Teraz jest 22 lip 2025, 01:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 21:15 

Exil, nie wnikam w to jak graja klanowcy na klanowkach, wqurwia mnie to, co robia na publikach. Jak robia to na swoich serwach, to ok, placisz, masz.
Ale jak robia to na serwach sponsorowanych przez innych, to powinni wychaczac kicki. Psuja nam gre.

Roznica.

Poza tym, nauka na FFa jest do kitu, chyba ze graja z lamami (tez do kitu) - przeciwnicy najczesciej nie sa na tyle uprzejmi zeby nie brac gunnera. To czego sie ucza, jak unikac wroga?

Po to chyba gracie sparringi zeby shitow na publikach nie odstawiac.

Ze swojej strony, jak widze ze kolo lata sam, podlatuje na helipad po ammo, i nikogo nie zabiera, to potrafie mu qpe bluzgow, i jakies AT czasem sprzedac...

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 21:17 

To juz 5 strona :wink: :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 21:33 

Cytuj:
Ze swojej strony, jak widze ze kolo lata sam, podlatuje na helipad po ammo, i nikogo nie zabiera, to potrafie mu qpe bluzgow, i jakies AT czasem sprzedac...

Mam nadzieje, ze nie na GN ;]

Opcja zamykania squadow po cos jest. Uwierz, ze gdy sie chce pograc z kumplem/kumplami nie ma sie ochoty dopuszczac kogos jeszcze do squadu. Czlowiek chce sobie pogadac, pozartowac ze znajomym a tu mu ktos drze jape. Jakis czas temu ktos mial problemy, ze gadam po polsku. Moj squad, gadam do kumpla i nic mu do tego ale jednak...dlatego o ilenie gram "sam" na ffa to lockuje squady i tyle. NIe ma co robic z tego afery

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 21:48 

KudrigY napisał(a):
Psuja nam gre.

Cholera a mnie psuja gre Ci co mnie zabijaja buraki jedne, jak ja tych palantow nienawidze :lol:

Ludzie czy wy naprawde nie macie co w domu robic tylko takie debilne tematy i posty pisac?

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 22:28 

xgty22TWO napisał(a):
A ja na polskich serwerach, też chyba ustalę jakąś nową modę, polegającą na zdobywaniu najdalej wysuniętej flagi, jako sl zamkniętego składu, którego tylko ja będe członkiem. "Pro gracze" widząc, na swojej minimapie cyfrę, która się "przedarła" będą się pewnie chcieli na mnie zrespawnować, a tu zawód. No co, niech sami sobie radzą, co mnie wkońcu obchodzi teamplay na public`ach, sam wszystkich rozwalę

eee ja to i tak regularnie obserwuję więc wymyśl włąsny styl :D

przsoi napisał(a):
cholerna Wilda, powinni tego zabronic.

i Voodoo też a co !! :D psujecie mi zabawę :lol:

Raiven2 napisał(a):
Nie wiem jakim cudem ale widać po ikonie że to Heli bojowe nie było....

moze masz jakiegos nowego patcha? :lol:

KudrigY napisał(a):
Poza tym, nauka na FFa jest do kitu, chyba ze graja z lamami (tez do kitu) - przeciwnicy najczesciej nie sa na tyle uprzejmi zeby nie brac gunnera. To czego sie ucza, jak unikac wroga?

tu sie nie zgodzę, zauważ że poziom na GN jest stosunkowo wysoki i gra tam wielu klanowców, także poćwiczyć można- fakt to nie spar ale zawsze

Fakt faktem że Kudgrigy ma rację, FFa to FFa, pomyślcie że są ludzie którzy chcą sie szkolić jako gunner, lub chcą polatać z najlepszymi.
wiele klanów ma własne serwy wiec skoro nie gracie dla odznak i punktów to ćwiczcie tam razem, sami, bo umówić sie między sobą to chyba nie problem.
I to prawda bo to momentami psuje gre i teamplay o którym wszyscy tak pieją.
Weźcie pod uwagę że wiele osób gra dla relaxu i zabawy i nie szlifuje skilla jak tylko ma chwilkę
Dzięki

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 22:40 

KudrigY napisał(a):
Jak robia to na swoich serwach, to ok, placisz, masz.
Ale jak robia to na serwach sponsorowanych przez innych, to powinni wychaczac kicki. Psuja nam gre.

ty tego nie sponsorujesz to w czym problem, zmienasz serwer i po problemie. widać pan z ff.ati jednak nie jest taka lamka już ma powoli całą 5 stronke :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 23:02 

Nasz "sympatyczny kolega" FF.ATI/ident1ty (tytuł topicu) robi się coraz bardziej sławny z minuty na minute, ja radziłbym zamknąć ten temat, to już 5 strona o ,,pierdołach''... :roll:

Tak naprawde trzeba się zastanowić o co chodzi autorowi topicu...

Aby nasz "sympatyczny kolega" FF.ATI/ident1ty został wyśmiany, zapamiętany jako noob, upomniany przez jego clan?

Sry, czegoś tu nie rozumiem...

Tytuł:
PostNapisane: 15 maja 2006, 23:10 

Zamknicie już ten topic bo się wiocha robi.

Narzekacie tylko na klany i nic z tego nie ma.

Tak bardzo Was boli że ktoś gra sobie ze znanymi dla siebie ludźmi?
Nie polatasz teraz, to może w kolejnej rundzie albo zmień serwer. Mało ich jest?

Co do kolegi ID. Spoko koleś jest, i nic do niego nie mam. Szkoda że opuścił PRGK bo by się przydały nawet jego umijętności 8) a że troche przecholował na freepleyu... no cóż, to tylko gra jest!

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 00:53 

A ja ciągle pamiętam jak ident1ty pienił się na TSie podczas któregoś meczu czy tam sparu :D
Ekhm...ciekawy człowiek :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 07:21 

mailem ta sama przyjemnosc grac w podobnych godzinach z tym osobinkiem.

co do samego teamu FF nic nie mam, gdyz sam kiedys bylem wsrod nich, ale w innej nie istniejacej juz dywizji.

Co do gracza, sam go pare razy zastrzelilem zeby dac chlopakom ode mnie z zespolu po prostu polatac - sam nie latam bo mi to nie wychodzi :P:P

bo w innym przypadku jak to juz zostalo wczesniej ujete gosc mial wylacznosc i jeszcze sie odgrazal ze cos napisze na nas na forum :) - widze ze ktos go ubiegl :P:P i bardzo sie z tego ciesze.

swoja droga probowalismy tez zalagodzic sytuacje zapraszajac go do zespolu ale takze nie bylo to skuteczne :(

mam nadzieje ze po takich komentarzach na forum gosciu troche zmadrzeje i zacznie grac zespolowo.

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 07:35 

no0n3 napisał(a):
mam nadzieje ze po takich komentarzach na forum gosciu troche zmadrzeje i zacznie grac zespolowo.

Ale on gra zespołowo - tylko w innym zespole :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 08:45 

od pierwszej wypowiedzi temat jest wyjatkowo zabawny :lol: gj "gajs"

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 08:54 

RedStar napisał(a):
od pierwszej wypowiedzi temat jest wyjatkowo zabawny :lol: gj "gajs"

Większość tematów w których Wilda jest stawiana w tym samym szeregu co trole jest wesoła i cieszy się sporą popularnością. Osobiście nic nie mam do Teamu Wilda a członkowie jak to członkowie są napuszeni niezależnie od barw pod którym grają :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 10:50 

bo to czlonki sa :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 maja 2006, 12:27 

CO do lamienia sie chcialem wypowiedziec...
Wedlug mnie lamienie to siedzenie tyle czasu przy bf2 8)
Wiosna jest dupki tak ladnie wygladaja i skilla w bajerowaniu mozna poćwiczyć co bardziej na zdrowie wyjdzie...
Sam lamilem kiedys przed bf2 a teraz kampie na ladne dziewychu i sie zaj...scie czuje
Pozdrawiam wszytkich Pr0 graczy, ja sie zajmuej Pr0-kreacja
i jest git !!!

RASIAK KAMPI !!!!! o lol

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 105 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2