na dragonie 16 :D, jak je znajdziesz to mi powiedz, bo to moja ulubiona mapka a jakoś tam blackhawka nie widzałem 8)

kudrigy, a nie przyszło ci do głowy że oni lataja sami bo poprostu na klanówkach musza latać sami i czwiczą, a ffa to najlepsze miejsce do tego.

Owned. :lol: Mam wrażenie że temat schodzi na wątki małego siusiaka.

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 20:50 

Ikona jest heli bojowego co wiecej na tej mapie jest tylko takie heli...spisek! :P

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 21:02 

cholerna Wilda, powinni tego zabronic.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2